2.Detaylı Ultason Hakkında

fuchsie

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2012
546
24
0
İstanbul
Selam kızlar,

2. Detaylı Ultrason zamanı geliyor, yaptıran var mı? Nerde ve be kadara yaptırdınız bilgilendirirseniz sevinirim. Benim gittiğim hasanede sigorta karşılamıyormuş ve dışardan özel profesör getiriyorlarmış, 350 TL dediler. Bana bir ultrason için çok uçuk geldi bu rakam.

Sizde rakamlar nasıl?

Uff ne kadar pahalı doğrusu şaşırdım , ben bursa doruk tıp merkezinde 90 tl ye yaptırdım canım

Allah Allah ya, biri 90 diyor diğeri 350 TL. Farka bak. Ben bir ultrason için 350 TL vermeyi düşünmüyorum açıkçası.

İstanbul'da olup da farklı fiyat alanlar paylaşırlarsa sevinirim...Daha uygun bir yer bululursam, yaptırmayı düşünebilirim. Bu fiyat çok fazla!

Allah Allah ya, biri 90 diyor diğeri 350 TL. Farka bak. Ben bir ultrason için 350 TL vermeyi düşünmüyorum açıkçası.

İstanbul'da olup da farklı fiyat alanlar paylaşırlarsa sevinirim...Daha uygun bir yer bululursam, yaptırmayı düşünebilirim. Bu fiyat çok fazla!
canım ben ultramed bakırköyde cektırdım cd verdı buyuk renkli foto ve rapor verdi 180 ytl valla cok güzeldi:34:

Bence 180 TL de çok. Her hastane kafasına göre ayrı fiyatmı veriyor yahu? Yapılan işlem aynı değil mi neticede? Fark 40 TL 50 Tl olsa anlayacağım da bu nedir böyle ya?

Ben haznedar vital hospital'da 100 tl ye yaptırdım...

Hmm bak bu fiyat iyiymiş. Şimdi aradım Vital Hospital'ı, telefonda fiyat bilgisi veremiyoruz dediler. Yani illa ki oraya gitmem gerekiyor fiyat için sanırım. Umarım gidince bir sürprizle karşılaşmam....

Senin sigortan var mı peki, sigortalı fiyatı mı bu?

Bu arada birkaç hastaneyi de aradım, paylaşayım merak edernler için:

Avcılar Hospital 350 TL (Sigorta karşılamıyor)
Medilife 280 TL (Sigortalı fiyatı)
Nisa Hastanesi 145 TL (Sigortalı)
2000Tıp Merkezi Büyükçekmece 150 TL

Haznedar Vital fiyat vermiyor ama 100 TL diye duyum aldım...

Hmm bak bu fiyat iyiymiş. Şimdi aradım Vital Hospital'ı, telefonda fiyat bilgisi veremiyoruz dediler. Yani illa ki oraya gitmem gerekiyor fiyat için sanırım. Umarım gidince bir sürprizle karşılaşmam....

Senin sigortan var mı peki, sigortalı fiyatı mı bu?

Tabi tabi sgk'lı fiyat bu,diğer hastaneler 250'den başladılar abarttılar yani..100 tl ye yaptırdım,karşılaşmazsın merak etme fiyatlarımız uzun bi süre böyle geçerli dediler bana da...

bende İstanbul ümraniye atlas hastanesinde yaptıracağım bu hafta içi 105 tl ssk lıya aklınızda bulunsun

canım maalesef birçok yerde sgk karşılamıyor bende bköy radyomar da yaptırdım 230tl fiyatı.kolanda yaptıracaktım sonra burası daha iyi diye duydum fiyat üç aşağı beş yukarı çoğu yerde aynı maalesef.

Back
X