2. Evliliği yapan kadinlar?

Mutluluk aşk vardır ama zaman tanı.
Benim eski eşim cok kibardı. Evlenene kadar hiç tartışmadık. Dedim benim gibi dik kafalı kadınla bu efendi adam baş eder. Çok olgun, anlayışlı sevgi dolu vs. uzar gider liste. Acele ettim tanıyamadım hep öyle sandım meğersem o maskesiymis
İçinden psikopat çıktı. Kurtuldum mu yok hayır hala kocam resmi olarak.
Şimdi aşk mesk hormonlar insana farklı davrandiriyor bir ayakların yere bassın hala evlenmek ıstersen evlenirsin. çocuğunla aynı evde yaşayacak bu adamı her anlamda tanımaya çalış.
Yanlış karar sana pahalıya mal olur.
Evladın için lütfen acele etme.
Çok cok mutlu olmanı yürekten diliyorum.

Bana bu kadar fazla geldi inandırıcı değil sanki ne demek seni üzecek tek laflarinda bağlantıyı kopaririz
Öyle birisi ama tanıdığım kadarıyla zaten akraba ilişkileri çok sıkı fiki degil anladığım kadarıyla zaten bende onun gibiyim yadirgamiyorum bu yüzden

Öyle birisi ama tanıdığım kadarıyla zaten akraba ilişkileri çok sıkı fiki degil anladığım kadarıyla zaten bende onun gibiyim yadirgamiyorum bu yüzden
Siz şu an sudan çıkmış balıksınız.
O yüzden hemen evlilik düşünmeyin.
En az 2 sene tanımak için zaman ayırın.
Çalışmaya başlayın hele, özgürlüğü bir tadın.
Başınızdaki pembe bulutlar bi dağılsın, gerçekçi düşünmeye başladığınız zaman karar verirsiniz.

Son düzenleme:
Siddet hakaret kufur temali konularimi bilenler bilir hatirlayanlar vardir belki...Merhaba arkadaşlar buraya ve bir siteye daha açtığım konulara baktığımda diyorum ki ne çekmişim ve birde diyorum ki ne kadar safmisim ...resmi olarak bosanali 6 ay oldu yaklaşık...boşanır boşanmaz atandım çok şükür daha çalışmıyorum işlemlerim devam ediyor ama olsun..

veeee aşık oldum bekar birine birbirimize aşık olduk ..içimde ona karşı çok fazla güven oluştu..aramızda 10 yaş var çok olgun nazik romantik biri bana şiirler yazıyor..

Sizde bilirsiniz ki o kadar kaba bir adamdan ayrıldım ki cehennemi yaşadım ve ilk sevgilimdi benim yani bütün erkeklerin öyle olduğunu düşünüyor normal karsiliyordum ..ama bu adam cennet yahu böyle bir adam olduğunu hiç dusunemezdim cennette olur ancak derdim ..yani aşkla huzurun yanyana olmayacağını düşünürdüm ..ama bu adam aşk huzur herşey var çok sukur..hayallerimiz karakterlerimiz o kadar uyumlu ki..benim dünyalar tatlısı bir kızım var ve kendi öz babasindan fazla güveniyorum ..hiç kavga etmedik şimdiye kadar bu mucize gibi ilişkiler hep kavga gürültü ağlama olur dizide ki aşklar yalan sanirdim meğersem varmış ...
Ailem bekar olduğu için karşı çıkacak ama eminim onu tanıyınca onay verirler.. sizce artık mutlu olur muyum veya ne gibi sıkıntılar olabilir..sanki onunla hiç kavga etmez misim geliyor yani hep aşk sevgi içinde günlerim geçecek gibi geliyor ..böyle düşününce hala safmiyim acaba diyorum ama adam cennet çok sabırlı beni darlamiyor yani her an her dakika konuşmuyoruz ama kısa öz konuşuyoruz öyle işte. ...

İçimi böyle dokeyim istedim işte :)
Allah nazarlardan korusun:) dilerim gönlünüzce olsun her şey:)

içinizdeki kıpırdıyı öldürmek istemem ama sarımsağı geline etmişler 40 gün kokusu çıkmamış.
6 ay bir insan kendini çok iyi gizleyebilir. siz daha çok yeni boşanmışsınız. kötü bir ilişkiden çıkmışsınız.
üstelik bir de kız evladınız varken çok hızlı hareket ediyorsunuz.
adam bekar hiç evlenmemiş, üstelik 10 yaş var. bence iyi düşünüp taşınmalısınız. son olarak aile ne derse çıkıyor genel olarak onları dinleyin.

Yok canım benim neden kizayim ki iyiligim için konuşuyorsunuz..kızım benim herseyim onun mutluluğu herşeyden önemli onu üzecek bir şey hissedersem dahi olmaz..ama öyle bir şey olmayacağından eminim sebebi var emin olmamin ama burda yazamam yasak galiba
ne konuda eminsiniz
konuyu yazmadan belirtebilirsiniz

Bana bu kadar fazla geldi inandırıcı değil sanki ne demek seni üzecek tek laflarinda bağlantıyı kopaririz
ve annemle iyi anlaşın lafı bana hoş gelmedi
eşim hicbir zaman böyle bir şart koşmadı bana
anneci biri olabilir karşınızdaki
lütfen dikkatli olun halacocuksun halacocuksun

Bence de birde en ufacık rahatsızlıkta görüşmeyiz zaten olur biter lafı garip olan kendi ailesine sahip çıkmayan size nasıl çıkacak

Insanlar Kendilerini çok iyi saklayabilirler
Eski Eş öyle nazik öyle kibardıkı bu beni hayatta bırakmaz derdim
Annesigil abisigilde öyleydi
Evlendim çok inanarak güvenerek
Sonra içinden bir canavar çıktı
Şuan Hala malesef resmi olarak evliyim
Kurtulamadım gitti
O yüzden Birde evladınız var
Sizin çok Ama çok iyi düşünmeniz lazım
6 ay çok kısa bir süre
Bazen o kadar kötü şeyler yaşarızki normal gördüğümüz günlük hayatta olan şeyler bize çok farklı ve mutlu gelir
Umarım herşey gönlünüzce olur

ne konuda eminsiniz
konuyu yazmadan belirtebilirsiniz
Güvenimi kirmayacagi ve benim için eş kızım için en hayırlı baba olacağı konusunda eminim özelden birine sebebini anlattım ama burda yazamam site kuralları gereği

Bir lafina ailemi silerim diye soyleyen adam sana ve kizina sahipmi cikacagni saniyorsun. Ilk 6 ay hepsi cennet zaten asil sorun bi çatida basliyor. Ne guzel atanmissinz bi sure kizinizla kafanizi dinleyin saglikli dusunmuyorsunuz destek almaniz lazim
Ailesini değil annemle iyi geçin gerisi önemli değil dedi akraba vs seni üzen olursa gitmeyiz muhatap olmayız olur biter dedi dogrusuda bu zaten ..karısı ve annesi birinci sırada olmalı

Evet ama o konuda içim rahat olurda annesiyle iyi anlasamazsam beni zora sokacak biri değil ..çünkü sosyal medyada öyle bir soruya cevap vermiş anne ve eş anlasamazsa ne yaparsınız sorusuna onlar görüşmek zorunda değil yazmış yine aralarını düzeltmeye calisirim olmazsa gorusmezler yazmış mesela

Back
X