Ben ne mi atlalltim yoksa nasil mi atlattim.sorunuzu anlayamadim.aldatildim .....bir bucuk sene yataktan kalkamadim.sonra guclendim ve ayaga kalktim buna hak ettigi deger onu postalamak dedim.sonra dolabi actim acaba ben peynir, zeytin ,ekmek, deterjan ,sampuan, makarna ,pitinc alabilirmiyim?elektrik su dogal gaz sonra cocuklara harclik giysi alabilirmiyim dedim....kafamda deli sorular.ve koltuga oturdum..tableti alip faceye girdim.direk karsima cikan yazi.
ALLAHTAN BASKASINA GUVENEN NE KADARDA ZAVALLIDIR....
iste bu bir gun sonra onu evden gitmesini bosanacagimi artik onu istemedigimi duygularimin bittigini soykemeye yetti ce artti da....evt rizki gercekten allah veriyor.yok kocam yok o yok bu degil.gercek anlamda teslim olursak yarinin kaygisiyla yasamasak her sey yunda gider.tipki sabah aç uçan aksam tok donen bu gun ki rizkuni yarinki rizkini dusunmeyen kuslar gibi.
Hic calismamistim ben.izin vermemisti...bana ayrilirsan bu saaten sonra seni kim ne yapacak pezeven k9cama sesleniyorum...hey beni her kez 25 veya 28 yasinda zannediyor.bekar zannediyor...kizimi gorenler bu senin kizin mi 18 yasinda oglum 14....diş hekim asistani oldum....oh kicina tekmeyi attim.simdi babasinin evinde.onlarda aldatilan kadinlar affettigi icin yediremiyorlar...bende bunu yediremiyorummmm.