bence ikinci evlilik eşi ölmüş biriyle yapılmalı illede yapılacaksa.
Kaç kişinin eşi ölüyor ki 30 lu yaşlarda????
Ya da 40
Korkunuz çocuğunuzla ilgili olabilir.
Allah uzun ömürler versin o olduğu için cesur davranamıyorsunuz.
Ben de bir evlilik yapamam herhalde. Hele başka biriyle evlenip çocuk sahibi olmayı asla istemezdim. Eşim ya kendi çocuğu olduğunda diğer çocuklarımı üzerse diye.
...
bence hiç evlenmemiş biriyle evlenmeniz şans. Kim ne derse desin.
Umarım herşey istediğiniz gibi olur.
Bence herşeyi konuşun. Tüm korkularınızı.. Açıkça konuşun
evet haklısınız çok yönlü düşünüp karar vermeli önceden şans derdim şimdi diyorum Allah akıl vermiş düşünce vermiş birini tanıyorsun anlaşıyorsun hayatını değiştirecek şansları verıyorsun evlenıyorsun şansa bırakılmamalı düşünülmelibence cocugu olup olmaması ya da evlenip evlenmemiş olması sizin mutlu olup olmayacagını belirlemez...Ailesinin neden karsı oldugu da belli fakat sizin tanıdıgınız kadarıyla arkadasınızla mutlu olacagına inanıyorsanız ve ailenizde sizin arkanızdaysa neden olmasın derim ben.Fakat bu sefer yogurdu üfleyerek yemekte fayda var,arkadasını cok iyi gözlemle ve tanımaya calıs.
cahillermi bilmiyorum ben çok sevdim annesini babasını eski eşimle ailesinden de hiç gecimimiz yoktu çok garip insanlardı anlatıp sinirlenmek istemiyorum tavuguma kışş dedi durumları değil daha ciddi şeyler bende cocuktum tabi bilemedimBenim kendi değil de ablamın tecrübesi var.. ablam da eşinden ayrıldı 3 sene önce.. çocuğu yok. şuan nişanlı.. nişanlısı ablamdan 3 yaş küçük ve hiç evlenmemiş.. yani böyle durumlarda kategorilere göre hareket edilmez.. Boşanmış veya hiç evlenmemiş hiç fark etmez.. kafalar uyuşsun yeter.. şuan o adamla mutlu musun ? gerisi önemli değil.. aileler sorun çıkarır mı Bilemem.. cahil insanlarsa sorun çıkarır ve sizi yipratirlar.. hakkında en hayırlısı olsun..
burcu _01bence ikinci evlilik eşi ölmüş biriyle yapılmalı illede yapılacaksa.
İnşallah aminnUmarım her şey bundan sonraki hayatınızda hep yolunda gider.
Eski eşiniz bebeğinizi ne sıklıkta görüyor?
Erkekarkadaşınızın ailesi ile ilişkisi nasıl? Sizin tarafınızda olmayı mı seçiyor onların sözüne daha fazla mı önem veriyor?
evet bende senın gıbı dusunuyorum ve etrafımdakılerde 25 yas erken ama zaten hemen evlenmeyız seneye denılıyor ama bakıcaz suanda hıc net bısey soylıyememçok gençsin.. bir ömür boyu yas tutacak halin yok.
ailesi ortalığı ayağa kaldırmadıysa çok dert etme..
öncelikle bir erkek için 25 bence çok erken bir yaş evlilik düşünmesi için.. ben oğlumun bu kadar erken evlenmesini istemezdim şahsen..
her ana baba evladının mutlu olmasını ister (NŞA) bu nedenle seninle evlenmek istediğini söylediğinde erkek arkadaşının ailesinin biraz olsun tepki göstermesini doğal karşılamak lazım.. kaygılanmaları önyargılı olmaları doğal değil mi?
sen anne olmayı tatmışsın, evliliği yaşamışsın.. ama erkek arkadaşın bunu ilk kez yaşayacak.. ayrıca çocuğun nedeniyle belki hayatın boyunca görüşmen gereken bir "biyolojik baba" var..
bence, ailesinin tepkilerini anlayışla karşıla ve zaman tanı.. önyargıları yıkmak zordur ama imkansız değildir..
ben 25 yaşındaki bir erkeğin evliliği kaldırabilecek olgunlukta olduğundan şüphe ederim.. eminim çevrendeki insanlar da bu yüzden bu tarz yorumlar yapmışlardır..
bütün bunlar düşünülmesi gereken gerçekler.. amaaaaa
önemli olan içindeki ses.. erkek arkadaşına güveniyorsan, seni sahipleneceğini ,ailesine ezdirmeyeceğini düşünüyorsan ve bebeğin için endişelerini giderebiliyorsa ne bekar olması ne senden sadece 1 yaş büyük olması önemli..
acele etmeden karar vermen daha hayırlı olur gibi görünüyor..
İnşaAllah canım bebişinizle beraber çok mutlu olursunuz.
Ama işte tanıyorum diyorsunuz ama kimse aynı evi paylaşmadan
huyu karakteri net bilinmiyor( tabi istisnalar da vardır)
Sana saygı duyuyorsa ki
eski eşinle şu anda bebeğin ile ilgili görüşme durumların var
bu süreçte arkadaşın nasıl davranıyor
olaylara bakış açısı ne bunları gözlemleyebilirsin.
benım annem babam sag bırde abım var benden 9 yas buyuk
abıme cok sıgındım konustum anlattım dertlestım agladım
bana bırsey olsa bır kardesı olmalı oglumun yanlız kalmasın
bırde ogluma cok zorluklardan sonra kavustum hemen ustune bunlar yasandı ve hıc anlayamadm sevıncını mutlulugunu
2 tane daha cocugum olsun ıstıyorum
onunla herseyı konusuyorum benı hıc yanıltmadı soyledıklerının aksını yapmadı bendende hıc utanmadı yada saklamadı herseyıme cevap verıyor
heycanlıyımda ıcım sonuk degıl
yalnız kalmakta ıstemıyorum arkadasın dostun aılen olursa olsun es baska bısey hayat arkadasın ya oyle ozel oyle kıymetlı olmalıkı
Insallah sende hayatında cok mutlu olursun herseyı unutmus korkuları yenmıs oluruz
teşekkür ederım yorumların ıcın
Ben de kardeşin çok önemli olduğuna inanıyorum. Benim de kardeşimle aram süperdir.
Mutlaka günde 3-4 kez konuşuruz. Ondan daha çok güvenidğim sadece annem ve babam.
Benim şansım 2 tane çocuğumun olması.
Bir de ben sanırım hastalık derecesined çocuklarıma düşkün olduğum için, onları acıtacak birşey olsun istemiyorum belki de ondan hassasiyetim. Yeni eş çocuklarımı üzerse diye.
Madem bu kadar güveniyorsunuz. Demek ki size bunu sağlamı.
Mutluluklar dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?