2 defa hamilelik testinde silik çıktı sonra negatif çıktı bir bilgisi olan var mı?

nevarneyoksa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2020
12
0
36
26
2 defa hamilelik testi yaptım birinde çok az silik çizgi çıktı. 2. De ise bir öncekinden daha net çıktı. Bugün akşam 6 da test alıp yaptım bu sefer negatif çıktı kafam karıştı yarın erken gebelik testi alacağım bir fikri olan var mı? Hamile miyim acaba değil miyim? Fotoğrafta çok belli değil ama gerçekte gözüküyordu

Eklentiler

• 6902049A-54E4-460D-8817-A77EC9524CFA.webp
    6902049A-54E4-460D-8817-A77EC9524CFA.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 273
2 defa hamilelik testi yaptım birinde çok az silik çizgi çıktı. 2. De ise bir öncekinden daha net çıktı. Bugün akşam 6 da test alıp yaptım bu sefer negatif çıktı kafam karıştı yarın erken gebelik testi alacağım bir fikri olan var mı? Hamile miyim acaba değil miyim? Fotoğrafta çok belli değil ama gerçekte gözüküyordu
Bence Kan testi yaptırın net öğrenirsiniz. Buradan bır tahmın yürütmek çok zor inşallah hamilesinizdir.

İlk idrarla yapilan testler ve aksamdan yapilan testler ayni sonuclari vermiyor. Sabah yap bence ozaman idrardaki beta yogunlugu daha fazla oluyor

Back
X