2 embrıyomu 3 embrıyomu

melisesra

maşallah benim oğluma
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2008
13.753
14
206
43
İstanbul
merhaba kıslar ılk tedavımde 2 embrıyo konulmustu tek bebişim benleydı ama 2.5 aylıkken kalbı durdu
cumagunu transferım var bu sefer 3 embrıyo koydurmak ıstıyorum ama korkuyorum sızce ne yapmalıyım ıkız bebek sahıbı olmayıda cok ıstıyorum

merhaba kıslar ılk tedavımde 2 embrıyo konulmustu tek bebişim benleydı ama 2.5 aylıkken kalbı durdu
cumagunu transferım var bu sefer 3 embrıyo koydurmak ıstıyorum ama korkuyorum sızce ne yapmalıyım ıkız bebek sahıbı olmayıda cok ıstıyorum

Allah tez zamanda yavruna ya da yavrularına kavuşmayı nasip etsin inşallah..
bu transfer olayına gelince..ben bilemiyorum malesef,pek bi malumatım yok bu konuda..ama sanki 2 transfer daha mantıklı gibi..hepsinin tutma ihtimalini düşündüm de birden 3 tane çok daha zor olabilir..
sağlıcakla kal..

saol canım amin inşallahhh sen kac tane koydurmustun ıkız hayalım benım

tatlım diyorum ya benim hiç bi bilgim yok çünkü ben öylesi bir süreçten geçmedim..
ilaç kullandım ve doğal yolla geldi yavrularım..ama buralardan öğrendiğim kadarıyla yorum yaptım sana..Allah gönlüne göre versin..

bence iki embriyo...benimde ilk denememde iki transfer edildi biri tuttu, 10 haftalık kalbi durdu. bu denememdede 2 transfer edildi ikiside tuttu, şu an 32 haftalık olduk. ama biz eşimle asla redüksiyonu düşünmediğimiz için ikiden fazla transfer ettirmedik. birde yanlış anlama canım ama ikiz bebek dışarıdan çok sempatik geliyor ama oldukça riskli bir gebelik geçiriyorum ben hep endişe var...yani üçüde tutarsa ne olacak..bence bu kararı en güzeli embriyo kalitesine bakarak doktorun ve embriolog vermeli....

haklısın canım bende cok korkuyorum ama bu son şansımız maddı manevı olarak çok yıprandık

napıcamı hıc bılmıyorum doktorum ve embrıyolog 2 tane ıstıyor ama 3 tane ıstıyorsanız koyarız dedıler

valla bizim 3 transfer edildi .2 si tuttu tutanlardan 1,i bölündü ))) gene üçüz hamileydim riskli ama çok güzel bi hamilelik geçirdim 36 haftada dogum yaptım bende bebeklerde çok sağlıklıydık . allah herkesin gönlüne göre ve hayırlısını versin .

valla bizim 3 transfer edildi .2 si tuttu tutanlardan 1,i bölündü ))) gene üçüz hamileydim riskli ama çok güzel bi hamilelik geçirdim 36 haftada dogum yaptım bende bebeklerde çok sağlıklıydık . allah herkesin gönlüne göre ve hayırlısını versin .

kısmet işte bak..ne güzel..Allah sana da yavrularına da sağlık sıhhat versin inşallah..

ayy canım moral oldun bana masallah kuzularına
amın canımm

canım ya ınan bu ışler kısmet.........bana uç emrıyo konuldu dr sıormadı bıle en ıyı üç tane dedı ıkı deseydım bırıne yazık olucaktı tek emrıyoo dondurulmıyoo genede ee kabul ettık ve hepsı tuttu .bı arkadasıma dort kondu bı tuttu bıemezsın ınş canım hamıle kal bu yıl ınş hersey gonlunce olsun canım...ama eger baska dondurulacak varsa ıkı koydur

saol ablacım evet kısmet ALLAHIM nasıp ederse oluyor
eşimle kac gundur dusunuyoruz 9 embrıyom var su anda dollenen 3 e karar verdık bakalım hakkımızda hayırlısı versın ınsallah bu kez saglıkla hayırla gelırde alırım kucagıma çok korkuyorum

Back
X