Ben de aynı durumdayım 1 ay oldu. İz kaldı yarın doktora tekrar gideceğim contractubex kreme başlamak istiyorum bir önerisi olursa buraya yazarım benim elim anlık olarak şöyleÇok teşekkür ederim cevap veren herkese. Bu yanık belası cidden kötüymüş. Siz de benzer durumlar atlatmışsınız. Önerilerinizi uygulamaya çalışacağım. Dışarıda elimi saracağım iltihap kapmaması için evde de açacağım bakalım nasıl olacak. Herkese sağlıklı günler diliyorum
Ben de aynı durumdayım 1 ay oldu. İz kaldı yarın doktora tekrar gideceğim contractubex kreme başlamak istiyorum bir önerisi olursa buraya yazarım benim elim anlık olarak şöyle
Elimin fotosunu yorumlara ekledim rica etsem bakabilir misiniz böyle miydi sizin de iyilesme sürecinde iz kalmasından korkuyorumbenim bu yaz bacağıma çaydanlık devrildi kocaman ici su dolu yanık oldu pansuman yaptırdım ve silverdin hametan sürdüm bir de sarı kantaron yağı. çok şükür izi kalmadı kesin kalacak diyordum. bana da annem getirdi domuz yağı sürdüm ama çok kötü koktuğu için dayanamadım yumurta vs yaktık neler neler2 ay sürdü iyileşmesi
Ooo sizinki benimkinden de kötü olmuşBen de aynı durumdayım 1 ay oldu. İz kaldı yarın doktora tekrar gideceğim contractubex kreme başlamak istiyorum bir önerisi olursa buraya yazarım benim elim anlık olarak şöyle
Ben bileğimi fırına değdirmistim ama sonra üstümü degsitiriken vs hep yüzey söylüyordu. İltihaplandi sizinde sanki öyle geldi bana, eczaneye gitmiştim doktora gitmem gerektiğini söyledi, antibiyotikli kremi reçetesiz verilmecegi için , gittim antibiyotikli krem verdi, günde 1 ya da 2 ydi unuttum onu batikonla temizleyip verdigi kremi sürüp üzerine gazlı bezle kapatmami hiçbir şekilde su değmemesi gerektiğini söyledi. Bir hafta sonra aile hekimine gidip devam ya da bırakmamı söylemesini istemişti. Yanıklarda açık bırakılmamalı dedi. İz kalıyor yani kahverengi leke seneler içinde tabi açılıyor rengi ama birden olmadı bendeMerhaba 11 gün önce elimi çay suyu ile yaktım. Fito ve silverdin kremi karıştırıp kullanıyorum. Başka öneriniz var mı? Elimde iz kalır mı acaba ve kahverengi alanlarda mı soyuluyor bilgisi olan var mı ?