2. evliliğimi yapacak biri olarak bunlara ne gerek varmış!!!!!!

ensereh06

Guru
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2013
278
124
323
Ankara
iyi geceler bdv okurları biraz içimi dökmek istedim yaklaşık 3 yıl önce kısa süreli evliliğim boşanmayla sonuçlandı.yaklaşık 1 yıldır hayatımda biri var ve 1 ay sonra nişanımız olacak inşallah.Geçen hafta amcamlardaydım kuzenlerime nişan günü için aldığım yüzük tepsisini yaptırdığım söz hediyeliklerini gösteriyordum.Yengemde odadaydı.Bana dedi ki BU SENİN 2. EVLİLİĞİN BUNLARI ALMANA YAPMANÀ NE GEREK VARDI TAMAM İLK DEFA EVLENENLER ALSINDA SEN NİYE ALIYOSUN dedi bende içimden geldi yapıyorum dedim ama gerçekten çok üzüldüm.Evet bir imtihan yaşamış boşanmış olabilirim ama bu bir eksiklik kusur değil ki. Yani bazen insanlar bunu eksiklik ve kusur olarak görerek kendilerini tatmin ediyorlar sadece.Ya küçücük bir yüzük tepsisiyle hediyelikleri bana layık göremedi çok gördü.tamam hayırlı olsun demeyi için almıyorsa o kadar hasetsen sus en azından laf sokma seninde kızın var.

Yengeniz boş konuşmuş onun üstüne vazifemiymiş böyle yorum yapıyor. Kimseyi takmayın içinizden nasıl geliyorsa öyle yaparsınız.

İkinci çocuklarına mevlüt, doğumgünü kutlaması vs hiçbir şey yapmasın o halde insanlar. Nasıl olsa ikinci.

Kafalara gel.

İnadına daha da hevesli ol. Herseyini yap. O ve onun gibilerde çatlasın hasetinden.

Genelde bu hazırlıkların hepsi boş masraf oluyor.ilk evliliğinde hevesini almış olup artık buna lüzum görmemeliydin diye düşünmüştür belki.onu pek enterese etmez senin hazırlıkların ama yine de ekonomik boyutunu düşünerek böyle konuştuğunu tahmin ediyorum

Fesat yengeniz için boşuna kendinizi üzmeyin, onun inadına daha çok mutlu olun.Hiççç de umursamayın, değmez.

Kişisel fikrim bende bazı seylere gerek görmüyorum lakin siz konu sahibesi,belki ilk evliliğinizde icinizde ukte kalan sseylerdi
Yapin gitsin ...

Reactions: Yeu
Siz 7-8 ay önce hacda mı umrede mi, bi adam gördüm "efsunlandım" diye konu açan kişi değil misiniz?

1 yıldır nasıl biri var hayatınızda anlamadım?

Üzmek için, kırmak için konuşmuş niye istediğini veresin ki?
Boşver fesat insanları. Aldırma hiç.
Ayrıca kime ne eski evliliğinden ve heveslerinden.
Gayet normal istediğini alman yapman. Ayrıca nişan için hatıra hediye de dağıtman çok çok normal. Sonuçta sana da hatıra olacak nişanını hatırlayacaksın baktınça bunun geçmişle ne alakası var. Saçmalamış.
Gönlünden geçeni istediğin gibi yap tıka kulaklarını. O yengen bir daha böyle hadsizlik ederse sert bir şekilde uyar, bunda art niyet aradığını, kıskandığını düşündüğünü söyle. Kessin sesini böylece
Ve umarım çok çok mutlu olursun.

Hayırlı olsun cnm
Ben de ikinciye evlendim
İnsanların ilk sorusu eşinin de ikinci evliliği di mi oldu:))
Ben de hayır dem değildi çnk
İlk düğünümden daha cok özendim ve hersey daha güzel oldu.
Senin için de öyle olsun inş
Takılma insanlara

Ya heveslenmişsin, mutlusun alırken, gösterirken
Ne gereği var öyle konuşmanın.
Patavatsızlık yapmış, keşke yapmasamış

Nasil gerek yok? Bu insanla bir yola girecekseniz yüzük takilacak degil mi sonucta siz de bunu torenle gerceklestirmek istiyorsunuz yani 1. 2. Fark eden ne? Boyle boktan zihniyetli insanlara tahammulum yok ya. Verin agzinin payini otursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…