- 14 Aralık 2014
- 6
- 1
- 286
- 30
- Konu Sahibi mavidomatess
Meraba arkadaşlar. 12 mayısta dondurulmuş tek embriyo transferi oldum progesteron 11,7 idi. 11. Gün betahcg iyi ama progesteron 9,7 ye düşmüş. Bu durumu yaşayan var mı ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Progesteron takviyesi aliyor musunuz?Meraba arkadaşlar. 12 mayısta dondurulmuş tek embriyo transferi oldum progesteron 11,7 idi. 11. Gün betahcg iyi ama progesteron 9,7 ye düşmüş. Bu durumu yaşayan var mı ?
Evet ilaçlara devam dedi. Progestan dex günde bir göbekten yapıyordum ikiye çıkardı. Endişeliyim bilmiyorumProgesteron takviyesi aliyor musunuz?
Doktor dozunuzu yukseltebilir.
Ben transferden sonra tekrar baktirmadim progesteron doktor gerek olmadigini soyledi
Kalcadan oluyor musunuz? O da cok etkiliEvet ilaçlara devam dedi. Progestan dex günde bir göbekten yapıyordum ikiye çıkardı. Endişeliyim bilmiyorum![]()
Evet iki günde bir kalçadan promesterKalcadan oluyor musunuz? O da cok etkili
Tamam o zaman bence bir sorun olmazEvet iki günde bir kalçadan promester
Dondurulmuş embriyo transferi oldum progestron 15 trasnferim olduğu gün. Bazı formlarda aynı şekilde olan insanların trasnferleri progesteron yüksek diye iptal edilmiş bu değer yüksek mı dondurulmuş embriyo transferinde bilginiz var miProgesteron takviyesi aliyor musunuz?
Doktor dozunuzu yukseltebilir.
Ben transferden sonra tekrar baktirmadim progesteron doktor gerek olmadigini soyledi
Merhaba, transfer gunu benim progesteronum da 12 idi, onemli olan transferden 1 hafta once 1,5 altinda olmasi transfer gunu yuksek olmasi istenir hatta. Benimki doktora dusuk geldi takviye progesteron verdi kalcadanDondurulmuş embriyo transferi oldum progestron 15 trasnferim olduğu gün. Bazı formlarda aynı şekilde olan insanların trasnferleri progesteron yüksek diye iptal edilmiş bu değer yüksek mı dondurulmuş embriyo transferinde bilginiz var mi
Bende hala kullanıyorum progesteron 2.gunum sizinle bayadan haberlesiyoruz ilk transferiniz tutmuş hamileymissiniz çok sevindim inşallah benimde son transferim olur dua edin nolurMerhaba, transfer gunu benim progesteronum da 12 idi, onemli olan transferden 1 hafta once 1,5 altinda olmasi transfer gunu yuksek olmasi istenir hatta. Benimki doktora dusuk geldi takviye progesteron verdi kalcadan
İçim rahatladi sağolunMerhaba, transfer gunu benim progesteronum da 12 idi, onemli olan transferden 1 hafta once 1,5 altinda olmasi transfer gunu yuksek olmasi istenir hatta. Benimki doktora dusuk geldi takviye progesteron verdi kalcadan
Sizin 2. Transfer di mi?Bende hala kullanıyorum progesteron 2.gunum sizinle bayadan haberlesiyoruz ilk transferiniz tutmuş hamileymissiniz çok sevindim inşallah benimde son transferim olur dua edin nolur![]()
transfer şekline göre değişiyor bildiğim kadarı ile. benim ilk transferim ilaçlı progesteron 0,59 ikinci de doğal transfer progesteron 6,43Dondurulmuş embriyo transferi oldum progestron 15 trasnferim olduğu gün. Bazı formlarda aynı şekilde olan insanların trasnferleri progesteron yüksek diye iptal edilmiş bu değer yüksek mı dondurulmuş embriyo transferinde bilginiz var mi