sorun sende değil bence o insanda
yazdıklarıma bazı kişiler kızabilir belki ama hamile kaldıktan sonra burnu kafdağına çıkan çok kişi tanıdım ben
benim çevremdede çok samimi olduğum halde hamile kaldıktan sonra benimle selamı kesen kişiler çok sanki bende
kötü bi hastalık mı ,var da bi anda samimiyetleri bitiyo
ne oluyo ki ne var yani niye hamile kalınca kendini beğenmiş oluyolar hiç anlamış değilim
bide her an hamileliklerinden bahsedenlerede sinir oluyorum çok
dün gece yine hamile görmüşüm rüyamda kendimi ama maalesef benim rüyalarım tersine çıkıyo hep her hamile gördüğümde kendimi adet oluyorum ve bu sabah yine hiç istemediğim halde olmuşum.....
acaba bizimde 9 ay boyunca adet olmadığımız günler gelirmi
kadınlar kadınlara çok acımasız davranıyor bu bebek konusunda . neden böle bilmiyorum . üzüntünü anlıyorum ama seninde bir gün olcak inşş . birdaha onla görüşme bence . öle arkadaş olmaz olsun .
Bence o arkadasinla gorusmeyi kess cunku bebek olayinida gectim sen o kadar iylik yapmissin esinle beraber bu yaptiklarina karsi nankor olmamaliydi.en sevmedim insan nankor insann yoluna dewam et hic gorusme eger arkadasin yoksa ora kucuk bi yerse sosyal arkadas olarak kullan onuu...hakkediyoo bu insanlarr
Benimde uc yildir olmuyo tup yapturdim sonuc bekliyoruumm.bi arkadas var hastaneden tanidimm anne baba yok diye uzuldum konustum yardimci oldum bakiyom kiz isi dusunce ogrenmek istedini ogreniyo aramiyo sormuyo yine aradi bisi sormak icin acmadim mesaj atmis niye acmiyon kulakta sorun varmi diyee.ve catliyoo benim bebe ondan once olcak diye ya herneyse bu cekememez insanlar her yerdeer..bide cok akilli zannediyolarya kendilerinii pesss
hayırlısı olsun canım gusel haberlerını beklıyoruzArkadaslar benim bugün aşılamadan sonraki 19.gunüm ve hala test yaptırmadım regl olucak gibi agrilarim var cok korkuyorum test yaptırmaya . Şimdi ben 19. Gun deyince belki itici gelebilir zaten gecmis neyi soruyorsun diye . Benim jelim dün bitti Dr nin dediğine gore daha bugün gecmis sayılıyormuş. Agrilarim var gercekten korkuyorum su anki tek belirti regl olucakmisim gibi ağrılar. Buna rağmen umutlanmalimiyim . Zaten yarın test yaptırırım eğer bu gun olmazsam Allah yardımcım olsun. Hepimizin de. Suan psikolojim altüst durumda.
hayırlısı olsun canım gusel haberlerını beklıyoruz
arkadaslar benim bugün aşılamadan sonraki 19.gunüm ve hala test yaptırmadım regl olucak gibi agrilarim var cok korkuyorum test yaptırmaya . şimdi ben 19. Gun deyince belki itici gelebilir zaten gecmis neyi soruyorsun diye . Benim jelim dün bitti dr nin dediğine gore daha bugün gecmis sayılıyormuş. Agrilarim var gercekten korkuyorum su anki tek belirti regl olucakmisim gibi ağrılar. Buna rağmen umutlanmalimiyim . Zaten yarın test yaptırırım eğer bu gun olmazsam allah yardımcım olsun. Hepimizin de. Suan psikolojim altüst durumda.
inşallah olmazsın canım o gebelik belirtileridir adetle aynı ne de olsa.bende cuma günü olcam ilk aşılamamı sonra ayın 30 unu kim bekler bakalım :18:
insallah canım sende guzel haberler alırsın.yazını okudum ve cok uzuldum.Kendı yasadıklarım aklıma geldı.Demekki herkes aynı davranıyo bu konuda.Benım 11 yıldır bebegım olmuyo ve bu konuda sureklı doktordayım caba verıyorum.Arkadaslarım herkes bılıyo ama nedense sureklı benım yanımda ne kadar sanslısın cocuk bakmak cok zor sen rahatsın dıyıp duruyolar.Gecenlerde basıma gelen olayı anlatayım.2 ay once bebegı olan bı arkadasım benım onumden bebegını arabayla gecırırken yuzunu kapattı kacırdı benden cocugu ve hala aynı davranısı yapıyo.Ben bı anlam veremıyorum ve cok uzuluyorum.Ben cocukları cok sevıyorum ama herkez bana acı cektırmeye calısıyo.Yarın 2.asılamam olucak allahım ınsallah bana bu mutllugu yasatır.ve artık yuzum guler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?