• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tekrarlayan Gebelik Kaybı Kan pıhtılaşma ve pgt tüp bebek ?

Kan sulandirici kullanmis miydiniz daha once
İlk transferimde sadece coraspin kullanmıştım ikinci transferde hem coraspin hem iğne kullanmama rağmen yine kese bozuldu bu sefer genetik taramlı yapacaz dedi doktor,5 embriyo gönderdik 1 tane geldi sadece transfer edilebilir , bu ay nasipse onu transfer edeceğiz inşallah.
Bugün muayene vardı doktor düşük sebebin kormozomal olduğunu söyledi bu sonuçlara göre.
Ben yinede kan pıhtılaşmadan korkuyorum inşallah iğne kullanırsam sorun olmaz sizdede aynı tanı varmış.
Allah kucağınıza sağ salim almayı nasip etsin inşallah.

İlk transferimde sadece coraspin kullanmıştım ikinci transferde hem coraspin hem iğne kullanmama rağmen yine kese bozuldu bu sefer genetik taramlı yapacaz dedi doktor,5 embriyo gönderdik 1 tane geldi sadece transfer edilebilir , bu ay nasipse onu transfer edeceğiz inşallah.
Bugün muayene vardı doktor düşük sebebin kormozomal olduğunu söyledi bu sonuçlara göre.
Ben yinede kan pıhtılaşmadan korkuyorum inşallah iğne kullanırsam sorun olmaz sizdede aynı tanı varmış.
Allah kucağınıza sağ salim almayı nasip etsin inşallah.
Evet muhtemelen pihtilasmadan degil kromozom bozuklugundan dolayi olabilir, umarim bu seferki tutar saglikla 💞🙏🏻
Benim aspirin alerjim var sadece axeparin igne kullaniyorum

Back
X