2.el kadin,son soru,yardim edin!!

böyle adamlara karşı asla pasif durmuycaksın hatta şöle bi örnek veriyiim kuzenim vardı bildiğin sosyetik gezmesi tozması çok olan biriydi taki doğulu birine aşık oluncaya kadar hemen kapandı erkek tarfı istemeye geldiği günn kocasının her şeyini baştan kabul ettii çok sevdiği için aslında biz şok oldukk çünkü kuzenim ayşe ev karsıs olacak biz kzı değildi hayatımı yaşıyım derdindeydi fazla sosyal eve girmez fazlaca açık giyinen biriyken kapanması bile bizi şok etti kocası erkek kardeşi bekar olduğu için köyden gelmişti ve bizle kalacak dedii ça<lışlıcak düğün yapıcak para biirktiricek dedii günler geçtikçe ayşenin kaynı kocasını bastırdıı yemeğimni hazır et an hizmet ett lerden konular kavgalar başladııı tehdit etmiş bunu seni döverim diyeee doğulularda vardırn hala köylerde kaynanasından kayın pederindne kaynından dayak yiyen gelinlerrr duymuşsunuzdur neyse ayşenin eşide karısını savunmuyor çünkü onlarda aile çok önemlii kardeşine karşı karısını savunamıyordu bu biizm ayşe demişki esas cümle buuuuu hele bi dene beni dövemeye hele bi kalkış bak gör üsütümü parçalamamla cama çıkıp kaynım bana saldırdı demem bir olur adını sapık diye yaydımı artık kim öldürü seni bileme demiş :) o gün bugündür kaynı ayşeden köşe bucak kaçıyomuş aman bulaşmım diye ev arıyomuş zaten yakında gidicekmişş

buna benzer bişeyde ben yaşadım eski sevglim devamlı beni tehdit eden döverim kesreim anlatırım iftira atarım giib ben bunların korkusuna baya zamn çıktım onla sonra sağolsun iş yerimdeki mutfakçı abla send eböle tehdit et şöle yap dedii umrunda değilmiş gibi davran dedii hep korkuyodum ,iş yerinde herkese rezil olucam diye evime gelmekle işime gelmekle tahdit ediyoduu neyse işe yaradı benimde onu tehdit etmem kurtuldum
şimdi san diyceğim şuki kızım bu adam değişmez ömrünü harcama boyun eğme karektersiz bi adam olduğun zaten belli etmiş sende ona dekii iktidarsız olduğunu kapatmak için benim adımı çıkarma de sende çirkeffff oll başaka türlü bu adamal baş edemezsinn

Bu kadar korkak olmayın yahu ona da kendinizi ezdirmeyin ...Anlatacakmış herkese böyle de tehdit ediyor terbiyesizz
Verme taviz arkadaşım anlatırsan anlat diyin

Eğer anlatırsa da onu suçlayın bana iftira ediyor diyin ,benden sıkıldı ya da kendi cinsel sorunları var benden kurtulmak istiyor fsalan diye bir yaygara kopartın ayılın bayıln ağlayın ..Terbiyesiz adam bunları hakediyor .İnsan gibi ona anlatmışsınız yaptığına bak :47:

Kırmızıyla işaretli kısım iyiymiş he. Cinsel sorunlar iftirası yüzünden kendisi de korkar açamaz ağzını.:1:

Ben olsam derdim ki;

''x den öncede sevgilim olmuştu. Sevgilim olmasını kabullenemiyo. Bana iftira atıyo, namusuma laf ediyo. ozamanlar daha çocuktum sevgililik nedir bilmiyodum bile. ben telli dyvakli gelin geldim buraya. benim kendimden şüphem yok ama bana böyle muamele yapmasını hazmedemiyorum'' derdim.

Bende mahreminizin gizli kalmasından yanayım ama o kendince anlatırsa bişeyleri, kendi yorumladığı gibi anlatacak. Bukez iyice namussuz sıfatı yiceksiniz.
Umarım karşındakilerde haysiyetli insanlardırda, ayrıldıktan sonra sağda solda çarpık bişekilde anlatmazlar mevzuyu.
İşin zor. Ne şerefsiz bi kocan varmış.
O kendi ezikliğini seni suçlayarak bastırmaya çalışıyor.

öncelikle 2. el kadın nedemektir arkadaşım çoook ayıp...sen kendini aşağılıyosun ki karşındaki sana nasıl saygı duysun...elleşmek falan hiç hoş tabir değiller...bu tür konuları hep ikiyüzlü bulurum insanın fizyolojik ve duygusallığından dolayı oluşan birşey onun yaşamını etkilememeli ama erkekde öyle olmaz bu ndenele ikiyüzlü..ayrıca millet uzaya insan gönderiyor halaaaa nerelerdeyiz , size şunu söyleyebilirim kendinize saygınız olsun dik durun , herkesin geçmişinde keşke demişliği vardır ya da olmasın dediği ya da iyikide olmuş dediği ne biliyim bunlar sayesinde büyüyoruz...sizi seven insan herşeyinizle sever, sizi siz olduğunuz için sever madem öyle istiyor başta deseymiş bunları eşinizi seviyorsanız kendinizi ona anlatın herşeyi yapın eğer olmuyorsa sizi sevmiyordur hakkınızda hayırlısı...ben eski konunuzu bilmiyorum

2. el kadın mı?? sen böyle bir yakıştırmayı kendine yaparsan, eşin seni boşar da ailesi çevresi her türlü lafı çıkarır da.. sen kendine böyle bir sıfat reva görüyorsan onlar neler yapmaz ki?? biraz değer verin kendinize yaaaa :20:

2. el kadın mı?? sen böyle bir yakıştırmayı kendine yaparsan, eşin seni boşar da ailesi çevresi her türlü lafı çıkarır da.. sen kendine böyle bir sıfat reva görüyorsan onlar neler yapmaz ki?? biraz değer verin kendinize yaaaa :20:

ben az önce eski konularına baktım sanırım eşi o yakıştırmayı yapmış onu söylemeye çalışıyor.

Back
X