2 düsük ve umursamaz koca

Blacky90

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2014
78
9
98
Merhaba,
Konuyu dogru yere mi aciyorum bilmiyorum, yanlissa simdiden özür. Ben esimle 2,5 senedir evliyim ve evliligimizin 1. senesi bitince hapi biraktim. 9 ay gebe kalamadim sonra bir düsük yaptim 2 ay sonra yine ahmile kalip yine düsük yaptim. Simdi 9 ay oldu son düsükten sonra. Yumurtlama günlerimi bildigim halde esim olursa olur olmazsa olmaz demeye basladi. E tamamda yumurtlama günlerimde birlikte olmazsak tabiki olmaz. 14 gün sonra yine hamile degilim dememden baska bisey olmuyomus. Hic destek olmuyor bana. 2 ay klomen ve ovitrelle ile tedavi gördüm ama ise yaramadi. Ben ne yapicagim? Acaba esim ne yapmaya calisiyor? Ben cocugumuz olsun diye ölüp bitiyorum o hic umursamiyor. :(

Merhaba,
Konuyu dogru yere mi aciyorum bilmiyorum, yanlissa simdiden özür. Ben esimle 2,5 senedir evliyim ve evliligimizin 1. senesi bitince hapi biraktim. 9 ay gebe kalamadim sonra bir düsük yaptim 2 ay sonra yine ahmile kalip yine düsük yaptim. Simdi 9 ay oldu son düsükten sonra. Yumurtlama günlerimi bildigim halde esim olursa olur olmazsa olmaz demeye basladi. E tamamda yumurtlama günlerimde birlikte olmazsak tabiki olmaz. 14 gün sonra yine hamile degilim dememden baska bisey olmuyomus. Hic destek olmuyor bana. 2 ay klomen ve ovitrelle ile tedavi gördüm ama ise yaramadi. Ben ne yapicagim? Acaba esim ne yapmaya calisiyor? Ben cocugumuz olsun diye ölüp bitiyorum o hic umursamiyor. :KK43:

Canım sende zamana bırak..Çocuk işi tek taraflı olmazki!!! Bu sorumluluğu ikiniz alacaksınız..Çok sinir oluyorum sanki tüm yük bayanlardaa:KK62:

Kaybettiğiniz bebeklerinizden eşiniz de etkilenmiştir mutlaka. Bence durum bebek istememesinden çok kaybetme korkusu olabilir. Aklıma ilk gelen şey bu oldu.. Allah yardımcınızx olsun..

Zor bir durum. Allah yardımcınız olsun.
Peki düşüklerin sebebi araştırıldı mı? Bir tanıdığımızda aynı şeyi yaşadık. Kan pıhtılaşmasî problemi ancak üçüncü düşüğünden sonra üniversite de yapılan tetkiklerde belli oldu. Şimdi dördüncüye hqmile ve sürekli iğne kullanıyor pıhtılaşma için. Sorun ne belli değilse mutlaka üzerine düşün. Sabır diliyorum

Zor bir durum. Allah yardımcınız olsun.
Peki düşüklerin sebebi araştırıldı mı? Bir tanıdığımızda aynı şeyi yaşadık. Kan pıhtılaşmasî problemi ancak üçüncü düşüğünden sonra üniversite de yapılan tetkiklerde belli oldu. Şimdi dördüncüye hqmile ve sürekli iğne kullanıyor pıhtılaşma için. Sorun ne belli değilse mutlaka üzerine düşün. Sabır diliyorum
Arastirildi ama tetkikler temiz cikti. hersey normal görünüyor.

Back
X