Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anlattıklarından anladığım belli ki 2. çocuğun olursa büyük yük senin üstünde olacak. evladını kardeşsiz bırakma derim ama sen bu yükün altından kalkamayacaksan da yapma derim. sonuçta hayat senin de hayatın.biliyorum ikinci çocukla ilgili çok konu açıldı hepsini de okudum.ancak durumumun özel olduğunu dusundugum için konu açmak istedim.
28 yaşındayım çok şükür bir bir tane oğlum var 3.5 yaşında inanılmaz hareketli,inatçı,anlayacağınız yoran bir cocuk.ben çalışıyorum ogluma bakıcı bakıyor dönem başında anasınıfında başlayacak inş.beni dusunduren,durumunu ozel kılan eşimin engeli sağ kol omuzdan ampúte dolayısıyla her ihtiyacini kendi yasilayamayabiliyor. ama bir çok babadan daha ilgilidir saatlerce oyun oynar, oğlum hasta oldugu zaman benimle birlikte başında bekler, benden çok daha sabirlidir.ancak oğlumu çok zor buyuttum eşim benden önce geliyor ama oğlumun öz bakım becerileri nedeniyle ben gelene kadar bakucida kaliyor. yeni yeni oğlumu babasına bırakıp bair saatliğine dışarı çıkabiliyor. sorum şu benim yerinde olsaydınız tek çocukla kalır miydiniz yoksa tüm zorluklarına rağmen ikinci çocuğu yapar miydiniz. kaç yaş aralıkla.
Bu da küçükken olacak kardeş paylaşımını ortadan kaldırır kiben olsam arayı uzun tutardım. en azından oğlun sana yardımcı olurdu.
ben kendim öyle düşünüyorum. atıyorum 11 yaşında olsa çocuk kardeşine bak yemeği yapayım ya da kardeşinle oyna bir markete gidip geleyim. kardeşini sen uyut ben de işimi yapayım demelisin.
yaşında genç. beklemenden yanayım ben.
Bu da küçükken olacak kardeş paylaşımını ortadan kaldırır ki
O zaman iki çocuğun istek ve ihtiyaçları çok farklı oluyor denge daha zor
hem hazır değilim hem oğlumu jardessiz bırakmak istemiyorum. çünkü 2 tane kardeşim Var onlarsiz bir hayat düşünemiyorum. oglumla bu duyguyu tatsin istiyorum. bu arada istedikten sonra ne zaman hamile kalabilirim bilmiorum. bende pco var 3 ay önce polip ameliyatı oldum esimde normal mofoloji ℅2 anlayacağınız aşağı tukursen sakal yukarı tukursen biyik.
o konuya hiç girmedim. bence çocuk bakmak başlı başına bir iş. ben iki küçük çocuğa aynı anda aynı enerjiyi, aynı hayatı veremem. o yüzden ben art arda birlikte büyürler mantığına kendimce karşıyım. hiç art arda büyümüyorlar. hep bir yanları eksik kalıyor. o yüzden ben aralarını açmaktan yanayım. elbette eksik yanlış düşündüğüm noktalar olabilir. ama mutlu ve dinlenmiş bir anne olmam için sanırım böylesi bana uygun.