2 defa doğal yolla gebe kalmıştım 11.hafta ve 6. Haftada kalbi durdu ikisinde de kürtaj oldum sonra tüp bebeğe başladım işteSİZİN DAHA ÖNCE KAÇ DÜŞÜĞÜNÜZ VAR ,KACINCI HAFTADA BİDE DOĞAL GEBELİK MIYDI
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 defa doğal yolla gebe kalmıştım 11.hafta ve 6. Haftada kalbi durdu ikisinde de kürtaj oldum sonra tüp bebeğe başladım işteSİZİN DAHA ÖNCE KAÇ DÜŞÜĞÜNÜZ VAR ,KACINCI HAFTADA BİDE DOĞAL GEBELİK MIYDI
10 güne geldi sonuçlarım. Adeti bekliyorumMERHABA ,SONUÇLARINIZ ÇIKTI MI ACABA GÜNDE ÇIKIYOR DİYORLAR
Kaç tane gönderdiniz ,kaç tane geldi10 güne geldi sonuçlarım. Adeti bekliyorum
Hayırlısı olsun allah kucağımızı boş bırakmasın inşallah2 defa doğal yolla gebe kalmıştım 11.hafta ve 6. Haftada kalbi durdu ikisinde de kürtaj oldum sonra tüp bebeğe başladım işte
6tane göndermiştim 2 tanesi 5aa sağlıklı geldiKaç tane gönderdiniz ,kaç tane geldi
5 tane gönderdim bir tane sağlıklı geldi6tane göndermiştim 2 tanesi 5aa sağlıklı geldi
berrakkk sizin transfer gününüz belli oldu mu2 defa doğal yolla gebe kalmıştım 11.hafta ve 6. Haftada kalbi durdu ikisinde de kürtaj oldum sonra tüp bebeğe başladım işte
ama şunu anlamış oldum sanıırm benim düşükler gerçekten kromozonal sıkıntı olduğundan olmuş buna sevindim sağlıklı embiryoyla inşallah ilerleriz bu sefer5 tane gönderdim bir tane sağlıklı geldi
Pgtli embriyoların tutacağına çok inanıyorum. İnşallah en güzeli en kısa sürede olur hepimiz içinama şunu anlamış oldum sanıırm benim düşükler gerçekten kromozonal sıkıntı olduğundan olmuş buna sevindim sağlıklı embiryoyla inşallah ilerleriz bu sefer
Bende inanıyorum allahın izniyle bu sefer olacak, sizin ilk denemeniz mıPgtli embriyoların tutacağına çok inanıyorum. İnşallah en güzeli en kısa sürede olur hepimiz için
4. Denemem olacak. Geçen sene kimyasal oldu. İlk defa pgt yaptırdık.Bende inanıyorum allahın izniyle bu sefer olacak, sizin ilk denemeniz mı
berrakkk sizin transfer gününüz belli oldu
Ayyy bugün oldumberrakkk sizin transfer gününüz belli oldu mu
YAA ÖYLE MI NASIL GİDİYOR,TEST GÜNÜNÜZZDE YAKINDIRAyyy bugün oldum![]()
BENİMDE İLK PGTLİ OLACAK, İLETŞİM NUMARSI OLSA SİZİNLE GÖRÜŞÜRDÜK BURDAN NUMARA VERMEK OLMUYOR DEMİ4. Denemem olacak. Geçen sene kimyasal oldu. İlk defa pgt yaptırdık.
Malesef bugün test yaptım ve negatif çıktı 10. GünYAA ÖYLE MI NASIL GİDİYOR,TEST GÜNÜNÜZZDE YAKINDIR
Bugün test yaptım sonucum negatif diğerlerinde deneyeceğiz artıkcanım benzer süreci yaşayan biri olarak çok iyi anlıyorum seni. kayıplar sonrası yeniden umutla yola çıkmak hem cesaret hem sabır istiyor
sen zaten elinden geleni yapmışsın, 7 embriyo genetiğe gitmiş ve süreç kontrollü ilerliyor, bu çok büyük bir artı.
kan pıhtılaşmasıyla ilgili tedaviler genelde transfer öncesi ya da sonrası netleşiyor. doktorunun zamanlamasına güven ama her aşamada sorunu açıkça sorman da hakkın.
benim de genetik sonucu beklemem uzun sürmüştü ama sonrası hızlandı. biraz sabır, biraz dua. yalnız değilsin![]()
Hayırlısı olsun canım. En güzel zamanda gelecek inşallah. Pgtliydi senin de dimiBugün test yaptım sonucum negatif diğerlerinde deneyeceğiz artık![]()
7sinde transfer olacağım. Açıkcası ilk defa bu kadar heyecanlıyımBENİMDE İLK PGTLİ OLACAK, İLETŞİM NUMARSI OLSA SİZİNLE GÖRÜŞÜRDÜK BURDAN NUMARA VERMEK OLMUYOR DEMİ
,