2. Evliliği yapan kadinlar?

Güvenimi kirmayacagi ve benim için eş kızım için en hayırlı baba olacağı konusunda eminim özelden birine sebebini anlattım ama burda yazamam site kuralları gereği
nasıl bu kadar emin olabilirsiniz ki sebebi ne olursa olsun
insanlar böyle emin olabilse boşanmalar gerçekleşmez zaten ki siz de bu süreci atlatmışsınız
ben mantıklı dusunemediginizi görüyorum ve sizin için üzülüyorum
umarım biz haksız cikariz çok mutlu olursunuz

nasıl bu kadar emin olabilirsiniz ki sebebi ne olursa olsun
insanlar böyle emin olabilse boşanmalar gerçekleşmez zaten ki siz de bu süreci atlatmışsınız
ben mantıklı dusunemediginizi görüyorum ve sizin için üzülüyorum
umarım biz haksız cikariz çok mutlu olursunuz
Haklısınız dışardan öyle göründüğünün farkındayım ama geçerli sebebim var birde bu süreci başından beri bilen arkadaşım var oda bana hak veriyor aynı düşünüyor bu yüzden içim daha rahat

Evet ama o konuda içim rahat olurda annesiyle iyi anlasamazsam beni zora sokacak biri değil ..çünkü sosyal medyada öyle bir soruya cevap vermiş anne ve eş anlasamazsa ne yaparsınız sorusuna onlar görüşmek zorunda değil yazmış yine aralarını düzeltmeye calisirim olmazsa gorusmezler yazmış mesela
bakin kk da bir sürü konu var bu şekilde
tamam görüşmezler ama mesela annesiyle tatile giden var eşini bebeğiyle evde bırakıp
yani önceliği annesi olabilir demek istediğim
tabiki anne baba rızası evlenirken önemli ancak eşler birbirine böyle şart koşmamalı bence
zorlamayla iyi ilişki kurulmaz

Anne seni üzerse???
Bilmiyorum ama anne beni uzerse esimin beni koruyacağını düşünüyorum hakliysam eğer ..ben uyumsuz biri değilim sabırlı biriyimdir ..anne baba rızası olmadan hiç bir şeyden hayır gelmiyor bu yüzden annesine saygıda kusur etmem ..

bakin kk da bir sürü konu var bu şekilde
tamam görüşmezler ama mesela annesiyle tatile giden var eşini bebeğiyle evde bırakıp
yani önceliği annesi olabilir demek istediğim
tabiki anne baba rızası evlenirken önemli ancak eşler birbirine böyle şart koşmamalı bence
zorlamayla iyi ilişki kurulmaz
Şart değil sadece öyle olsa iyi olur dedi aslinda

Icinizde kelebekler ucusuyor farkindayim ama 6 ayda hic bisey belli olmaz her an her sey degisebilir.oncelik cocuk bilemeyiz belki iyi biri belki pedofili zaman kotu insan herseyi hesap etmek zorunda kaliyor

Ya beyaz lotus ben seni merak ediyodum :) atandi mi napti bosandi mi diye ?
Ya cok sevindim en son atamayla mi oldu ?
Bence takıl biraz yani flört et gez dolas ama evlilik dusunme bi kac yil kendini toparla.
O cehennemden kurtulmana sevindim.

Siddet hakaret kufur temali konularimi bilenler bilir hatirlayanlar vardir belki...Merhaba arkadaşlar buraya ve bir siteye daha açtığım konulara baktığımda diyorum ki ne çekmişim ve birde diyorum ki ne kadar safmisim ...resmi olarak bosanali 6 ay oldu yaklaşık...boşanır boşanmaz atandım çok şükür daha çalışmıyorum işlemlerim devam ediyor ama olsun..

veeee aşık oldum bekar birine birbirimize aşık olduk ..içimde ona karşı çok fazla güven oluştu..aramızda 10 yaş var çok olgun nazik romantik biri bana şiirler yazıyor..

Sizde bilirsiniz ki o kadar kaba bir adamdan ayrıldım ki cehennemi yaşadım ve ilk sevgilimdi benim yani bütün erkeklerin öyle olduğunu düşünüyor normal karsiliyordum ..ama bu adam cennet yahu böyle bir adam olduğunu hiç dusunemezdim cennette olur ancak derdim ..yani aşkla huzurun yanyana olmayacağını düşünürdüm ..ama bu adam aşk huzur herşey var çok sukur..hayallerimiz karakterlerimiz o kadar uyumlu ki..benim dünyalar tatlısı bir kızım var ve kendi öz babasindan fazla güveniyorum ..hiç kavga etmedik şimdiye kadar bu mucize gibi ilişkiler hep kavga gürültü ağlama olur dizide ki aşklar yalan sanirdim meğersem varmış ...
Ailem bekar olduğu için karşı çıkacak ama eminim onu tanıyınca onay verirler.. sizce artık mutlu olur muyum veya ne gibi sıkıntılar olabilir..sanki onunla hiç kavga etmez misim geliyor yani hep aşk sevgi içinde günlerim geçecek gibi geliyor ..böyle düşününce hala safmiyim acaba diyorum ama adam cennet çok sabırlı beni darlamiyor yani her an her dakika konuşmuyoruz ama kısa öz konuşuyoruz öyle işte. ...

İçimi böyle dokeyim istedim işte :)
Sizin aile degilde onun ailesi sorun çıkarabilir

Bilmiyorum ama anne beni uzerse esimin beni koruyacağını düşünüyorum hakliysam eğer ..ben uyumsuz biri değilim sabırlı biriyimdir ..anne baba rızası olmadan hiç bir şeyden hayır gelmiyor bu yüzden annesine saygıda kusur etmem ..
Neden şimdiden sabreden taraf olmak için can atıyorsunuz?
Bakın ilk evliliğinizde yaptığınız hatalar size ders olmamış.

Eşiniz değişir diye sabrettiniz, aileniz size destek olmadı sabrettiniz, artık can boğaza gelince her şeyi göze alıp ayrıldınız.

Daha boşanalı 6 ay olmuş. Ne ara ruhunuzu dinlendirdiniz de bir erkeği sevip güvenebildiniz?
O kadar berbat bir evlilikten sonra 3-5 ayda bir insana nasıl bu kadar güveniyorsunuz?
2. kez boşanmamak için aileniz ve siz kendinizi bu evliliğe mahkum hissedeceksiniz.
Ayrıca erkek ve evlilik olmak zorunda mı hayatınızda?
Bir erkek olmadan evladınızla, kimseye hesap vermeden yaşamayı neden hayal etmiyorsunuz?

Bence önce işe başlayın, psikolojik destek alın, ruhen güçlenin. Ondan sonra bakarsınız.
3-5 yıl bekar kalsanız ne olur?

Ayrıca adam belki pedofil, belki maaşını yiyeceği kadın arıyor. Bir de 35 yaş üstü bekar erkekler genelde sorunlu ve ana kuzusu oluyor.

Yazamadığınız sebep her neyse, 3-5 sene sonra kaybolmaz herhalde. Zamanı gelince yine evlenin.

Sizin konularınızı biliyorum, çok zor süreçlerden geçtiniz. Burada sizinle benzer süreçlerden geçen kadınların çoğundan daha cesaretliydiniz, tebrik ederim öncelikle. Mutlu olmanızı içtenlikle isterim. Tabi ki 2. hatta 3. evliliğinizi dahi yapabilirsiniz ancak daha önceki kötü tecrübelerinizden yaptığınız çıkarımlarla ilerlemenizi tavsiye ederim. Kimsenin %100 garantisi yok ama içinize iyice bir sinsin bence. Bazen "Hah işte bu o adam" dersiniz ya, o his gelmeli içinize. Mutluluğunuz daim olsun dilerim. :)

Bana bu kadar fazla geldi inandırıcı değil sanki ne demek seni üzecek tek laflarinda bağlantıyı kopaririz
Bu laf bana da cok sacma geldi onu dogurup buyuten kadindan bu kadar kolay vazgecebiliyorsa yarin birgun konu sahibinden hayli hayli vazgecer.ben olsam bu laftan sonra oturup baya bir dusunurdum

Ailesini değil annemle iyi geçin gerisi önemli değil dedi akraba vs seni üzen olursa gitmeyiz muhatap olmayız olur biter dedi dogrusuda bu zaten ..karısı ve annesi birinci sırada olmalı
Evet birinci sırada olmalı ama ya kardeşleri aile anlayışına bağlı tabi kimse için kimseyi silmeden ortayı bulabilmeli kaç yıllık akrabalarını sizin için silicene inandinizmi onları bir çırpıda siliyorsa kızımıza nasıl abi olucak peki

Bakın daha geçen sene yazdıklarınız;

1. 31 Mayıs 2017
  2. beyaz lotusAktif ÜyeÜye
    Arkadaşlar eşim gün geçtikçe daha çok canavarlasiyor annem sabret kızım dedi ama su anda ailem arkamda gibi.
annem dedim sen nasil benim namusuma laf edersin oda bağırdı bana neyse annem olduğun için susuyorum ama bu sözlerin kulaklarinda ölene kadar çınlasın yakin zamanda sizi kendimden ve kızımdan mahrum edicem dedim.... İmansizin yaninda namaz kılamam dedi odadan çıktı.
sonra bir sürü kaf etti ardindanda eşine soylicem seni alsın gitsin dedi... Es musisi de kızınca annene babana solicem seni alsin gitsin diyodu. Ben neyim kızlar esyamiyim ordan oraya firlatiyolar ... Sonra ablam geldi sordu bir şeyler bende dedim sizede yazıklar olsun ben sizi anneme karşı savunurken ikinizde açmadınız agzinizi dedim ablam banane annemle aranda.

3.

1. 14 Mayıs 2017

beyaz lotusAktif ÜyeÜye
  2. 183 aradım sonunda açtım önce kapattım sonra tekrar aradım ağlayarak biraz anlattım derdimi.... çok korkuyorum adeta çırpınıyorum.. Aileme birçok şeyi anlattım belki bu hayvanatin yanindan beni alırlar diye ama dedikleri su ayrılırsan seni öldürür ama sabret is bulup para biriktirine kadar onlarda yaşlı bir yerde hak veriyorum ama bildiğin istemiyorlar beni...
Ve boşanma kararı aldığınız tarih;

ilk aşkım can bildiğim ve boşanıyorum
2 Ekim 2015
Boşanma tarihiniz mart 2018.

Boşanma kararı alırken tam 3 yıl geçmiş. Bu kadar kötü evlilik tecrübesine rağmen 3-4 ayda nasıl evliliği düşünebiliyorsunuz hayret ediyorum.

Geçmişinizi okuyun yeniden.
Ailenizden hiç kimse yanınızda olmadı bu güne kadar.
Bundan sonra da olmazlar.

ben bu kadar çabuk bi adamı hayatınıza alıp, inanılmaz güvenilir olduğunu düşünmenize çok şaşırdım. evliliğin ne olduğunu acı bir şekilde tecrübe eden biri için çok acelecisiniz.

aileniz adamla gezip tanımanıza izin vermez diye sanırım kısa zamanda evlenmek istiyorsunuz ama atanmışsınız ailenin her şeyi bilmesi gerekmez.

ve bence bu yaşına kadar bu kadar "cennet" bir adamın evlenmemiş olması da çok garip

Bakın daha geçen sene yazdıklarınız;

1. 31 Mayıs 2017
  2. beyaz lotusAktif ÜyeÜye
    Arkadaşlar eşim gün geçtikçe daha çok canavarlasiyor annem sabret kızım dedi ama su anda ailem arkamda gibi.
annem dedim sen nasil benim namusuma laf edersin oda bağırdı bana neyse annem olduğun için susuyorum ama bu sözlerin kulaklarinda ölene kadar çınlasın yakin zamanda sizi kendimden ve kızımdan mahrum edicem dedim.... İmansizin yaninda namaz kılamam dedi odadan çıktı.
sonra bir sürü kaf etti ardindanda eşine soylicem seni alsın gitsin dedi... Es musisi de kızınca annene babana solicem seni alsin gitsin diyodu. Ben neyim kızlar esyamiyim ordan oraya firlatiyolar ... Sonra ablam geldi sordu bir şeyler bende dedim sizede yazıklar olsun ben sizi anneme karşı savunurken ikinizde açmadınız agzinizi dedim ablam banane annemle aranda.

3.

1. 14 Mayıs 2017

beyaz lotusAktif ÜyeÜye
  2. 183 aradım sonunda açtım önce kapattım sonra tekrar aradım ağlayarak biraz anlattım derdimi.... çok korkuyorum adeta çırpınıyorum.. Aileme birçok şeyi anlattım belki bu hayvanatin yanindan beni alırlar diye ama dedikleri su ayrılırsan seni öldürür ama sabret is bulup para biriktirine kadar onlarda yaşlı bir yerde hak veriyorum ama bildiğin istemiyorlar beni...
Ve boşanma kararı aldığınız tarih;

ilk aşkım can bildiğim ve boşanıyorum
2 Ekim 2015
Boşanma tarihiniz mart 2018.

Boşanma kararı alırken tam 3 yıl geçmiş. Bu kadar kötü evlilik tecrübesine rağmen 3-4 ayda nasıl evliliği düşünebiliyorsunuz hayret ediyorum.

Geçmişinizi okuyun yeniden.
Ailenizden hiç kimse yanınızda olmadı bu güne kadar.
Bundan sonra da olmazlar.

Anneme karşı yumusamayim hatırladım kinlendim bak bu hayatta arkamda duran bir Allah'ın kulu yok bu bana hatirlattiniz teşekkür ederim herkes ben gucluyken yanımda güçsüzler herkes beni vıcık diye ezmis ...bu ailede neler yaşadığımi az çok tahmin edersiniz ...isim tam olsun ayrı eve cikicam insallah zaten sonra evlensek dahi 1 yıl ayrı yaşarız neden evlensek diyorum biliyormusunuz bende isterim evlenmeden adamı taniyim gezip edeyim aynı evde yaşayım ama ben bunlar yaparsam ailem herkese o... Olduğumu duyurur öyle bir ailem var işte ben napayım..gizli saklı yapsam bir yapsam 2 yapsam 3. Ye yakalnirim cunku beceremiyorum yalanı kızarıp bozariyorum

ben bu kadar çabuk bi adamı hayatınıza alıp, inanılmaz güvenilir olduğunu düşünmenize çok şaşırdım. evliliğin ne olduğunu acı bir şekilde tecrübe eden biri için çok acelecisiniz.

aileniz adamla gezip tanımanıza izin vermez diye sanırım kısa zamanda evlenmek istiyorsunuz ama atanmışsınız ailenin her şeyi bilmesi gerekmez.

ve bence bu yaşına kadar bu kadar "cennet" bir adamın evlenmemiş olması da çok garip

5 yıllık ilişkisi olumsuz olmuş

6 aydir bosanmissiniz simdiye kadar hic kavga etmedik demissiniz kac aydir sevgilisiniz.bence acele etmeyin esinizden olusan boslukta bu sekilde dusunuyo olabilirsiniz.

Back
X