- 13 Ağustos 2014
- 13.041
- 22.234
- 598
Daha yeni boşanmışsınız bu neyin acelesi,neyin hayali,neyin planı,neyin fikri??? Öncelikle çocuklu bir insan olarak çocuğunuza ve kendinize yetebilecek ekonomik ve manevi güçte olmalısınız ki, evlendiğiniz insan kötü de çıksa kıçına tekmeyi basabilecek potansiyeliniz olsun. Bir insanla evlenmeden evlenince nasıl olacağını asla tam olarak bilemezsiniz. Size diyeceğim tek şey çocuğunuzu ve kendinizi sevin ve sayın. Gerisi kısmet.Merhabalar kk üyeleri kısa ve öz anlatacam eski konuda açmıştım boşandım diye. e haliyle boşanınca belli bir süre sonra çevrem sürekli birilerini önerir oldu 2 çocuğum var yaşları küçük az çok herşeyin farkındalar diyebilirim. Çocuklarım babalarına düşkün, ve 2. evlilik konusundada çok korkularım var evleneceğim kişi çocuklarıma nasıl davranır? kendisinin olmadığı çocuğa babalık/abilik yapabilir mi vs vs çok düşünüyorum. Çevremde görüyorum çocuklu 2. evliliğini yapıpta pişman olan çok kişi var ayrılanda çok kişi var, mutlu olan var mı vardır elbet ama yüzdelik olarak söylemek gerekirse %10'u mutlu %90'ı mutsuz pişman oluyor. Aramızda hiç ben çocuklarımla 2. evliliğimi yaptım mutluyum ya da mutsuzum diyenler varsa artısını eksini anlatabilir mi bilgilenmek istiyorum. Teşekkür ederim şimdiden.