Bebek İkinci El 2. El puset arıyorum

FFSS

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2008
60
0
86
44
Antalya
Mamas papas trek puset veya tripper tippy pıset flower pıset arıyorum elşnde olup satmak isteyen varmı ?

$PUSET.webpBende puset var hem bir yaşa kadar araba koltugu oluyo hemde elde kullanıyorsun ayrıca yeni dogdugunda kullanabil diye içini darltmak için yastıgı minderi var emminet kemeri var aldım hiç kullanamadım malesef kırmızı renk de rüzgarlıgıda var ben bebegim dogunca dısarı cıkmaya cesaret edemedim o sebebden kullanamadım 120 tl ye aldım bebegnirsen 70 tl ye bırakırım bu yıl aldım bikaç ay anca oldu bana su adresten ulasabilirsin

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 1198832 Bende puset var hem bir yaşa kadar araba koltugu oluyo hemde elde kullanıyorsun ayrıca yeni dogdugunda kullanabil diye içini darltmak için yastıgı minderi var emminet kemeri var aldım hiç kullanamadım malesef kırmızı renk de rüzgarlıgıda var ben bebegim dogunca dısarı cıkmaya cesaret edemedim o sebebden kullanamadım 120 tl ye aldım bebegnirsen 70 tl ye bırakırım bu yıl aldım bikaç ay anca oldu bana su adresten ulasabilirsin

Yok bu anakucağı ben puset arıyorum arkadaşım. Teşekkürler.

canım yanlız ben ıspartadayım DSC_0013.webp eger beyenırsen arkadaslardan yollayabılırım 50 tl vermeyı dusunuyorum eger ılgılenırsen gıysılerde bulunuyor daha once resımlerını paylastım

Back
X