Düğün 2 düğün birarada nasıl olur??

sukatre

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2008
457
0
96
40
Afyon
merhaba arkadaşlar bu yaz düğünüm var.aynı zamanda erkek kardeşiminde düğünü var.
bizimkiler birlikte yapmak istiyor.2 gelin 2 damatlı düğün sizce nasıl olur?
başından geçen olduysa olumlu olumsuz tarafları nelerdir??

Ben olsam istemezdim..
Düğün organizasyonu tamamen kişinin zevkine göre ayarlanıyor.
Kendi seçtiğim yemekleri,müzikleri,düğün süslerini nasıl başkasının beğenisine göre karar verecem ki? Hiç sevmediğim iştir birinden onay almak,başkasının zevkine göre hareket etmek..:umursamaz:
Herkesin düğünü kendine..hihoyyyt

Olmaz....
Her gelin kendi düğününün özel olmasını ister....

Ayrıca düğün erkek tarafının sorumluluğundadır... senin düğününü eşin yada eşinin ailesi. Kardeşinin düğününü de kardeşin yada ailen karşılayacak...
Bütçeler karışır, takılarkarışır, ona çok takldı bana az takıldı, onun gelinliği daha güzel yok benimki daha güzel.. bisürrü problem....

canım bencede olmaz bişi anlamazsın kargaşada senin zevklerirn ayrı diğer gelinin ayrı üstelik 4 dünür bilmem nasıl olurkı yani ailene sözün geçerse yani onlara sözümü geçirrim ben ayrı yapacam düğünümü diyebilirsen ayrı yap çünkü herkezin örf ve adetleri ayrıdır belki sizin oralar öle kaldırır yada ailen baskın çıkabilir Allah yardımcın olsun ne diim

teşekkür ederim hepinize yorumlarınız için.nişanlım da istemiyo zaten salon falan tutulmuştu ama değişiklik yapcaz gibi görünüyo..off ne zormuş bu işler

Nasıl yapmayı planlıyordunuz ki...
Bence çok saçma bir fikir..
Ne yaacaktınız düğün salonu ücretini damatla kardeşin yarıyarıya mı paylaşacaktı...
Takı törenini nasıl yapacaktınız.. bi köşede sen bi köşede kardeşin mi takı bekleyecektiniz??

Böyle bişeyi düşünebilmiş olmanız bile garip...
Sizin nşanlınız da stemiyormuş zaten.. Peki ya kardeşinizin nişanlısı o istiyormuydu?....

Benimki de bir ara abisi ile bir arada düğün istemişti asla olmaz dedim...
ıki düğün bir arada gerçekten zordur...
Düğün kişiye özeldir...
Ayrıl ayrıl olması en güzeli...

bencede olmaz sakın öyle bişey yapmayın.Herkes düğün nikah gibi özel bir günde sadece kendi gözde olmak ister.Şimdi gözler 4'e bölünecek:1shok:Ayrıca herkesin düğün organizasyon seçimi farklıdır zaten aynı bile olsa karşı taraf istedi diye sen beğenmezsin.

Olur mu öyle şey..Takısı, misafiri karışır gider..hiçbirşey anlaşılmaz..
Sizin aileniz istiyorda ,diğer dünürlerin fikri,diğer nişanlıların fikri alındı mı..

Back
X