- 28 Nisan 2011
- 137
- 36
- 48
- Konu Sahibi HepBaharOlsa
-
Kilom 52.2 kizlar haftada 100 gramda alsam pes etmiyorum bugün cicebebeye basliyorum :))
süper o zaman ben de seninle birlikte başlıyorum cicibebeye
al bendende o kadarr yaaEvet istedikleri gibi tayt giyebliyolar ve çok yakışıyo benimde baldır kısmı zayıf ya oraya bak dizden aşağısını gör orantı aynı.Yukarıya doğru basenler fln eklenince olayı biraz kurtardım gibi ama ben hedefimi 53 e çıkardım çünkü 50 bile yeterli gelmedi bana
Dün akşam alışveriş yaptım 28 beden siyah dar bi pantolon aldım çok yakştı inanamadım pantolonun artık bende bu kadar güzel durabildiğineBiraz baldır biraz göğüs olarak gelsin yediklerim amin
Ben bu hafta kilo almadım sanırım hatta verdim bile ...
Tartıya çıkmaya korktum bu yüzden
Kizlarr, yeni liste haziirr..
Gram vermis olanlar dert etmesinler,
herkes bu hafta kilo alacak insallah,
ben hepinize bu konuda coooook guveniyorum, kendim hariccc dermisiiiim
Eki Görüntüle 306150
ben de sana çok guveniyorum tatlım50 leri gördün ya onun motivasyonu yeter
kızlar kadınlar kulübüne yeni üye oldum bu başlığı yeni gördm benim de katılmam mümkün mü yarışmaya boyum 163 kilom 42 nolur nolur
kızlar kadınlar kulübüne yeni üye oldum bu başlığı yeni gördm benim de katılmam mümkün mü yarışmaya boyum 163 kilom 42 nolur nolur
Of of acaba ben 50leri görebilecek miyim :2:
hoş bulduk fıstıklar tesekkür ederim ilginize.. inşallah her birimizin daş hatunlar olması dileğiyle
bende yarışmanıza katılmak istiyorum boyum 1.65-167 arası kilom 50 55kilo olmak istiyorum ama kilo alamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?