2. evliliğimi yapacak biri olarak bunlara ne gerek varmış!!!!!!

Bosver in yengemizi, boşanmak ayıp mi ya? Kimseyi ilgilendirmez takmayın. Sizin nisaniniz olacak hersey gönlünüzce olsun.

Hic bir hazirlik yapmasaydiniz eger, o zaman da yengeniz olacak kadinceyiz:

"Aay seninde icin gecmis, hic birseye hevesin kalmamis, perisan etmis seni bosanmak be yavrum, ne cektin beee"

- derdi eminim.

Bazi insanlar bosanan kadinlari, bir yikik bitik görmek istiyor gibi bir izlenim olustu bende.
Bu milletin dili varyaa, heryere dönüyor yeminle. Keyfinize bakiniz efendim, katiyyen takilmayiniz bunlara.

Aklina her geleni soyleyen istemedigi seye isitirmis derler verseydiniz keske agzinin payini. Bi insan kiskandigini ancak bu kadar belli eder. Bosverin. Insallah ikinci evliliginizde hersey istediginiz gibi olur

Anlamak zorunda değiliz ama yine de biz anlamaya çalışalım.. Yengenin yetiştiği ortam için "Boşanma" bir tür tabu olabilir. Dahası kötü bir evlilik geçirmiş ve bu tabu yüzünden boşanmayı asla aklına getirememiş olabilir.. Heyecanlarını bastırmış, mutluluğu yalnızca çocuklarında aramış, bu yüzden de sıkıcı bir hayata sahip olmuş bir kadından bahsediyoruz gibi geldi. Bu tarz hanımlar kendi acılarını dillerinde yaşıyorlar. Bazısı içinde bir yer acıdığı için acıtıyor, bazısı şaşırdığı için düşüncesizce tepki veriyor. Sizin ki şaşırmış olabilir mesela... Muhtemelen kazara boşansa, ikinci evliliği yapmayabilirdi ayıp diye... Haydi yaptı diyelim, utanması gerektiği empoze edildiği için o evliliği olabildiğince hızlı ve şatafatsız yapardı suçlu gibi...
Konu yenge olduğu için onu irdeliyorum... Yoksa kıskanç! hadsiz kadın! Sen keyfine bak da diyebilirdim...
Bu kadar yazma sebebim ne olursa olsun nefret etmeyin, mutlaka bir eksikliği vardır ve sizin durumunuza imrendiği için bu tepkiyi vermiştir... Biraz mesafe koyarsınız ya da o böyle konuşursa siz de karşılığını üslubunca verirsiniz. Ama nefret beslemeyin bence...

Bu arada yerinizde olsam, ilk evliliğimde ki hayal kırıklığıma inat, ilk evliliğime bir silgi çeker, bu evliliğim ilkmiş gibi her şeyi istediğim gibi yapardım... Klişedir yazmam lazım... Kıskananlar çatlasın, siz olabildiğince mutlu olun inşaallah bu kez...
Selamlar,

Aynen öyle seninde kızın var demekle doğru düşünmüşsün insanları hor görme haddini bulanlar yarın kendi başlarına gelmeyeceğinden nasıl bu kadar emin olabiliyorlar aklım almıyor.içinden gelmiş almışsın hevesini kursağında bırakıp gönlünü kırmış senden özür dilemesi lazım....

son satırlara bizim yapacağımız yorumu yapmışsın :))

Yenge sen de bu defa düğünüme gelme demek lazım böyle insanlara..
İstediğiniz hazırlığı yapın.. içimden geliyor mutluyum niye bo-za-yim diyin.. geçin..

Ben olsam misilleme yapardım. Kimin ne olacağı belli olmaz der tebessüm ederdim. sonra da ben ilkini saymiyorum o imtihanimdi der. Bu benim hakkım isterse 5. Olsun der geçerdim. Sokmaya çalıştığını dalga geçer gibi cevaplar iğnelerini direk ona geri yollardım

benim arkadas ilk evluligi davullu zurnali cok guzel dugunu oldu 1 sene sora bosandi kisa surede evlendi ve yine davullu zurnali prenses gelinlik falan:) herkez gonlunden ne geciyorsa onu yapsin ya:)

konu sahibinin daha önceki konularını biliyorum, acaba hangi talibinizle evlilik yoluna girdiniz merak ettim? 29 yaşında boşanmış olan mı yoksa arkadaşınızın abisi mi? ya da başka biri mi? inşallah bu sefer hakkınızda hayırlısı olur. şimdiden mutluluklar

10.evliliğim de olsa benim canım öyle istedi napcan deseydin keşke...ayrıca niye üzülüyorsun ...yok seni layık görmüyormuş da fakan fistan ..bu onun sorunu seni bağlamaz

2 kere gelinlik giyenler var. Onu ne ilgilendirirmis. Kimseyi ilgilendirmez sizin hayatiniz sizin nisaniniz..

İstersen marsta düğün yaparsın kime ne? Takma kafana. Ağzı olan konuşuyor

Ya ben böyle düşünsem bile diyemem ya. Söyleyemem karşımdakine uzulur diye. Sizi hava atıyorsunuz falan mı sandı acaba böyle yapanlarda var çünkü.

aman takilma arkadasimin ablasi 45inde 2. kocasiyla evlebirken kinada yapti gelinlikte giydi.. nede guzel oldu.. herseyin en guzeli sizinle olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…