2 embriyo transferi

olmadı ben size bir de cuma sorayım . bana sadece rahim filmi yaptılar bugün . çok kötü oldum
Rahim filmi Zaten ağrılı bir işlem doktor öyle demişti birde kapalıysa daha ağrılı ama transfer anestezili olmaz bence dayanmak zorundayız ne kadar zor olursa olsun

Rahim filmi Zaten ağrılı bir işlem doktor öyle demişti birde kapalıysa daha ağrılı ama transfer anestezili olmaz bence dayanmak zorundayız ne kadar zor olursa olsun
ben bugün rahim filmi cektirirken bir anda tüp bebek den bile vazgececektim . ben bu zamana kadar 3 ameliyat gecirdim bir tanesi kalpten anjıyo bayıltmadan yaptılar. böyle birsey görmedim .
2 kere ilaç verildi.

ben bugün rahim filmi cektirirken bir anda tüp bebek den bile vazgececektim . ben bu zamana kadar 3 ameliyat gecirdim bir tanesi kalpten anjıyo bayıltmadan yaptılar. böyle birsey görmedim .
2 kere ilaç verildi.
Cnm bence bayıltarak yapmalılardı bende de iki kere ilaç vermişlerdi

2 kere ilaç verildi.
Hayır hayır vazgeçme bende çok vazgeçmek istedim inanış çok çok zor bir süreç ama transfere kadar geldim çok şükür ama ilaç dönemi çok zor

2 kere ilaç verildi.
Mesajlarınızı yeni görüyorum ben daha transfer olmadigim için bilmiyorum inanın. Benim de rahim filmi anestesiziz oldu aslında ben ağrıdan değil çevreden duyduklarımdan korkup kastım kendimi bende bayıldım. Ama o kadar korkacak kadar bi ağrı yaşamadım rahim filminde. Transferi bana söyle anlatmışlardı alttan muayene yapıyolar ya ondan bile daha kolaymış çok incecik bi boru sokulacak. Ben acıbademde tedavideyim suan ve dediler ki transfer anestezi gerektirmiyor ama panik atak hastaları falan olduğunda ek ücretle anesteziyle yapıyoruz dediler. Hiç gerektirmiyormus ama . Bende Siz gibi hsgden dolayı çok korkuyordum çünkü:)) ama sonra dedim ki ohoooo efulim doğumu nasıl yapacaksin:D tavsiyem kendini kasmadiktan sonra strese girmedikten sonra inan rahim filmi bile acısız bisey. Ben ilk gecemde olayın olduğunu farketmemisim bile o derece kasmamıştım:) biraz psikolojik anlayaacgin. Kotu şeyler okuma duymamaya calis

Mesajlarınızı yeni görüyorum ben daha transfer olmadigim için bilmiyorum inanın. Benim de rahim filmi anestesiziz oldu aslında ben ağrıdan değil çevreden duyduklarımdan korkup kastım kendimi bende bayıldım. Ama o kadar korkacak kadar bi ağrı yaşamadım rahim filminde. Transferi bana söyle anlatmışlardı alttan muayene yapıyolar ya ondan bile daha kolaymış çok incecik bi boru sokulacak. Ben acıbademde tedavideyim suan ve dediler ki transfer anestezi gerektirmiyor ama panik atak hastaları falan olduğunda ek ücretle anesteziyle yapıyoruz dediler. Hiç gerektirmiyormus ama . Bende Siz gibi hsgden dolayı çok korkuyordum çünkü:)) ama sonra dedim ki ohoooo efulim doğumu nasıl yapacaksin:KK70: tavsiyem kendini kasmadiktan sonra strese girmedikten sonra inan rahim filmi bile acısız bisey. Ben ilk gecemde olayın olduğunu farketmemisim bile o derece kasmamıştım:) biraz psikolojik anlayaacgin. Kotu şeyler okuma duymamaya calis
teşekkür ederim canım inş normal kontrol gibidir . ben kendimi kasıyorum ilişki anında da kasıyorum bazen .
hayırlısı olsun . benim rahim filmim acılıydı . ve ben korku ile birlikte tansiyonumun düşmesi ile bayıldım . içerdeki aletleri cıkardılar tam . ben gidiyorum dedim bayıldım . :) o anda aşırı bir rahatlama ile tansiyon düşmesi geldi. 2 gündür diz kapak ile kalça arası taş gibi kendimi kasmaktan .
allah hepimize sabır versin güç versin .

evet 22 yaşına göre yasak 35 üstüne çift transfer yapılıyor. bende erken menopoz hastasıyım yaşım 33 ilk denemem de 6 yumurta toplandı 4ü 5. güne gitti devlet hastanesinde yaptırdım doktor hatası yüzünden tutmadı. bende çift transfer yapan doktor istiyorum nedeni şu menopoza girersem bir daha çocuğum olmayabilir 2 olursa birbirine kardeş olur ama dediğin gibi de 2yi bile bakmak çok zorken bölünürlerse 3-4 olursa napılır nasıl olur bende bilmiyorum

evet 22 yaşına göre yasak 35 üstüne çift transfer yapılıyor. bende erken menopoz hastasıyım yaşım 33 ilk denemem de 6 yumurta toplandı 4ü 5. güne gitti devlet hastanesinde yaptırdım doktor hatası yüzünden tutmadı. bende çift transfer yapan doktor istiyorum nedeni şu menopoza girersem bir daha çocuğum olmayabilir 2 olursa birbirine kardeş olur ama dediğin gibi de 2yi bile bakmak çok zorken bölünürlerse 3-4 olursa napılır nasıl olur bende bilmiyorum korkuyorum
Nasıl bir doktor hatası oldu canım çok üzüldüm şimdi

Nasıl bir doktor hatası oldu canım çok üzüldüm şimdi
mesajını yeni gördüm canım kusura bakma...idrara sıkışık girdiğimiz için devlet hastanesinde çok kalabalıktı öğleden sonraya kaldım maalesef doktora çok sıkışık olduğumu söyledim ama dinlemedi transfere başladı ama çok sıkışık olduğum için yapamadı sonda taktı sonra tekrar transfere yöneldi ama kanalı bulamadı sonra transfer etti ama kim bilir ettimi etmedi mi bilmiyorum çünkü masadan kalkınca kanamam oldu ve hiç kimse oralı olmadı :((

mesajını yeni gördüm canım kusura bakma...idrara sıkışık girdiğimiz için devlet hastanesinde çok kalabalıktı öğleden sonraya kaldım maalesef doktora çok sıkışık olduğumu söyledim ama dinlemedi transfere başladı ama çok sıkışık olduğum için yapamadı sonda taktı sonra tekrar transfere yöneldi ama kanalı bulamadı sonra transfer etti ama kim bilir ettimi etmedi mi bilmiyorum çünkü masadan kalkınca kanamam oldu ve hiç kimse oralı olmadı :KK43:(
Ah bitanem çok geçmiş olsun en kısa zamanda dilerim bebeğini kucağına alırsın

Back
X