- 10 Aralık 2014
- 8.631
- 6.441
- 248
son satırlara bizim yapacağımız yorumu yapmışsın :))iyi geceler bdv okurları biraz içimi dökmek istedim yaklaşık 3 yıl önce kısa süreli evliliğim boşanmayla sonuçlandı.yaklaşık 1 yıldır hayatımda biri var ve 1 ay sonra nişanımız olacak inşallah.Geçen hafta amcamlardaydım kuzenlerime nişan günü için aldığım yüzük tepsisini yaptırdığım söz hediyeliklerini gösteriyordum.Yengemde odadaydı.Bana dedi ki BU SENİN 2. EVLİLİĞİN BUNLARI ALMANA YAPMANÀ NE GEREK VARDI TAMAM İLK DEFA EVLENENLER ALSINDA SEN NİYE ALIYOSUN dedi bende içimden geldi yapıyorum dedim ama gerçekten çok üzüldüm.Evet bir imtihan yaşamış boşanmış olabilirim ama bu bir eksiklik kusur değil ki. Yani bazen insanlar bunu eksiklik ve kusur olarak görerek kendilerini tatmin ediyorlar sadece.Ya küçücük bir yüzük tepsisiyle hediyelikleri bana layık göremedi çok gördü.tamam hayırlı olsun demeyi için almıyorsa o kadar hasetsen sus en azından laf sokma seninde kızın var.
bana da cok sacma geliyor bazen tabiki tercih meselesi...ama konus sahibi sen seviyosun demekki yinede yap ama abartma malum toplumumuzda bunlar hep konusuluyorBence birinci evlilikte bile gerek yokta işte
2 kere gelinlik giyenler var. Onu ne ilgilendirirmis. Kimseyi ilgilendirmez sizin hayatiniz sizin nisaniniz..iyi geceler bdv okurları biraz içimi dökmek istedim yaklaşık 3 yıl önce kısa süreli evliliğim boşanmayla sonuçlandı.yaklaşık 1 yıldır hayatımda biri var ve 1 ay sonra nişanımız olacak inşallah.Geçen hafta amcamlardaydım kuzenlerime nişan günü için aldığım yüzük tepsisini yaptırdığım söz hediyeliklerini gösteriyordum.Yengemde odadaydı.Bana dedi ki BU SENİN 2. EVLİLİĞİN BUNLARI ALMANA YAPMANÀ NE GEREK VARDI TAMAM İLK DEFA EVLENENLER ALSINDA SEN NİYE ALIYOSUN dedi bende içimden geldi yapıyorum dedim ama gerçekten çok üzüldüm.Evet bir imtihan yaşamış boşanmış olabilirim ama bu bir eksiklik kusur değil ki. Yani bazen insanlar bunu eksiklik ve kusur olarak görerek kendilerini tatmin ediyorlar sadece.Ya küçücük bir yüzük tepsisiyle hediyelikleri bana layık göremedi çok gördü.tamam hayırlı olsun demeyi için almıyorsa o kadar hasetsen sus en azından laf sokma seninde kızın var.
ay bayıldım bu yoruma gece gece sesli gülüverdim. İşte ihtiyacımız olan şey: bu gamsızlık bu kafa rahatlığıBence birinci evlilikte bile gerek yokta işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?