• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 embriyo hk

burcin190333

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2017
17
1
1
38
Merhaba arkadaşlar transferimden 20 gün sonra kanama olmaya başladı ve ufak bir parça düştü böyle durum yaşayan oldumu hiç 2 embriyodan biri düşmüş olabilirmi

Merhaba arkadaşlar transferimden 20 gün sonra kanama olmaya başladı ve ufak bir parça düştü böyle durum yaşayan oldumu hiç 2 embriyodan biri düşmüş olabilirmi
Transferden sonra 20 gun gecti siz test yapmadinizmi.

Transferden sonra herşey normal gidiyordu her gün 2 katına çıkıyordu bugün böyle bir durumla karşılaştım. Bu durumla karşılaşan arkadaşlar var mı aramızda

Hamilesin canim doktora git belki cogul gebeliktir

Bunun cevabını ancak bir doktor verebilir size burada insanlardan nasıl bir yardim bekliyorsunuz anlayamadım.İhtimaller üzerinden konuşmak size vakit kaybettiriyor olabilir.

Arkadaşlar sade c destek lmak istedin zaten doktorumla görüşeceğim tek öğrenmekte istediğim ikiz gebelikse biri düşerse böyle oluyormu

Benimde ikizdir cnm gecen hafta baya bir kanamam oldu acilen dr gittik .3 gun dr hast yatirdi .sukur bebeklerim daha yasiyor 9. Haftaya girdiler bence bir dk bile bekleme git ultrasonda cikar sana igne verecek

Back
X