• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2. Evliliği yapan kadinlar?

halacocuksun

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2015
6.661
9.348
198
Siddet hakaret kufur temali konularimi bilenler bilir hatirlayanlar vardir belki...Merhaba arkadaşlar buraya ve bir siteye daha açtığım konulara baktığımda diyorum ki ne çekmişim ve birde diyorum ki ne kadar safmisim ...resmi olarak bosanali 6 ay oldu yaklaşık...boşanır boşanmaz atandım çok şükür daha çalışmıyorum işlemlerim devam ediyor ama olsun..

veeee aşık oldum bekar birine birbirimize aşık olduk ..içimde ona karşı çok fazla güven oluştu..aramızda 10 yaş var çok olgun nazik romantik biri bana şiirler yazıyor..

Sizde bilirsiniz ki o kadar kaba bir adamdan ayrıldım ki cehennemi yaşadım ve ilk sevgilimdi benim yani bütün erkeklerin öyle olduğunu düşünüyor normal karsiliyordum ..ama bu adam cennet yahu böyle bir adam olduğunu hiç dusunemezdim cennette olur ancak derdim ..yani aşkla huzurun yanyana olmayacağını düşünürdüm ..ama bu adam aşk huzur herşey var çok sukur..hayallerimiz karakterlerimiz o kadar uyumlu ki..benim dünyalar tatlısı bir kızım var ve kendi öz babasindan fazla güveniyorum ..hiç kavga etmedik şimdiye kadar bu mucize gibi ilişkiler hep kavga gürültü ağlama olur dizide ki aşklar yalan sanirdim meğersem varmış ...
Ailem bekar olduğu için karşı çıkacak ama eminim onu tanıyınca onay verirler.. sizce artık mutlu olur muyum veya ne gibi sıkıntılar olabilir..sanki onunla hiç kavga etmez misim geliyor yani hep aşk sevgi içinde günlerim geçecek gibi geliyor ..böyle düşününce hala safmiyim acaba diyorum ama adam cennet çok sabırlı beni darlamiyor yani her an her dakika konuşmuyoruz ama kısa öz konuşuyoruz öyle işte. ...

İçimi böyle dokeyim istedim işte :)

Güncelleme 1= 10. Sayfa

Son düzenleme:
Diger tarafin ailesi ve kafa yapisi cok onemli.onu cozumlemeye calisin ne yazik ki toplumda sacma sapan dusunceler hala hakim..evlilige sicak bakiyor mu? Tabii bunu direk sormayin ama sizinle vakit mi geciriyor ciddi bir sekilde hayati mi paylasmak istiyor? Ve 6 ay kendinizi toparladiniz mi bunu sorun kendinize.bazen yanilabiliyoruz gormek istediklerimizi karsimizdaki insana yukluyoruz.henuz kesin ifadelerle tanidim denemniz icin iyice olcup tartmaniz lazim bana göre.bunlari yaziyorum uzulmeyin diye.herkes hakettigi mutlulugu yasasin.umarim cok mutlu olursunuz

O mu 10 yaş büyük siz mi?
Şuan evlilik düşünmeyin bence.. Flört edersiniz etmezsiniz siz bilirsiniz. Evlilik için acele etmeyin.. Cennet olsa bile..
O büyük canim :) ..evet hemen evlilik olmaz ama en fazla 1 yıl bekleriz gibi bilmiyorum

Diger tarafin ailesi ve kafa yapisi cok onemli.onu cozumlemeye calisin ne yazik ki toplumda sacma sapan dusunceler hala hakim..evlilige sicak bakiyor mu? Tabii bunu direk sormayin ama sizinle vakit mi geciriyor ciddi bir sekilde hayati mi paylasmak istiyor? Ve 6 ay kendinizi toparladiniz mi bunu sorun kendinize.bazen yanilabiliyoruz gormek istediklerimizi karsimizdaki insana yukluyoruz.henuz kesin ifadelerle tanidim denemniz icin iyice olcup tartmaniz lazim bana göre.bunlari yaziyorum uzulmeyin diye.herkes hakettigi mutlulugu yasasin.umarim cok mutlu olursunuz
Çok teşekkür ederim ona kalsa bu yıl bitmeden evlenmek istiyor ama aileler ikna etmek uzun sürebilir ...annesi beni kabul etti ..bana dediki annemle iyi anlasın gerisi önemli değil seni üzecek tek laflarinda bağlantıyı kopaririz sen benim degerlimsin dedi..çok şaşırıyorum böyle güzel sözlere alışık değilim ve bu kadar değer görmeyede alışık değilim ..çünkü çok ezildim geçmiş hayatimda

Çok teşekkür ederim ona kalsa bu yıl bitmeden evlenmek istiyor ama aileler ikna etmek uzun sürebilir ...annesi beni kabul etti ..bana dediki annemle iyi anlasın gerisi önemli değil seni üzecek tek laflarinda bağlantıyı kopaririz sen benim degerlimsin dedi..çok şaşırıyorum böyle güzel sözlere alışık değilim ve bu kadar değer görmeyede alışık değilim ..çünkü çok ezildim geçmiş hayatimda
Her sey hep kotu gidecek degil ya.benim sizden ricam zaman verin kendinizede onada ben ilk kez evlendim onda bile 3 yil olctum bictim tarttim esimi bulana kadar ne sacma insanlar tanidim.insan tanimak bakis acinizi farklilastirir acele etmeyin :) mutluluklar diliyorum

Benim de 2. Evliliğim eşimin ilk evliliği...
Bende çocuk yok, o sebeple iki tarafında kabul etmesi daha kolay oldu ama evet eşim dünyada bana cenneti tattırdı...
Gel gelelim, ben eşimle boşandıktan 1,5 sene sonra tanıştım ve 1 sene sonra evlendim...
Şimdi düşünüyorum da 6 ay çok ama çok erken gibi geli yor bana, hele de bir evladım olsa ve kızım da bizimle yaşayacak olsa çok çok inçe eler sık dokur bu tanışma flört dönemini uzatmaya bakardım... yani yaşadıklarınızı hazmedip kendinizi sıfırlamasan birden acele etmişsiniz ya da bir boşluğu doldurmuşsunuz gibi geliyor bana, doğru duyguları analiz etmek için zaman önemli bence...
Bana kızma böyle söylüyorum diye ama bence şu an aşk ayaklarını yerden kesmiş ve erkekleri de yeteri kadar tanımıyorsun, o sebeple süreci uzatabildiğin kadar uzat

Şimdilik flört etmeye devam edin. En az 1 sene geçsin. Bu bir senede gerekirse başbaşa tatil, yolculuk, alışveriş, hastalık olsun. Olsun ki her durumda nasıl davranıyor görün. Mutluluklar diliyorum:)
Bende bunu yapmayı çok istiyorum ama ailem çok dar görüşlü beni yollamazlar oysaki izin verseler onu tanımama keşke yalan dolanlada iş yapmak istemiyorum o dediğini zi malesef yapamicam galiba o yüzden :(

Haklısınız bende beklemiyordum çabuk oldu ama ben istemedim birden gelişti herşey nasip demek ki
İlişkiniz için demedim adamın bu kadar mükemmel gözükmesi için dedim. Sorsan birçoğuna göre ilk aylar hepsi cennet gibidir. Acele etmeyin diyorum o yüzden, tanımaya bakın.

Her sey hep kotu gidecek degil ya.benim sizden ricam zaman verin kendinizede onada ben ilk kez evlendim onda bile 3 yil olctum bictim tarttim esimi bulana kadar ne sacma insanlar tanidim.insan tanimak bakis acinizi farklilastirir acele etmeyin :) mutluluklar diliyorum
Bende geçmişte yaptığım hataları yapmicam inşallah yani ailemin rızasını da alicam bu sefer amacım böyle teşekkür ederim iyi düşünceleriniz icin

Benim de 2. Evliliğim eşimin ilk evliliği...
Bende çocuk yok, o sebeple iki tarafında kabul etmesi daha kolay oldu ama evet eşim dünyada bana cenneti tattırdı...
Gel gelelim, ben eşimle boşandıktan 1,5 sene sonra tanıştım ve 1 sene sonra evlendim...
Şimdi düşünüyorum da 6 ay çok ama çok erken gibi geli yor bana, hele de bir evladım olsa ve kızım da bizimle yaşayacak olsa çok çok inçe eler sık dokur bu tanışma flört dönemini uzatmaya bakardım... yani yaşadıklarınızı hazmedip kendinizi sıfırlamasan birden acele etmişsiniz ya da bir boşluğu doldurmuşsunuz gibi geliyor bana, doğru duyguları analiz etmek için zaman önemli bence...
Bana kızma böyle söylüyorum diye ama bence şu an aşk ayaklarını yerden kesmiş ve erkekleri de yeteri kadar tanımıyorsun, o sebeple süreci uzatabildiğin kadar uzat
Yok canım benim neden kizayim ki iyiligim için konuşuyorsunuz..kızım benim herseyim onun mutluluğu herşeyden önemli onu üzecek bir şey hissedersem dahi olmaz..ama öyle bir şey olmayacağından eminim sebebi var emin olmamin ama burda yazamam yasak galiba

İstediğin gibi olur inşallah. Önceliğin kızın olsun iyce tani karşındakini. Sonra cennetin cehenneme dönmesin. Neler duyuyoruz Allah korusun

Bana bu kadar fazla geldi inandırıcı değil sanki ne demek seni üzecek tek laflarinda bağlantıyı kopaririz

Back
X