2 çocukla Üni Okumak

Üniversite size yakınsa oraya gidip görüşmenizi öneriyorum.

Ders saatlerini, katılma zorunluluklarini , burs kapsamini öğrenirsiniz.

Bunun dışında aöf hakkında daha fazla bilgi toplamalisiniz.

Verilen diploma örgun ile aynı şartlara sahip diye biliyorum

Sizler gibi , evlenen ,çocuğu olan olmayan , sorumluluğu çok olan kadınların okuma hevesi , hayallerinin peşinden koşma düşüncelerini ayakta alkışlamak istiyorum.

Siz hele bir yola çıkın, gerisi gelir.

Bursu kaybederseniz dondurursunuz ya da o zaman belki odeyebilme durumunuz olur.

Ya da bakarsınız çocuklarla olmuyor , oldurmaya çalışır cevrenizdekiler.

Elbet biri el atar. Kreslerde kardeş indirimi de oluyor. O zamana kadar da biraz para biriktirin.

En azından bir süre idare eder sizi.

Eğer hiç adım atmazsaniz pişman olursunuz.

Adım atıp devam edemezsiniz , " en azından denedim " deme şansınız olacak.

Vazgeçmeyin.

Bölüm ne acaba merak ettim. Örgün yerine uzaktan eğitimle okusan olmaz mı?

Anlatmaya lise döneminden başlayayım.. Istediğim bölümü yakın puanlarla 3 sene üst üste kaçırınca, acikogretime kaydoldum. Aof 2. Sınıfa geçtim, eşimle evlendik.

Ben biraz yavaş bi insanım. Ev işlerinden de çok anlamam. Aslında yaparım ama saatlerimi alır. Bundan dolayı da eşimden söz istedim, ilk 3 sene çocuğumuz olmasın, evlendikten sonra. Kendimize vakit ayıralım, düzenimiz otursun, dedim. Tamam dedi...

Haftasına hamile kaldım. Doğumum, sınavlara denk geldi. Doğumdan sonra da bebegimle ilgilenecek kimse yoktu. Sınavlara giremedim.

Tam "Yaşasın, kızım yürüyor artık" dedigimde 2. Gebeliğimi öğrendim. Gerçekten anne olmaya, ev hanımı olmaya hazır değildim ama nasip böyleymiş. Varlıklarına bin şükür, yokluklarini göstermesin Rabbim.

Neyse şimdi kızım 3 buçuk, oglum 1 buçuk yaşında. Ben 4 senelik özel üni burslu kazanıp okumak istiyorum. Aldığım bursla ikisini kreşe vermeyi düşünüyorum. Evde sıkılıyorlar, güzel vakit geçirirler. Daha iyi şeyler öğrenirler.

Kendi acımdan bu tempoya ayak uydurabilir miyim? Bilmiyorum. Basarili anne olmayı çok istiyorum, çocuklarımın gözünde. Çok içimde kaldı.

Istediğim bölüm değişti, şu anki bölümü okuyup, bitirip dükkan açmak istiyorum nasip olursa.

Aramızda var mı ya da tanıdığınız evlenip, anne olup, üni okuyan? Yaşım 26 bu arada.
2 çocukla başka şehirde 7 saat uzakta doktora yapma planım var.
Mutlu anne mutlu çocuklar diye düşünüyorum.

https://www.kadinlarkulubu.com/foru...-ve-33-yasindaki-ablanizdan-genclere.1024874/
Size kendi konumun ilham getirmesini diliyorum. Şu an 3. Sınıfa derece ile geçtim ve bursu arttı 3500tl civarında burs alıyorum artı yemekleri de ücretsiz yiyorum okulda. E şey bir de 3,5 aylık hamileyim 😘
Yaa ne güzel maşallah çok imrendim size.
Ben de 31 yaşındayım 2.üniversite istiyorum bilgisayarla ilgili birşey okumak ama kendimi çok salak hissediyorum yapamam diyorum vazgeçiyorum:KK43:

Yaa ne güzel maşallah çok imrendim size.
Ben de 31 yaşındayım 2.üniversite istiyorum bilgisayarla ilgili birşey okumak ama kendimi çok salak hissediyorum yapamam diyorum vazgeçiyorum:KK43:
Bizim bölüm epey popüler bir bölüm ve pek çok kişi 2. Ya da 3. Üniversiteyi okuyor şu an. 45 yaş üstü bir iki kişi bile var. Daha önce de demiştim bugün yarından daha gençsiniz bir an önce adım atın. Güzel mesajınız için teşekkür ederim

Bizim bölüm epey popüler bir bölüm ve pek çok kişi 2. Ya da 3. Üniversiteyi okuyor şu an. 45 yaş üstü bir iki kişi bile var. Daha önce de demiştim bugün yarından daha gençsiniz bir an önce adım atın. Güzel mesajınız için teşekkür ederim
Ben teşekkür ederim asıl.
Bir yerlerden bir şekilde cesaret toplamaya çalışıyorum bende:110:

Back
X