2. Etap Kilo Alma Yarışması Başlıyor

bu arada benim sayemde eşim kilo aldı ben yedikçe yaptıkça tatlıları o da yedi evlendiğimizde 72 kilo olan eşim 1 buçuk yılda 84 kilo oldu şimdi o da diyet yapıyor ama az evvel yine kebapçıdaydık deli gibi yedik karışık kebap yedik içli köfte yedik künefe yedik davul gibi oldu adam sayemde inşallah banada yarayacak zaten bu sene bebek düşünüyoruz belki gebe kalırım da kilo alırım bebek çalışmalarıda başladı çünkü-))

Kızlar selam, bana da akıl verin bu kilo alma konusunda. 3-4 kilo alsam yetecek, ne yapsam ne yesem :)

al bendende o kadarr yaa
kotların altına tayt gıyıyorum
Ben bu hafta kilo almadım sanırım hatta verdim bile ...

Tartıya çıkmaya korktum bu yüzden

bende bendee

Kizlarr, yeni liste haziirr..
Gram vermis olanlar dert etmesinler,
herkes bu hafta kilo alacak insallah,
ben hepinize bu konuda coooook guveniyorum, kendim hariccc dermisiiiim

en iyi kiloyu sg ceyda almıs sanırım sonrada hep bahar olsa ve biri da vardı o geliyordu ben kararlıyım 54 olacagım pazara kadar

kızlar kadınlar kulübüne yeni üye oldum bu başlığı yeni gördm benim de katılmam mümkün mü yarışmaya boyum 163 kilom 42 nolur nolur

ben de sana çok guveniyorum tatlım 50 leri gördün ya onun motivasyonu yeter

Evet ya, cok super bir his.
Gozle gorulur bir ilerleme var,
pantalonlarim daha cok oturuyo valla.
3 kilo daha aliyim popodan benden iyisi yok valla

kızlar kadınlar kulübüne yeni üye oldum bu başlığı yeni gördm benim de katılmam mümkün mü yarışmaya boyum 163 kilom 42 nolur nolur

Canim laptopumdan giris yaptigim zaman senide eklerim listeye.
Pazar gunleri kilonu bildirmen lazimki, takip etmesi kolay olsun..

Of of acaba ben 50leri görebilecek miyim :2:

Ben gorduysem herkes gorur, dont merak sekerim..

hoş bulduk fıstıklar tesekkür ederim ilginize.. inşallah her birimizin daş hatunlar olması dileğiyle

Canim hedefinide belirtirsen listeye tam ekleyebilirim..

bende yarışmanıza katılmak istiyorum boyum 1.65-167 arası kilom 50 55kilo olmak istiyorum ama kilo alamıyorum

Canim hosgeldin aramiza,
basarilar dileriiim..

Herkese afiyetli gunler diliyoruuum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…