2.deneme için ne yapmalıyım

mersin78

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2015
146
71
28
46
ilk denemem negatif fsh değerim 15 doktorum bana biosteron dhea ve inofolic verdi ama ben biosteronu çokda kullanmak istemiyorum zararı çokmudur .

ilk denemem negatif fsh değerim 15 doktorum bana biosteron dhea ve inofolic verdi ama ben biosteronu çokda kullanmak istemiyorum zararı çokmudur .
Merhabalar : 2 ay gunde 75 mg dhea kullanımının düşük yumurtalık rezervınde destek etkısı olduguna daır makaleler mevcut. fsh duzeyınız nedenı ıle zaman szın ıcın onem kazanmakta. tekrar eden tup bebek denemelerı ıle ( havuz sıstemı) embrıo bırıktırme yapmak faydalı olucaktır. Negatıf deneme varlıgında yenı bır deneme oncesı yapılması gereken tetkıkler ( rahım tup fılmı, bay bayan genetık testler, rahım ıcını kontrol etmek ıcın hısteroskopı , pıhtılasma testlerı...) gozden gecırılmelıdır.
Adetlı -adetsız herhangı bır günde 0533 580 14 81 nolu telefondan bızımle temas kurarak randevu alıp gelebılırsınız. Bol sans dılerım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…