Kendi aılesıyle sorun yasıyanlar toplulugu

kbele

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2012
133
0
26
İzmir
Kızlar merhaba aılesyle sorun yasıyanlar ıcın bı konu acılmısmı dıye baktım ama yoktu oyuzden ben acmak ıstedım sımdı demeyın hayır benım aılem mukemmel dıye belkı gercekten cok ıyı anlasanlar vardır yada ayrı evlerde yasıyorlardır,üniversitedelerdir,evlenmıslerdır oyuzden cok mutlulardır yada ıstısnalarda vardır tabı ama cokta kolay degıl bellı bı yastan sonra ben 24 yasındayım unıversıteyı bıtırmıs halı hazırda bı ıssızım ve evet malesef kı aılemle yasıyorum calısırken bunu hıssetmedım acıkcası hatta dedım kı ıyıymıs ya yemek annem yapıo camasır yıkıo yoksa calısırken cok zor olurmus dıyodum cunku cok yogun calıstıgım ıcın kolumu kaldıramıyodum huzurlumuydun dıye sorarsanız hayır cunku annem o halde oldugumu tek gun ızınlı oldugunu bıldıgı halde dır dır yapıodu evlenınce nolucaksın da sımdıden boylesınde vs kı yemegı her zamn ben toplardım neyse ısten cıktım,6 yıllık sevgılım askerde ve evdeyım artık bu ne demek mı berbat bı hayat demek.. zaten aılem hıc mutlu bı aıle degıl hepımız beraber olunca sureklı bı gergınlık huzursuzluk bendede dahıl bırbırne laf soyleme cabası ve sureklı gerılen mutsuz olan aıle bıreylerı bu olaylardan o kadar sıkıldım kı artık onlara 2 dk tahammulum kalmadı evın butun ısı annemde calıstıgında benım ustumde yemek temızlık ama gel gor sor ben hıcbısey yapmıyorum bı kahve yapmadım dıye yedıgım lafların haddı hesabı yok artık o kadar sıkıldım kı onlarla olmak bana hıc zevk vermıo ve buyuzden sureklı gergın ve sınırlıyım bunuda sevgılımede yansıtıyorum onada sureklı aılemnı sıkayet etmekte ıstemıyorum ama napıyım neyın var dıyınce anlıo evlenmek mı? evet evlenıcez henuz bı teklıf almasamda dusundugunu ogrendım ama ya bunu en yakın zamanda olmasını yada baska sehırde ıs bakmayı dusunuyorum bunuda sevgılımle paylasmak ıstıyorum evlenmenı maddı bı tarafı var bılıosnuz sırf buyuzden beklıcektk 1 2 yıl ama dayanamıcam sızcede bu dusuncemı paylasmalımıyım?

sevgiline ailenle yaşadığın sorunları anlatma derim.ilerde evlenirseniz eğer size karşı kullanabilir.kötü niyetli biri olmayabilir ama yinede şimdiden herşeyinizi anlatmayın derim.ama evlenmek istediğinizi artık onunla yaşamak istediğinizi falan söyleyerek konuya girebilirsiniz.

ailenizle olan sorunlarınızda eminim siz evlenince düzelecektir.zaten onlara sorsan arada sorunda yoktur.ilerde onlar hatırlamaz ama sizde unutamazsınız.herkes yaşıyo bunları...yada bizim gibi şanssızlar...

sevgiline ailenle yaşadığın sorunları anlatma derim.ilerde evlenirseniz eğer size karşı kullanabilir.kötü niyetli biri olmayabilir ama yinede şimdiden herşeyinizi anlatmayın derim.ama evlenmek istediğinizi artık onunla yaşamak istediğinizi falan söyleyerek konuya girebilirsiniz.

ailenizle olan sorunlarınızda eminim siz evlenince düzelecektir.zaten onlara sorsan arada sorunda yoktur.ilerde onlar hatırlamaz ama sizde unutamazsınız.herkes yaşıyo bunları...yada bizim gibi şanssızlar...[/Qs
su yasasalarda hıcbısey bellı etmeyen cok mutluyum dıyen ınsanlara hayranım zaten oyle olmak varmıs kımseye anlatmak ıstemessemde herkes yuzumden anlıyo en kotu ozellıgımde bu :(

Kımse sorun yasamıyo mu gercekten okadar kısı okumus ama 1 kısı haıc kımse yorum yapmamıs burda bıle yalnızım anlıyacagın bunları dun oglen yazmıstımve kıyamet koptu evde kucucuk bısey yuzunden demekkı tahmın edıyomusum

Back
X