2 düşük sonrası gebelik

Nzl Trkmm

Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2021
19
18
8
27
Merhaba arkadaşlar 2 düşük sonrası ovulasyon testi ile hamileyim şuan ama tereddütlerim var tabi hafif bel agrım ve az lekenme oluyor düşük önleyici başladı hemen doktorum daha çok yeni hamileyim erken fark ettim çünkü gen testi yaptırdım ve pıhtılaşma var taşiyici MTHFR C677T (heterozigot)
MTHFR A1298C ( Heterozigot ) PAI ( 4-G 5-G )
Bu şekilde olan varsa yardımcı olurmusunuz coraspirin 100 mg kullanıyorum 1 aydır kese gözükünce igneye başlayacağız inşAlalh sağlıklı ve hayırlı bi şekilde devam ederiz

Merhaba. Hayırlı olsun
Benim de kan pıhtılaşmam var. Şu an coraspirin ve iğne kullanıyorum.
Aşağıdaki konudan çok bilgi aldım. Mutlaka sorularına cevap bulabilirsin

Biz daha igneye başlamadık ama siz ne kadarlık hamilesiniz

Biz daha igneye başlamadık ama siz ne kadarlık hamilesiniz
11+3 inşallah. Muayenem 2 hafta sonra. O zaman tekrar dozunu soracağım. Şimdilik 4000 lik kullanıyorum. Kalp atışını duymadan keseyi görünce başlamıştık

11+3 inşallah. Muayenem 2 hafta sonra. O zaman tekrar dozunu soracağım. Şimdilik 4000 lik kullanıyorum. Kalp atışını duymadan keseyi görünce başlamıştık
Çok sevindim inşAlalh sağlıkla alırsınız kucağınıza bizim de normal ilerliyor şuan keseyi görünce başlayacağız dedi doktorum teşekkür ederim

Çok sevindim inşAlalh sağlıkla alırsınız kucağınıza bizim de normal ilerliyor şuan keseyi görünce başlayacağız dedi doktorum teşekkür ederim
Amin inşallah inşallah sizin de sağlıkla kucağınıza almak nasip olur

Benim de iki düşüğüm oldu genetik testlerimin sonucu yeni çıktı. Sizinle aynı genlerde aynı sonuçlar çıktı. Ben de şimdi dondurulmuş embriyolarımı koyduracağım. Sizi de takip edeyim umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız

Tabiki inşAlllah rabbim tüm bekleyenlere nasip etsin hayırlısı ile amiiinn

Düşükten ne kadar sonra hamile kaldınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…