Bakın daha geçen sene yazdıklarınız;
31 Mayıs 2017
- beyaz lotusAktif ÜyeÜye
Arkadaşlar eşim gün geçtikçe daha çok canavarlasiyor annem sabret kızım dedi ama su anda ailem arkamda gibi.
annem dedim sen nasil benim namusuma laf edersin oda bağırdı bana neyse annem olduğun için susuyorum ama bu sözlerin kulaklarinda ölene kadar çınlasın yakin zamanda sizi kendimden ve kızımdan mahrum edicem dedim.... İmansizin yaninda namaz kılamam dedi odadan çıktı.
sonra bir sürü kaf etti ardindanda eşine soylicem seni alsın gitsin dedi... Es musisi de kızınca annene babana solicem seni alsin gitsin diyodu. Ben neyim kızlar esyamiyim ordan oraya firlatiyolar ... Sonra ablam geldi sordu bir şeyler bende dedim sizede yazıklar olsun ben sizi anneme karşı savunurken ikinizde açmadınız agzinizi dedim ablam banane annemle aranda.
3.
14 Mayıs 2017
beyaz lotusAktif ÜyeÜye
- 183 aradım sonunda açtım önce kapattım sonra tekrar aradım ağlayarak biraz anlattım derdimi.... çok korkuyorum adeta çırpınıyorum.. Aileme birçok şeyi anlattım belki bu hayvanatin yanindan beni alırlar diye ama dedikleri su ayrılırsan seni öldürür ama sabret is bulup para biriktirine kadar onlarda yaşlı bir yerde hak veriyorum ama bildiğin istemiyorlar beni...
Ve boşanma kararı aldığınız tarih;
ilk aşkım can bildiğim ve boşanıyorum
2 Ekim 2015
Boşanma tarihiniz mart 2018.
Boşanma kararı alırken tam 3 yıl geçmiş. Bu kadar kötü evlilik tecrübesine rağmen 3-4 ayda nasıl evliliği düşünebiliyorsunuz hayret ediyorum.
Geçmişinizi okuyun yeniden.
Ailenizden hiç kimse yanınızda olmadı bu güne kadar.
Bundan sonra da olmazlar.