• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 defa kimyasal gebelik

Canım bana hormon testi yaptım lh 10.66 çıktı poikistik över olma ihtimalin var dedi çok düşük ihtimal dedi bi ilaç verdi adet bitti mi kullanmaya başla dedi adet olduğun zaman gel tekrar test yapıp kontrol edecez dedi
Canım 13 martta yani 2 ay önce benim FSH yani polikistik over 14 çıktı . Senin FSH kaç çıktı

Eklentiler

• 1000074099.webp
    1000074099.webp
    18 KB · Görüntüleme: 15
  • 1000074100.webp
    1000074100.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 14
Sizinki benimkinden daha iyi olmasına rağmen size ilaç yazmışlar ama benim ki kötü olmasına rağmen hiçbir doktor yazmadı ve o ilaçlar ne ile yarıyor.

Benim FSH 6.52 çıkmış yani sence polikistik over olur mu bende de
Canım sende var ama yeni başlamış çok küçük, etkilemez bile hamileliği. Rahat olsun için, özelde ki doktor söylemişti bana, bak bana ilaç bile yazılmadı seninkinden yüksek olmasına rağmen gerek yok dediler.

Benim FSH 6.52 çıkmış yani sence polikistik over olur mu bende de
Canım FSH yüksekliği pcos yani benim polikistik over, senin ki normal küçük polikistik over kisti., benimki riskli ama senin ki de az da olsa tehlikeli 🥺

Eklentiler

• 1000074138.webp
    1000074138.webp
    31,5 KB · Görüntüleme: 13
Canım FSH yüksekliği pcos yani benim polikistik over, senin ki normal küçük polikistik over kisti., benimki riskli ama senin ki de az da olsa tehlikeli 🥺
Bu ilacı kullanmamı söyledi adet olduğumda gitcem tekrar kontrol edecekmiş biliyor musun bu ilacı

Eklentiler

• 1000013847.webp
    1000013847.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 12
Canım sende var ama yeni başlamış çok küçük, etkilemez bile hamileliği. Rahat olsun için, özelde ki doktor söylemişti bana, bak bana ilaç bile yazılmadı seninkinden yüksek olmasına rağmen gerek yok dediler.
Ya bilmiyorum çok korktum duyunca işte ne yapacağımı bilemedim bi an verdiği ilaçta kadın doğum hapının bi benzeriymiş bunu kullan bitirdiğim gibi adet olursun dedi tekrar gel test yapcam yükseliyor mu diye

Back
X