2 düşükten sonra Genetikli tüp bebek

berrakkk

Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2025
119
117
18
33
Merhaba, biri 11. Hafta diğeri 6. Hafta iki düşüğüm var. İlkinden sonra genetik test yaptırdık genetik normal çıktı bende kan pıhıtılaşması çıktı ve ikincisinde aslında kan sulandırıcı kullanmama rağmen 6. Haftada yine kalbi durdu. Şuan tüp bebek sürecine girdim yumurta toplandı ve genetiğe gönderdik 7 embriyoyu. Doktor sizde sorun olmasa bile emrbriyoda olabilir genetiğe bakalım demişti. Sonuç bekliyorum ve yolunda giderse mayısta transfer olacağım. Şuan herhangi ilaç iğne vs kullanmıyorum. Ne zaman iğneler başlayacak acaba doktor henüz erkem genetik sonucu gelsin diyor. Heyecanlı ve korkuyorum. Süreci benim gibi olanlar var mı?

Son düzenleme:
Merhaba kayiplariniz icin uzgunum. Ben su an genetikli iki embriyomdan bir tanesiyle onuncu haftamdayim umarim sizin icin de her sey yolunda gider, yolladiginiz embriyolarin cogu saglikli gelir insallah ve size tutunur ben transferden 5 gun once progestan igneye, transfer gunu de oksapar kan sulandirici igneye baslamistim aspirinle beraber. Aspirine ve progrstan igneye hala devam, oksapari 7 hafta bitince biraktik

Çok sevindim inşallah sonuna kadar böyle devam eder ve sağlıkla kucağınıza alırsınız peki bu Progestan iğne acılı bir iğne mi gonalf gayet rahattı, acı morluk vs yapmadı tüp bebek sürecinin psikolojiyi etkileyen zorlu kısmı ne zaman merak ediyorum aslında. İnşallah ben de ilk seferde pozitif görenlerden olurum

merhabalar, genetikli tüp bebek dediğiniz pgt-a mı oluyor pgt-m mi ve ücreti ne kadar acaba, ben de acıbademde tedaviye başlamayı düşünüyorum ama çok yeni başladım araştırmalara

merhabalar, genetikli tüp bebek dediğiniz pgt-a mı oluyor pgt-m mi ve ücreti ne kadar acaba, ben de acıbademde tedaviye başlamayı düşünüyorum ama çok yeni başladım araştırmalara
Açıkçası Bilmiyorum o kadar detayını, doktor embriyoların genetiğine bakılarak tüp bebek öneriyorum dedi. Benim gittiğim merkez embriyo başına 220 dolar dedi o günün dolar kuruyla ödüyorsunuz tl olarak.

Selamm iki genetilkli embriyonun bir tanesiyle 10.haftadayım demişsin. Çift mi transfer edildii biri tuttu diye sormak isterim

merhaba hem geçmiş olsun hem yeni embriyolarınız hayırlı olsun
benimde 2 düşüğüm vardı. genetik (pgt) ten sonuçların gelmesi bazen uzun sürebiliyor. max 20 gün kadar. sonuçların nasıl geleceğini bilmedikleri için sizi şuan hazırlamıyorlar transfere. adet olunca hazırlamaya başlarlar o zamana kadar sonuçlarınız çıkmış olursa

15 gün demişlerdi ama 1 haftada çıktı sonuçlar çok şükür biri hariç diğerleri normal geldi. Adeti bekliyorum doktor da adetle başlıcaz dedi heyecanla ve korkuyla bekleniyor

15 gün demişlerdi ama 1 haftada çıktı sonuçlar çok şükür biri hariç diğerleri normal geldi. Adeti bekliyorum doktor da adetle başlıcaz dedi heyecanla ve korkuyla bekleniyor
çok sevindim gözünüz aydın güzel sonuçlar alırsınız inşallah gönlünüzce olsun her şey

Merhaba canım, benim de hafta başında 6 embriyom pgt sürecinde. İnşallah güzel gelirse ben de mayıs sonu gibi transfer olurum.

Benim genetik bir haftada çıktı, şimdi tekrar adet olmayı bekliyorum transfer süreci için
Benim İspanya’ya gidecekmiş. Daha uzun sürer heralde. Hoş daha adetime çok var ama sonuç helsin istiyorum Bir de doktor doğal siklusla transfer yapalım dedi. İnşallah bi sıkıntı çıkmaz

Merhabalar hanımlar tedaviniz hayırla sonuçlansın inşallah
Benimde 2 düşüğüm oldu pgt olunca düşük riski azalıyor mu nasl oluyor bilgi verir misiniz
Benim de iki düşüğüm var, tüm kanlarınıza baktırın, gerekirse bağışıklık testi de yaptırın, bilinen hiçbir şey çıkmazsa büyük ihtimal genetiktendir diyorlar. Düşüklerin bilinen sebeplerinin yüzde 80 i genetik yüzde 20 si ise bağışıklık, romatolojik, otoimmun sebepler ve rahmin durumuyla ilgili. Pgt nın garantisi yok ama en azından pgtli embriyo öncesi diğer testleri de halletmek gerekiyor anladığım kadarıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…