2 cocukla iş hayatı ?

madamcocomo

tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2008
12.352
1.424
748
merhaba ,benım derdım bu . bastan soyleyeyım .her konuya aman bu da dert mi yazanlar bı uzaklasın:)

ıkı tane kızım var birisi 5 birisi de 3,5 yasnda daha once ozel krese gıttıler su an devlet okulunda yarım gun gıdıyorlar.

benım bı dukkanım vardı 4 yıl boyunca ite kaka bısekılde calıstırdım.,

ama cok sevmedıgım bır ıstı bırden kapatma kararı aldım kı eleman parası- cocuk kres parası derken ne yorulduguma degıyordu ne de calıstıgıma..

esım baska bı yerde ıyı bı mıktarda paraya calsııyor bu arada..
vardıyalı calıstıgı ıcın de oldukca zamanı var.

dukkanı kapattık ,ben calısmak ıstıyorum evde körelmek ıstemıyorum .sıgortam devam etsın ıstıyorum
üni mezunuyum daha önce banka da vs calıstım ..
bugun boyle bı ıs teklıfı aldım
teklıf ,özel bı rehabılasyon merkezınde sekreter veya servıs soforlugu detayları konusucagızç
.. saatlerı 9 ve 18.00
kızlara ögleden snra kayınvalıdem bakabılır dıye dusünuyorum ..

esım baska bı dukkan acma kararında benım baska bı yerde calısmam cok komık bi durum olurmus..o zaman dukkanı neden kapamısız vs dıyor .

sızce cok mu komık ? ..
dalga gecılecek bı durum mu ,dukkanı kapatıp baska yerde calısmak ..
en azından köklu bı kurum ..ne bıleyım saatı bellı -akarı kokarı yok ..

cok karıstım..

yanı ben zaten bundan bıktım yanı ..
her ay muhasebe parası yok vergı parası cart parası curt parası .
dukkan kendımızın .verelım kiraya oh mis gibi..

ama esım anlamıyor ıkı cocukla cok zor sen nasıl calısıyor mıllet bılıyor musunu vs ..anlatıp duruyor.

Sizin gözünüz kestikten sonra sorun olmaması gerekir. Üstelik saatleri de neredeyse memur mesaisi gibi işin.

İki çocukla çalışan biriyim. Tamam zor olabilir tabii ki çocuksuzz insanlara göre. Ama imkansız ya da çok çok zor değil. Durumu felaketleştirmek bizim direncimizi kırar. Konunuza ben neden olmasın diyorum..

Bence kendi işinin patronu olmanın artıları eksisinden azdır.
Rahatlığı yanında türlü endişesi olur insanın.
Teklif güzel, denemeye değer.
Baktınız olmuyor bırakırsınız.

Biri 2 biri 4 yaşında iki cocugumla çalışıyorum. 1 aydır raporluyum. Şunu anladım ki evde durmak daha yorucu ve gereksiz. Bütün gün evde sonucta yaptığın elle tutulur bisey yok. Ev işi nankor. Geriye kalan sadece yorgunluk.

Neden komik olsun ki hatta daha mantikli cunku dukkanin kirasi sigorta parasi derken maddi yönden daha yipratici.
Cocuklar da okula gidiyorsa calisman daha iyi. Ama kucuk bebegin olsa çalışma derdim :))

Çok çok teşekkür ederim , saatleri uygun geliyor , kendi işimde saat 19.30 dan önce çıkamıyordum , tamam işim olunca kapatıp çıkıyordum yada çocuk hasta ise açmıyordum ama böyle evde bunalıyorum , sağlıklı saatler geçiremiyorum

Valla dükkan kendimin olsa esimde bu kadar teşvik etse sanirim tacirlil ruhum saha kalkardi : )
Kira odemiyorsaniz bu cok cok buyuk bir avantaj.
Dukkanin yeri cok onemli.islek yerde mi? mahalle arasi mi?
Daha once ne isiydi yaptiginiz?
Cig kofteci,davetiye nikah seker,organizasyon vs gibi isler dusunulebilir.
Teklif aldiginiz yerde mantıklı.maas asgari ucret mi olacak?
Yani cok yorulmus gibisiniz daha oncede isletmissiniz bu yüzden baska ise girip rahat etmek istemenizi anliyorum.

eşim de aynı seyı dıyor :))
baskası olsa hava da kapar dükkanı evırıp çevirip döndürür diyr ama yoruldum..
hıc bır ısle ugrasmak ıstemıyorum

eşim de aynı seyı dıyor :))
baskası olsa hava da kapar dükkanı evırıp çevirip döndürür diyr ama yoruldum..
hıc bır ısle ugrasmak ıstemıyorum
Bir süre kendiişinin patronu olmuş birisiyim. bir daha TÖVBE :)
En iyi iş başkasının işi. :) gidin çalışın misss

Gidin çalışın

Başkasının yanında pazar eve iş getirince eşim kızardı şimdi birlikte çalışıyoruz gece bile iş yap diyorr

Eşiniz patrondun şimdi sekreter olacaksın vs diye düşünmüş olabilir ama köklü düzenli iş önemli en azından onu öde bunu öde stresi yok

Bence mesai saatleri uygun girdiğiniz çıktığınız saat belli vergisi algısı yok.bu ekonomik krizde kendi işimi yapicam diye omrunuzden yemeyin . .. koca koca firmalar bile piyasada tutunamayip küçülüyor risk almaya değmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…