2. Ele bakış açınız nedir samimi olarak

İkinci ele karşı değilim. Sürdürülebilirlik olduğu için tercih ederdim. Bazıları hatta çoğu bunu pintilik veya fakirlik sebebiyle yapıldığını sanıyor ne yazık ki. Bilinçli insan pek yok. Arkadaşınız da bilincinde değildir bunun bir ihtimalle ya da sizin bilinçli olduğunuzu düşünüyorsa ikinci eli de vardır diye yönlendirnek istemiştir.
Bir daha arkadaşınız benzer davranışı sergilediğinde neden öyle dediğini sorun. Sebebini söyler size. Siz de kendinizi ifade edersiniz sonrasında.

Bir ara dolaptan kıyafet sattım mesela.
2.el almakistiyorsanız kadıköy cuma pazarını görmeniz lazım başka bişi demiyorum ben bile ne ürünler aldım oradan.
Bit pazarı deniyor oraya ne müthiş kıysfetler den geliyor varya.
Ben çok severim sosyete pazarlarını içi ve güzel şey bulmak çok hoşuma gider.hatta soran olursa ustdekini özellikle 5 TL ye aldım diye gurur bile duymuslugum var🤭🙈

Kızlar ben 2. Ele karşı biri değilim daha önce etiketli ya da kullanılmış ürünleri çok uygun fiyatlara aldım fakat bir arkadaşım bu durumu bildiği için mesela Zara link atıyorum beğendiğim bişi Dolap da yok mu diyor , sanki ordan alamayacak mışım gibi hissettiriyor bana maddi olarak da kötü bir durumda değilim ama bir kez ordan almam hep ordan alıyorum imajı mı oluşturdu ve rahatsız olmaya başladım sizce ben mi alıngan mıyım eklemeyi unutmuşum geçen sene de bu arkadaşım Zara sitesinden bi takım atmıştı bana oğlu için sen de dolaptan bak çok güzel demişti ikisi birleşince doldum iyice
Bende dolap uygulamasindan hem satis yapiyor hemde alisveris yapiyorum ama bunu kimseye soylememek daha mantikli bende birkac kisiye soyledim ve pisman oldum ama Ben arkadasinin iyiniyetli soyledigini dusunuyorum belki daha fazla Para verme diye seni dusunuyodur bence takma ve arkadasinda da bi daha alisveris lerinden bahsetme bence

Ben çok severim sosyete pazarlarını içi ve güzel şey bulmak çok hoşuma gider.hatta soran olursa ustdekini özellikle 5 TL ye aldım diye gurur bile duymuslugum var🤭🙈
istanbulda ucuzmuş sosyete pazarları keşke gidebilsem Ankara da mağazadan pahalılar çoğu zaman.ama gezmesi güzel oluyor pazarları avm den eğlenceli yerler

istanbulda ucuzmuş sosyete pazarları keşke gidebilsem Ankara da mağazadan pahalılar çoğu zaman.ama gezmesi güzel oluyor pazarları avm den eğlenceli yerler
Benimde tek isteğim bu 🤭😁İstanbul'daki ne gitmek.bizim Burdada aynı mağazadan pahalı artık .bide ahım şahım şeyler yok.antalyadaki sosyetede güzel Lara daki orayida talan etmisligim var.5 TL ye aldığım ayakkabıyı buraya koysam buralar yıkılır.2015 de aldım ama 🤭🙈

Bir şey soracağım, konuda internet üzerinden sıfır ya da 2. el alışverişlerden bahsedildiğinden konu dışı sayılmaz diye düşünüyorum :)
Güvenilir alışveriş sitelerinden pc, küçük ev aletleri vb alıyorum ama ayakkabı, kıyafet vs ürünlerde nasıl güveniyorsunuz? Nasıl desem marka dahi olsa kumaş dokusunu, üstümde nasıl duracağını bilmeden alamıyorum, fotoda çok güzel duran her şey göründüğü gibi çıkmıyor çünkü, bir de bedeni nasıl tutturuyorsunuz? Tüm bedenler standart ölçülerde gibi görünsede farklı markalardan aldığım şort tişört gibi kıyafetlerden biliyorum kesimleri nedeniyle biri tam otururken diğeri büyük gelebiliyor 🙄
Ben artık bazı markaların kalıplarını biliyorum bana o markanın şu bedeni olur diyorum. Bir de uygulamalarda yorumlar var aşırı aydınlatıcı 1 beden büyük alın yada küçük alın diye, yada şu boy kilodayım medium oldu gibi, hatta kumaş kalitesinden, yıkanınca soldu yada tiftiklendi gibi. Önceden birkaç kez gelince hoşuma gitmeyen yada bedeni yanlış gelen ürünüm oldu, iade etmedim. Ben de iade etmeyi sevmiyorum. Ama insanlar bedeni olmayınca yada beğenmeyince iade ediyor.

Benimde tek isteğim bu 🤭😁İstanbul'daki ne gitmek.bizim Burdada aynı mağazadan pahalı artık .bide ahım şahım şeyler yok.antalyadaki sosyetede güzel Lara daki orayida talan etmisligim var.5 TL ye aldığım ayakkabıyı buraya koysam buralar yıkılır.2015 de aldım ama 🤭🙈
Yok 5 TL değil tobe 16 tl

ben pandemi de gitmeyi azaltmıştım aylar sonra geçen hafta gittim şaştım fiyatlara çok pahalıydı herşey .bir hırka 250 tl dedi ki basit bir üründü.adama diyecektim 250 tlm olsa neden senden alayım gider mağazadan taksit yaptırır alırım hem de.en ucuz kazak 400 500 dü bazı mağazalarda da.insanlar nasıl pazarları araştırmasın nasıl 2. el almasınn?bir spor ayakkabı beğendim 2300 dedi.36 ay taksitle mi alayımm? :KK45: :KK53:

Ben Çeşmedekine gitmiştim cıvıl cıvıldı, çeşit de çoktu. Bir kez de Ankarada gittim Sıhhiye köprüsünü altında şahaneydi...az paraya ithalat fazlası Zaralar. Topshoplar neler neler vardı çok çok iyiyidi valla tadı damağımda kaldı :KK50:

ben pandemi de gitmeyi azaltmıştım aylar sonra geçen hafta gittim şaştım fiyatlara çok pahalıydı herşey .bir hırka 250 tl dedi ki basit bir üründü.adama diyecektim 250 tlm olsa neden senden alayım gider mağazadan taksit yaptırır alırım hem de.en ucuz kazak 400 500 dü bazı mağazalarda da.insanlar nasıl pazarları araştırmasın nasıl 2. el almasınn?bir spor ayakkabı beğendim 2300 dedi.36 ay taksitle mi alayımm? :KK45: :KK53:

Höh yok daha neler
İstanbulda faklı faklı lokasyonlardan çok çok iyi şeyler almışlığım var..Pangaltındaki mağazalarda yerli tekstil ürünler, satılıyor hepsi o kadar güzel ki. 10m ötesinde Nişantaşı lüks alışverişi başlıyor... Tamm böyle Pangaltı-Noşantaşı sınırında ufak bir otelde kalmıştım, alışverişseverler için şahane bir lokasyondu.

Ben Çeşmedekine gitmiştim cıvıl cıvıldı, çeşit de çoktu. Bir kez de Ankarada gittim Sıhhiye köprüsünü altında şahaneydi...az paraya ithalat fazlası Zaralar. Topshoplar neler neler vardı çok çok iyiyidi valla tadı damağımda kaldı :KK50:
Ayy tam benim olayım .bende severim oraları talan etsem.ankarada ki sosyeteye bende gittim adını şimdi yanlış söylemeyeyim arkadaşım götürmüştü iki günlüğüne gidince çok iyi parçalar denk gelmemisti

oraya çalışırken giderdim eğlenceliydi ürün çeşidi de fazlaydı.şimdi evime yakın diye nişantaşı sosyeteye gidiyorumm.ama çeşit yok ve pahalııı.acilen yeni bir sosyete pazarı bulmam lazımmm.ama en iyileri istanbuldaaa.

Höh yok daha neler
İstanbulda faklı faklı lokasyonlardan çok çok iyi şeyler almışlığım var..Pangaltındaki mağazalarda yerli tekstil ürünler, satılıyor hepsi o kadar güzel ki. 10m ötesinde Nişantaşı lüks alışverişi başlıyor... Tamm böyle Pangaltı-Noşantaşı sınırında ufak bir otelde kalmıştım, alışverişseverler için şahane bir lokasyondu.
ünlü marka değil ha allahın adidasıydı.o da lüks olmuş valla bizlere.ben de adisdas yazanlardan alırımmm :KK45: :KK53:

Höh yok daha neler
Ay ora tam bana göre orda kalıp biraz alışveriş yapıp dönmek planlarima girdi şu an🤭🙈

Ay ora tam bana göre orda kalıp biraz alışveriş yapıp dönmek planlarima girdi şu an🤭🙈

Alışverişte İstanbulu tek geçerim ağzını yüzünü yerim :KK48:Beşiktaştan da çok güzel evde giymelik tayt ve sweatshirt almıştım. Sweatshirtü kalın istedim soğuk havalar için yeminle Almanya soğuğuna bile dayandı :anne:

Alışverişte İstanbulu tek geçerim ağzını yüzünü yerim :KK48:Beşiktaştan da çok güzel evde giymelik tayt ve sweatshirt almıştım. Sweatshirtü kalın istedim soğuk havalar için yeminle Almanya soğuğuna bile dayandı :anne:
Kesinlikle İstanbul ağ babası bu işlerin.guzel şeyler bulunur alınır

Back
X