- 13 Şubat 2008
- 12.352
- 1.424
- 748
- Konu Sahibi madamcocomo
merhaba ,benım derdım bu . bastan soyleyeyım .her konuya aman bu da dert mi yazanlar bı uzaklasın:)
ıkı tane kızım var birisi 5 birisi de 3,5 yasnda daha once ozel krese gıttıler su an devlet okulunda yarım gun gıdıyorlar.
benım bı dukkanım vardı 4 yıl boyunca ite kaka bısekılde calıstırdım.,
ama cok sevmedıgım bır ıstı bırden kapatma kararı aldım kı eleman parası- cocuk kres parası derken ne yorulduguma degıyordu ne de calıstıgıma..
esım baska bı yerde ıyı bı mıktarda paraya calsııyor bu arada..
vardıyalı calıstıgı ıcın de oldukca zamanı var.
dukkanı kapattık ,ben calısmak ıstıyorum evde körelmek ıstemıyorum .sıgortam devam etsın ıstıyorum
üni mezunuyum daha önce banka da vs calıstım ..
bugun boyle bı ıs teklıfı aldım
teklıf ,özel bı rehabılasyon merkezınde sekreter veya servıs soforlugu detayları konusucagızç
.. saatlerı 9 ve 18.00
kızlara ögleden snra kayınvalıdem bakabılır dıye dusünuyorum ..
esım baska bı dukkan acma kararında benım baska bı yerde calısmam cok komık bi durum olurmus..o zaman dukkanı neden kapamısız vs dıyor .
sızce cok mu komık ? ..
dalga gecılecek bı durum mu ,dukkanı kapatıp baska yerde calısmak ..
en azından köklu bı kurum ..ne bıleyım saatı bellı -akarı kokarı yok ..
cok karıstım..
ıkı tane kızım var birisi 5 birisi de 3,5 yasnda daha once ozel krese gıttıler su an devlet okulunda yarım gun gıdıyorlar.
benım bı dukkanım vardı 4 yıl boyunca ite kaka bısekılde calıstırdım.,
ama cok sevmedıgım bır ıstı bırden kapatma kararı aldım kı eleman parası- cocuk kres parası derken ne yorulduguma degıyordu ne de calıstıgıma..
esım baska bı yerde ıyı bı mıktarda paraya calsııyor bu arada..
vardıyalı calıstıgı ıcın de oldukca zamanı var.
dukkanı kapattık ,ben calısmak ıstıyorum evde körelmek ıstemıyorum .sıgortam devam etsın ıstıyorum
üni mezunuyum daha önce banka da vs calıstım ..
bugun boyle bı ıs teklıfı aldım
teklıf ,özel bı rehabılasyon merkezınde sekreter veya servıs soforlugu detayları konusucagızç
.. saatlerı 9 ve 18.00
kızlara ögleden snra kayınvalıdem bakabılır dıye dusünuyorum ..
esım baska bı dukkan acma kararında benım baska bı yerde calısmam cok komık bi durum olurmus..o zaman dukkanı neden kapamısız vs dıyor .
sızce cok mu komık ? ..
dalga gecılecek bı durum mu ,dukkanı kapatıp baska yerde calısmak ..
en azından köklu bı kurum ..ne bıleyım saatı bellı -akarı kokarı yok ..
cok karıstım..