2.el kadin,son soru,yardim edin!!

Evet tehdit ediyor,hemde anlatacam diyor.Goraunler ne mal oldugunu ne haltlar yedigi diyor.yemin ediyorum sinirden agliyorum.Bi halt etmis olsam da.desem hakli diye.Vicdanim sizlar derjm ama yok yooook oyle kotu biseyyy

Hic bir halt edemez edepsiz herif. Bir de koca olucak. Korkayin bence, ne demisler havlayan kopek isirmaz. Kendi cinsel problemini senin ustune suc atarak onemsizlestirmeye calisiyor. Bence hic yuz goz olmayin esinizin ailesiyle.

Iyi de canim sen ne anlattin ki esine, eski erkek arkadasinla ilgili ? Soyle ellele tutustuk, opustuk filan mi dedin ? Ben eski ilisklerin detaylarinin konusulmasindan yana deyilim.

Ayrica yaptiysan yaptin, senin hakkinda konusursa elaleme sirf seni rezil etmek icin sende yapmadim, kendi sucunu ortmek icin bana iftira atiyor de cik isin icinden. Adama bak yaa.

bu nasıl bir adam!
insan karısının -geçmişte- olsa sırrını başkasına anlatır mı?
hem kv kp bunları duysa size karşı tavrı aynı mı kalacak?
sakın anlatmayın kimse sizin özelinizi bilmek zorunda değil, işler dahada karışır

Olay ortalığa dökülürse , kendi cinsel yetersizliğine kılıf yaratmak için bana iftira ediyor de çık işin içinden.
Evlendiğinde bakireymişsin bunu da inkar etmiyor.
Böylesine bu lazım demek.
Acımıyacaksın bunlara.

Evet tehdit ediyor,hemde anlatacam diyor.Goraunler ne mal oldugunu ne haltlar yedigi diyor.yemin ediyorum sinirden agliyorum.Bi halt etmis olsam da.desem hakli diye.Vicdanim sizlar derjm ama yok yooook oyle kotu biseyyy

Ne isterse anlatsın.Erkeklerin boşanırken çirkinleşmesi görülmemiş birşey değil.
Bu sadece onun kendi kişiliğini gösterir.
Sen de cinsel açıdan yetersiz olduğunu anlatırım desen hönk diye kalır herhalde.

Esim cinsel iliskide iyi olmadiginida kabul etmiyot.Adam hicbiseyi kabul.etmiyor.İcten ice kabul etsede bana etmiyormus gibi gosteriyor.4 4 luk.goruyor.Bende heralde istemedikce uzaklastikca bu daha fazlasini yapti tatmin olmuyomu diyo acaba?ya nasil anlatacaktim,ifade edecektim kendimi?beklentilerimi deyincede sirtini donup cocuk.gibi,ben sevismeyi bilmiyorum.deyip kusuyodu.offfffff..vallaha ben kotu oldum iyimi.Adim bari cikmasaydi da hayirlisiyla kurtulsaydim su isten bi an once

Dediğim gibi esas ayrılık sebebin 2. elden öncesi zaten.

Kimseye bir şey izah etmeyin bence. Annenle cinsellik mevzusunu paylaşabilir misin bilmiyorum. Sana destek olan biri olursa öbür kısmı kompleksten iftira atıyo der geçersin. Çünkü zaten cinsel problemleri olan birinin kompleksli olmasına kimse şaşırmaz. Bence bir avukata da danış şimdiden. İnşallah kurtulursun hayırlısıyla. :(

Ayrıca bunu dediğinde adama demezler mi niye evlendin o zaman diye. Hadi onu da geçeyim şerefli bir erkek karısının özelini anlatmaz.

Son düzenleme:
Hic bir halt edemez edepsiz herif. Bir de koca olucak. Korkayin bence, ne demisler havlayan kopek isirmaz. Kendi cinsel problemini senin ustune suc atarak onemsizlestirmeye calisiyor. Bence hic yuz goz olmayin esinizin ailesiyle.

Iyi de canim sen ne anlattin ki esine, eski erkek arkadasinla ilgili ? Soyle ellele tutustuk, opustuk filan mi dedin ? Ben eski ilisklerin detaylarinin konusulmasindan yana deyilim.

Ayrica yaptiysan yaptin, senin hakkinda konusursa elaleme sirf seni rezil etmek icin sende yapmadim, kendi sucunu ortmek icin bana iftira atiyor de cik isin icinden. Adama bak yaa.

Ben kendiligimden anlatmadim,biz avrupada yasiyiruz.Olmadi deseydim inanmazdi diye dusundum.Sordu bana oncesindr biri varmiydi diye,bende vardi dedim.Usul usul ara ara bana sordu ne yaptiniz,nereye gittiniz,ne kadar ileri.gittin falan diye.Bakireliginr inaniyorum ama namus tek bakirelik degil dedi,diger seyleride anlaymani istiyorum dedi.Ben bisey olmadi dedikce didikledi durdu.Salak gibi nisanliyken atmadim da bugunlere geldik iste.Ama nasil bilirdimki boyle olacagini.Ona detayli anlatmadim.Oda buna kuduruyor iste.İnanmiyorum anlat.diyor hala sapik.Ben sana cok asigim kaldiramiyom seni baska birinin dokunmus olmasi.diyor..Allah hepinizdrn razi olsun,akil verdiniz.Ben bu bunalimla anlatcaktim salak.gibi.Cok tesekkur ederim hepinize.Harikasiniz

Buarada acayip yanlis bisey yaptigimin farkina vardim yqzdiklarinizi okuduktan sonra.Esim bana bu ilk cumleyi kurdugunda (2.el) kardesi var bunun 23 yasinda(erkek kardesi) ama cok severim kendisini oda beni sever.Dayanamadim onunla paylastim Oda icten ice cok kizdi.Cok ayipbetmis dedi.Evlenirken yokmuydu o ex dedi.Terbiyesiz dedi.Ama ondan kaf cikmaz..Hicbirseye karismaz.Yani annesine babasina falan demez.sadece exim oldugunu ve ve bana 2. el dedigini biliyo.Size yazdiklarim gibi bilmiyo.Hatami etmisim.?Ama eminim ondan bisey cikmicana.Hatta bana dedi,abla sakin uzulme ,ben senin hakkinda.kotu seyler dusunmuyorum dedi.Ama sizker sakin anlatmayin deyince kotu hissettim kendimi.ama bitek o biliyir,oda samimiyetine guvrndigim icin.

arkadaşım üzme kendini lütfen. ne kadar kişiliksiz birine denk gelmişsin yazık olmuş valla hayallerine. neyse olan olmuş böyle bir adamla hayatını devam ettirebilirmisin bilmiyorum bu krizi atlatsanız bile ama sanmıyorum çünkü çok yüz göz olmuşsunuz. arkadaşların hepsine katılıyorum sizin ailenizi bile ilgilendirmez bu mevzu. özel sorunlarımız var diyip çıkmalısınız işin içinden. eğer o adam hakkınızda ileri geri konuşursa arkanızdan iftira dersiniz kendi kusurlarını örtüyo dersiniz. biran önce atlatırsınız inşallah bu dönemi. rabbim yar ve yardımcın olsun inş.amin.

Sır çıkmayacağına güveniyorsan bi şi demez bence.Eşininde şimdi mi aklına gelmiş sormak hayret bi şi:47: Madem o kadar hassasmış daha önce sorsaymış.Hem bir şey yok dediğin halde niye güvenmiyor? Galiba bi güvensizlik sorunu da var.Bırak neye inanmak istiyorsa ona inansın.

Sır çıkmayacağına güveniyorsan bi şi demez bence.Eşininde şimdi mi aklına gelmiş sormak hayret bi şi:47: Madem o kadar hassasmış daha önce sorsaymış.Hem bir şey yok dediğin halde niye güvenmiyor? Galiba bi güvensizlik sorunu da var.Bırak neye inanmak istiyorsa ona inansın.

Daha oncede sordu,beraberken nisanliyken.Cok ayrilmak istedim.Ama kapimda yatiyordu .birakmiyordu.Kendimi oldurrum yine seni birakmam diyordu.Seviyorduk birbirimizi.Bidaha sorun etmicem diye sozler vermisti.Hatta ben 4 sene once,korkuyorum ilerde basima kakarsan diye demistim.hayatta boyle bisey olmicak diyordu.Ben ayrildikca dedigim gibi kapimda yatiyirdu.İs yerine geliyordu.Ne olduysa son kavgada patladi.tam 4 sene sonra.Onada dedim,zamaninda o kadar ayrilalim dedim,neden o zaman birakmadin dedim.Ben sana cok asiktim,birakamazdim diyor.Ama allah benim belami versin surdurdugum icin.diyor.Simdi ccok pisman

eger sen anlatırsan kv kp sizi biraraya getirmekten vazgecip bir de adını cıkarır evliyken aldatmıssın gibi,
ve esinizle barıssanız bile aile buyuklerinin size olan tavrı degisebilir...

bence siz esinizin hatalarını anlamadıgından ozur dilememesinden gem vurun.

onlar zaten esinize soracaktır, eger hala geri adım atmamakta ısrarcıysa esiniz onlara kendisini haklı cıkarmak icin sizi kotuleyebilmek icin eski erkek arkadasınızı da anlatır zaten.

esinizde hala bir gıdım ilerleme yok mu?

Nekadar çirkin bir tabir basliginiz bile ikinci el kadın Nedemek allahaskina ??sebep olarak anlaşamıyoruz dersiniz geçer gider önemli olan sizin hayatınz başkasına ne cevap vereceginiz değil.

Nekadar çirkin bir tabir basliginiz bile ikinci el kadın Nedemek allahaskina ??sebep olarak anlaşamıyoruz dersiniz geçer gider önemli olan sizin hayatınz başkasına ne cevap vereceginiz değil.

Konuyu bilen arkadaslarim hemen anlasin diye hanfendi.Benimde hosuma gitmiyir,zoruma gidiyor merak etmeyin!!Kusura bakmayin,burdada herkes birbirine turkce ogretme meraklisi cikti

eger sen anlatırsan kv kp sizi biraraya getirmekten vazgecip bir de adını cıkarır evliyken aldatmıssın gibi,
ve esinizle barıssanız bile aile buyuklerinin size olan tavrı degisebilir...

bence siz esinizin hatalarını anlamadıgından ozur dilememesinden gem vurun.

onlar zaten esinize soracaktır, eger hala geri adım atmamakta ısrarcıysa esiniz onlara kendisini haklı cıkarmak icin sizi kotuleyebilmek icin eski erkek arkadasınızı da anlatır zaten.

esinizde hala bir gıdım ilerleme yok mu?

Hayir yok en son dun yuzyuze gorustuk,bana hala ne diyir biliyormusun?sen sana verilen degeri hicbir zaman anlamadin.Sen hayatta budaha benim.gibi.iyi insan bulamazsin,ben senin icin fazla.iyim diyor..inanabiliyomusun.Daha onun gibi insan bulamazmisim..ahahah diye guldum..senden alasini bulurum dicektim ama ..hemen hazirmis demesinden korktum..adimi cikarcak ya begefendi..

Kimseye geçmişinizle ilgili hesap vermek zorunda değilsiniz.Adı üstünde geçmiş,bitmiş
Özelinizi ortalığa dökmeye ne meraklı bir eşiniz varmış

Zaten eşinizin ailesine anlatsanız dahi size destek olmayı bırakın fazlasıyla köstek olurlar emin olun.
Anlaşamıyoruz,ayrılmak istiyoruz bitti.

Bir mahkeme kurulmadığı kalmış,oda olursa tam olacak galiba.

Hayir yok en son dun yuzyuze gorustuk,bana hala ne diyir biliyormusun?sen sana verilen degeri hicbir zaman anlamadin.Sen hayatta budaha benim.gibi.iyi insan bulamazsin,ben senin icin fazla.iyim diyor..inanabiliyomusun.Daha onun gibi insan bulamazmisim..ahahah diye guldum..senden alasini bulurum dicektim ama ..hemen hazirmis demesinden korktum..adimi cikarcak ya begefendi..

gorusmen bile hata bence. ne geregi var

neyse artık sonlandırmıssın bu konuyu. bundan sonra her adımında aklına gelsin...

Kendisinin dünya hatasi var sana karşı. Bunla ömür degill 1 gun bile çekilmez gecmez.
Daha gencsin yine evlenirsin aile kurarsin, üzülme.
bu yasta evli ama cinsellik adina adamda tık yok, madem böyleydi ne diye seni yaktı.
Yüzde yüz eşin haksiz, nisanliyken biliyordu bi ex in oldugunu, yaptığı cok sacma seyler.
Hem bakimsiz, yalanci, kumarci, cinsellik 0, bide kendi sorunlari yuzunden seni ezmeye calsiiyor.

Allah sabir versin, barisacak olursanda veya pisman olup barışmak isterse.
Bu eksilerini bi düzeltsin, bide agzinin ayarini düzeltsin. Hic ama hic hakki yok 2 el demeye neolursa olsun,
Exin olduğunu bile bile evlendi, bitmiştir.:52:

Ederse etsin ya, ne biçim bi adam bu karısını düşürdüğü durumlara bak tam psikopat!
Sen de susmuyorsundur umarım o tüm bunlarla tehdit ederken seni....
Kusura bakma ama çok aşşağılık bi kocan varmış arkadaşım, hayatı sana zindan ettiği yetmiyor bir de ailesine söylemekle tehdit ediyor, olaya bak, çocuk desen çocuk değil, adam desen hiç değil...
Ama korkma sen, havlayan köpek ısırmaz derler..
Allah yardımcın olsun....

Eşin normal değil durmuş durmuşta şimdi mi aklına böyle abuk sabuk şeyler takıyor ve söylüyor hasta

sende tabi ki ailesine oğullarının hastalıklı düşüncelerini söyleme seni suçlu çıkarabilirler çünkü,

'kimse yoğurdum ekşi demez' seni suçlamak kolaylarına gelir.

Back
X