- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi _Phantom-Opera_
Maddi durumunuz mu yok?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben olsam hepsini geldiği gibi çöpe atardım o lekeli kıyafetlerin, ne münasebet kim ne derse desin, siz de biraz kararlı olmalıydınız, kaynananıza ne sizin bütçenizden? Tamam çocuğun yediği helal giydiği haram derler ama bu aşırıya kaçmamak için söylenmiştir, tabii ki asgari ihtiyaçları her şekilde karşılanmalıNerden başlayım bilmiyorumilk çocuğum, gözbebeğim canım herşeyim.. Öyle bir şey yaşadım ki her aklıma geldiğinde ağlıyorum. Bana abartıyorsun deyin ne var bunda deyin bişey deyin ama alın bu yükü benden nolur.. Kızım doğana kadar alışveriş yaptırmadı eşim ve ailesi. Neymiş çocuğun yediği helal giydiği haram !! Lafa bak. İlk torunları, sorsanız herkes canını verir. Ama üç kuruş kıyafet zorlarına gitti. Almadılar aldırmadılar. Çeşitli bahanelerle ( israf haram şundan bundan gelecek o alacak bilmem ne) aldırmadılar. Gelecek kıyafetler dedim güzel olur herhalde..nerden bileyim hepsinin her yeri leş gibi lekeliymiş meğer. Kullanmaktan yıpranmış ekeden her yeri batmış. İnanın kıyafet çitilemekten ellerim su topladı ama çıkmadı çıkmadı çıkmadı.. İlk çocuğum... Ben de isterdim gidip alışverişlr yapmayı ciciler almayı ama yapamadım yaptırmadılar. İki parça kıyafet aldım kayınvalideme gönderdim resmini anne bak kızımın ilk kıyafetleei diye. İnsan demez mi ay torunumun cicileri çok güzel ne bileyim dua etmez mi Allah bağışlasın ne bileyim... Tek dededğalma şundan gelecek alma bundan gelecek. Eşim de tabi ki aynı kafada.. Neymiş israf harammış... Biz çocuğuma kıyafet almadık. Ama kayınpederim yaptığı israflar haramlar yüzünden evini sattı. Ahım mı deyim.. Demeyim hadi Allah sorsun deyim. Dün alışveriş yaptım kızıma 5 parça kıyafet hepsi 56 lira tuttu.. Lc waikikiden.. Kaliteli olsun desem çok çok alayım desem korkuyorum alamıyorum. Sanki yine alna diyecekler gibi.. Halbuki ddeseler şimdi dünyayı yıkarım ama o zaman yapamadım iisrafçı kadın olmak istemedim bbelki.. Belki de israf haram çocuk çabuk büyüyo zaten çoğunu giyemeyecek dedikleri o an mantıklı geldi alamadım.. Kızımın şimdiye kadar sadece beşiği sıfr alındı o da 200 liraydı.. Her şeyi ama herşeyi kirli lekeli iğrenç şeylerdi.. Uğraştım uğraştım çıkaramadım. Öyle kkullandım.. Hala kullanıyorum. Ama dün aldım ilk defa.. Kızım 9,5 aylık ve ben ilk defa aklımda bişey olmadan alışveriş yaptımm.
Bu ne şimdi demeyin dert.. Hem de içimi yakan bi dert, beni ağlatan bi dert, çocuğuma iyi bi anne oolamadımın derdi.. Ama sorsanız onlara ne var bunda.. Sahi bişey yok mu bunda? Bu dert değil mi? Gerçekten çocuğun yediği helal de giydiği haram mı? Ben iyi bi anne miyim? Yoksa evladına bir parça kıyafet alanayan pısırık saçma sapan bi insan mıyımAcı çekmemeli miyim?
Doğru söylüyosn başın sağolsun..Bak şimdi ben sana burdan ahkam kesmicem ay öyle kocamı olur böyle ewlilikmi olur gibi beylik laflarda etmicem ben 24 saat önce bebeğini kucağına alamadan toprağa koyan bi anneyim.. sadece 2 sn unutmak için bile buralarda kendime meşgale arıyorum ciğerimi sökmüşlerde nefes alamıyo gibiyim yani demem o ki keşke kucağımda olaydıda üstü lekeli olaydı zamanla ne kıyafetleri olur onun tek derdin bu olsun.. senin üzüldüğün şeye ben şükrederdim yapma ..
Canim hangi sitede vardi o kadar indirim ismini yazabilir misin özeldenkiziniza kiyafet almak istediginizde niye baskalarinin sozune bakiyorsunuz alma dediler diye almadiniz anlamadim . kv nin parasi ile mi aliyorsunuz . gecen indirim vardi bi indirim sitesinde 16 parcasi 100 tl ye aldim . indirimleri takip edin . cocugunuza yapmayacaksiniz da kime yapacaksiniz
Hey maşallah gelin hanıma. Benim kızımda 10 aylık, kıyafetlerin hepsini kuzenim gönderdi. Ben nerdeyse hiçbir şey almadım şu on ayda. Ama kuzenim insan olduğu için, adap edep bildiği için pis lekeli şeyleri göndermedi. Hepsi yıkanmış, ütülenmiş, hurca kaldırılmıştı. Yıkamana bile gerek yok, sabunla yıkamıştım ben ona uygun dedi telefonda. Normal olan budur. Sizin gelin hanımın yaptığı terbiyesizlik.Geldiği gibi çöpe atamadım çünkü gönderen gelin hanım işi bittikten sonra geri göndersin demiş sanki çok temiz kıyafetler göndermiş gibi.. Ben de kullanılabilecwk olanları kullandım geri kalanı aynen iade ettim zaten. Ayrıca arkadaşlar nolur şu maddiyat konusunu açıp durmayın. Konunun maddiyatla bi alakası yok bu insanlar böyle görmüşler onlar için kıyafet yeni alınacak bişey değil herkes birbirinin kıyafetiyle büyümüş. Ve o gönderen arkadaş da zaten kendi çocuğunun kıyafetlerini yıkamadan temizlerin arasına koyup yeniden giydiren biri. Çoğu hiç yıkanmadığı için mikrop yuvası gibiydi . ben yıkayınca da tabi iyice sinmiş çıkmadı ama onları da kullanmadım tabii
Ben bu insanları anlamıyorum. En nihayetinde az buçuk bilinç geliştirmiş memeli hayvanlar değil miyiz biz, evlilik dediğimiz kurumun en temel işlevlerinden biri ortak hayatı ve yavru bakımını yasal güvence altında birlikte yürütmek değil mi?Nerden başlayım bilmiyorumilk çocuğum, gözbebeğim canım herşeyim.. Öyle bir şey yaşadım ki her aklıma geldiğinde ağlıyorum. Bana abartıyorsun deyin ne var bunda deyin bişey deyin ama alın bu yükü benden nolur.. Kızım doğana kadar alışveriş yaptırmadı eşim ve ailesi. Neymiş çocuğun yediği helal giydiği haram !! Lafa bak. İlk torunları, sorsanız herkes canını verir. Ama üç kuruş kıyafet zorlarına gitti. Almadılar aldırmadılar. Çeşitli bahanelerle ( israf haram şundan bundan gelecek o alacak bilmem ne) aldırmadılar. Gelecek kıyafetler dedim güzel olur herhalde..nerden bileyim hepsinin her yeri leş gibi lekeliymiş meğer. Kullanmaktan yıpranmış ekeden her yeri batmış. İnanın kıyafet çitilemekten ellerim su topladı ama çıkmadı çıkmadı çıkmadı.. İlk çocuğum... Ben de isterdim gidip alışverişlr yapmayı ciciler almayı ama yapamadım yaptırmadılar. İki parça kıyafet aldım kayınvalideme gönderdim resmini anne bak kızımın ilk kıyafetleei diye. İnsan demez mi ay torunumun cicileri çok güzel ne bileyim dua etmez mi Allah bağışlasın ne bileyim... Tek dededğalma şundan gelecek alma bundan gelecek. Eşim de tabi ki aynı kafada.. Neymiş israf harammış... Biz çocuğuma kıyafet almadık. Ama kayınpederim yaptığı israflar haramlar yüzünden evini sattı. Ahım mı deyim.. Demeyim hadi Allah sorsun deyim. Dün alışveriş yaptım kızıma 5 parça kıyafet hepsi 56 lira tuttu.. Lc waikikiden.. Kaliteli olsun desem çok çok alayım desem korkuyorum alamıyorum. Sanki yine alna diyecekler gibi.. Halbuki ddeseler şimdi dünyayı yıkarım ama o zaman yapamadım iisrafçı kadın olmak istemedim bbelki.. Belki de israf haram çocuk çabuk büyüyo zaten çoğunu giyemeyecek dedikleri o an mantıklı geldi alamadım.. Kızımın şimdiye kadar sadece beşiği sıfr alındı o da 200 liraydı.. Her şeyi ama herşeyi kirli lekeli iğrenç şeylerdi.. Uğraştım uğraştım çıkaramadım. Öyle kkullandım.. Hala kullanıyorum. Ama dün aldım ilk defa.. Kızım 9,5 aylık ve ben ilk defa aklımda bişey olmadan alışveriş yaptımm.
Bu ne şimdi demeyin dert.. Hem de içimi yakan bi dert, beni ağlatan bi dert, çocuğuma iyi bi anne oolamadımın derdi.. Ama sorsanız onlara ne var bunda.. Sahi bişey yok mu bunda? Bu dert değil mi? Gerçekten çocuğun yediği helal de giydiği haram mı? Ben iyi bi anne miyim? Yoksa evladına bir parça kıyafet alanayan pısırık saçma sapan bi insan mıyımAcı çekmemeli miyim?
Tamam da bunu hepimiz söyleriz aldığımız 2 ay sonra olmaz çünkü.Ama hiç alammak ta olmaz ki saçma şeyler.Neyse bunu kafaya takıp üzülmene gerek yok o bebek anlamaz sen de kenarda biriktirirsen güzel ciciler alırsın çok dert edindiysen ver adresini ben bi hediye yollayım yavruna.Ne biliyim sorun yapma bence çok çabuk büyüyorlar .Benim maddi imkanım çok iyi olmasına rağmen küçükken hep kız kardeşimin kızının küçülenlerini giydirdim evin içinde ,zaten çoğu kıyafet süt içtiği için pis olmuyor ki,temiz olanları kullan ne para vericen boşuna aklı erince çook daha güzellerini giydirebilirsin.Hediyede gelir arkadaşlarından sorun yapmaNerden başlayım bilmiyorumilk çocuğum, gözbebeğim canım herşeyim.. Öyle bir şey yaşadım ki her aklıma geldiğinde ağlıyorum. Bana abartıyorsun deyin ne var bunda deyin bişey deyin ama alın bu yükü benden nolur.. Kızım doğana kadar alışveriş yaptırmadı eşim ve ailesi. Neymiş çocuğun yediği helal giydiği haram !! Lafa bak. İlk torunları, sorsanız herkes canını verir. Ama üç kuruş kıyafet zorlarına gitti. Almadılar aldırmadılar. Çeşitli bahanelerle ( israf haram şundan bundan gelecek o alacak bilmem ne) aldırmadılar. Gelecek kıyafetler dedim güzel olur herhalde..nerden bileyim hepsinin her yeri leş gibi lekeliymiş meğer. Kullanmaktan yıpranmış ekeden her yeri batmış. İnanın kıyafet çitilemekten ellerim su topladı ama çıkmadı çıkmadı çıkmadı.. İlk çocuğum... Ben de isterdim gidip alışverişlr yapmayı ciciler almayı ama yapamadım yaptırmadılar. İki parça kıyafet aldım kayınvalideme gönderdim resmini anne bak kızımın ilk kıyafetleei diye. İnsan demez mi ay torunumun cicileri çok güzel ne bileyim dua etmez mi Allah bağışlasın ne bileyim... Tek dededğalma şundan gelecek alma bundan gelecek. Eşim de tabi ki aynı kafada.. Neymiş israf harammış... Biz çocuğuma kıyafet almadık. Ama kayınpederim yaptığı israflar haramlar yüzünden evini sattı. Ahım mı deyim.. Demeyim hadi Allah sorsun deyim. Dün alışveriş yaptım kızıma 5 parça kıyafet hepsi 56 lira tuttu.. Lc waikikiden.. Kaliteli olsun desem çok çok alayım desem korkuyorum alamıyorum. Sanki yine alna diyecekler gibi.. Halbuki ddeseler şimdi dünyayı yıkarım ama o zaman yapamadım iisrafçı kadın olmak istemedim bbelki.. Belki de israf haram çocuk çabuk büyüyo zaten çoğunu giyemeyecek dedikleri o an mantıklı geldi alamadım.. Kızımın şimdiye kadar sadece beşiği sıfr alındı o da 200 liraydı.. Her şeyi ama herşeyi kirli lekeli iğrenç şeylerdi.. Uğraştım uğraştım çıkaramadım. Öyle kkullandım.. Hala kullanıyorum. Ama dün aldım ilk defa.. Kızım 9,5 aylık ve ben ilk defa aklımda bişey olmadan alışveriş yaptımm.
İyi ya işte çöpe atmada gerisin geri gönderseydiniz, lafınızı da söyleseydiniz, ayıp denen birşey varGeldiği gibi çöpe atamadım çünkü gönderen gelin hanım işi bittikten sonra geri göndersin demiş sanki çok temiz kıyafetler göndermiş gibi.. Ben de kullanılabilecwk olanları kullandım geri kalanı aynen iade ettim zaten. Ayrıca arkadaşlar nolur şu maddiyat konusunu açıp durmayın. Konunun maddiyatla bi alakası yok bu insanlar böyle görmüşler onlar için kıyafet yeni alınacak bişey değil herkes birbirinin kıyafetiyle büyümüş. Ve o gönderen arkadaş da zaten kendi çocuğunun kıyafetlerini yıkamadan temizlerin arasına koyup yeniden giydiren biri. Çoğu hiç yıkanmadığı için mikrop yuvası gibiydi . ben yıkayınca da tabi iyice sinmiş çıkmadı ama onları da kullanmadım tabii
5-6 parça için 56 lira çok çok uygun. Maddi durumunuzla da alakalı elbette ama ara ara çıkın çıkın alın güzel kızınıza birşeyler. Diğerlerinide çok kafanıza takmayın. Onlar almazsa almasın boşverin :)Ne denir bilmiyorum..eşim iyidir hoştur ama anlayamıyorum.. Onlar öyle yaşamışlar kültür farkı diyorum ama ben bunu anlayamıyorum işte ..