2. Düşük korkuyorum hiç çocuğum olmayacak diye:(

sevgia

Guru
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2008
223
3
296
Çorum
2 düşüğüm de kese oluşmadan oldu. ne yapmam gerekiyor ?bu hiç cocuğumun olmayacağını mı gösteriyor?

canım öyle düşünme ben 8 haftalık bebegimi kaybettim karnımda öldü 2 ay sonra gene hamile kaldım 4 haftalıkken kaybettim bir iki ay sonra gene hamile kaldım ve şuanda bir oglum olacak allahın izniyle allaha dua et sakın kötü şeyler düşünme olmaz diye bişey yok sadece zamanı gelmemiştir :70::70::70::70:

canım öyle düşünme ben 8 haftalık bebegimi kaybettim karnımda öldü 2 ay sonra gene hamile kaldım 4 haftalıkken kaybettim bir iki ay sonra gene hamile kaldım ve şuanda bir oglum olacak allahın izniyle allaha dua et sakın kötü şeyler düşünme olmaz diye bişey yok sadece zamanı gelmemiştir :70::70::70::70:

canım peki 3.ye hamile kalmadan araştırmalarını yaptırdın mı?Ben artık kendimi olmayacak diye inandırmaya başladım elimde değil

canım peki 3.ye hamile kalmadan araştırmalarını yaptırdın mı?Ben artık kendimi olmayacak diye inandırmaya başladım elimde değil

canım doktorlar bana ameliyat olman gerek rahminde sorun var dediler rahim filmi istediler ben korkudan yaptıramadım 2. ay adet gördüm sadece yumurtlama günlerinde ilişki oldu ve hamileyim ne ameliyat oldum ne rahim filmi çektirdim mucize gibi bişeydi hiç bişey yaptırmadım sadece kafamı boşalttım 2 ay bebek düşünmedim allahım bebegimi yolladı sen doktora git muayeneni ol bir iki ay kafanı boşalt oluruna bırak ben hamile kalmak için adetten sonra gün aşırı ilişki oluyordu ama bu hamileliğimde sadece ayda 3 kere yumurtlama döneminde ilişki oldu ve hamileyim inşallah sende bir gün hamileyim diye bize müjde verirsinnn:70::70::70:

bende 3 kere düşük yaptım olmayacak dedim ama hamileyin şimdi seninde olur merak etme stresli olma yeterki bide hamile kalmadan önce folik asit içmen gerekiyor oda düşüğü engelliyor

Ben de seninle aynı korkuları yaşıyorum. İki hamileliğim de kötü sonuçlandı. 28 ve 10 haftalık kayıp ikisi de karnımda öldü. İkincisi dr kontrolündeydi kan pıhtılaşması teşhisi konduğundan iğne ilaç bir sürü şey kullandım sonuç değişmedi. Aklıma olmazsa seçeneği geliyor ister istemez. Çevremdekiler olacak sen rahat ol diyorlar . Bebeklerin karnımda öleceği nasıl belli değilse bebeğimin olacağı da belli değil. Hayırlısı artık. 30 yaşındayım çok fazla zamanım kalmadı ve ben hangi akla hizmet ettiysem 3 yıl bebek istemedim korundum. Geçen yıl istedik patolojiye malzeme oldu, bu yıl istedik labaratuara malzeme oldu. Hakkımızda hayırlısı artık. Ben kesinlikle başkasının çocuğuna bakmam evlat edinmem diyordum şimdi onu bile düşünüyorum.
Kusura bakma ben sana moral veremedim aklımdan geçenler bunlar ne yazık ki......

korkma canım sakin ol, senin gibi kaç tane düşük yapıta şimdi bebeklerini seven arkadaşlarım var. doktorun düşük sebbeini araştırsın, ona göre yol izlerisniz, bir arkadaşıma sebep bulunamamuıştı da, ta ankara da doktora gitmişti. şimdi bebeği 2 yaşında, sen de anne olursun endişe etme. önemli olan hamile kalabilmek.:49:

arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim.moral verdiniz bana. Beklemekten ve hayırlısı demekten başka çarem yok...İnşallah sizin gibi ben de kavuşurum

Back
X