2.evlilik kiminle yapılmalı ? Bekar , boşanmış , boşanmış çocuklu ??

Size geçen anlattığım kişi en sonunda(bir buçuk yıldan sonra) benden vazgeçti;babam istemiyor diye;daha önce evlilik geçirdim diye..
Belki de bu bir bahaneydi;beni sevmediğine karar verdi..
İnşallah sizinki hayırlısıyla tamamına erer..
Mutlu olursunuz..ı

banamı anlattınız ?

Hayır;'foruma konu açmıştım''..

Bence bu iş şans işi canım...Hiç evlenmemiş biri evlilik konusunda daha istekli olabilir çünkü olumsuz şeyler yaşamamıştır....Boşanmış kişi de kötü tecrübe yaşadığı için daha iyi bi evlilik yapma isteği içinde olabilir. Ama boşanmış kişinin çocuğu sorun olabilir ve de haliyle eski eşi...Bi de bu çocuklar büyükse daha da zor....Allah hakkında hayırlısını nasip etsin canım...

BU İLİŞKİ ŞUANDA NE aşamada yenidendoğdum nasıl gidiyor ? ilerde sorun olmasın cicim ayları geçince sıkıntı yaratmasın allah korusun

konuyu actıktan 1 ay ıcınde gelişmeler oldu
aılesı benı onlara cagırdı cok utanarak cok sıkılarak gıttım
bıra zyemek yedık ardından babası annesı ben ve arkadasım odaya gectık
hafıften bı gecmıs acılacak gıbı oldu
ben dedımkı x bana anlattı bende ona anlatmıstım cok uzuldum ınsan cok kotu hıssedıyor kendını boyle olunca(ıstememelerınden ustu kapalı bahsedıyorum yanı) bır basladım aglamaya ama delı gıbı ben agladım annesı agladı konuda orada oylece kapandı
bır dahada hıc acılmadı
bı kac gun sonra nısamız olacak
ınsallah hıkayemız guzel devam eder
benı sevıyolar
bılıyorum

hiç evlenmedim.buna rağmenkesin olan bazı hususlar olduğuna inanıyorum.

akıl yaşta değil baştadır.senden büyük olunca bu olgun demek olmuyor.istersen kendinden küçük biriyle evlen ister yaşıtın.önemli olan uyumunuz bu 1

ortak ilgialanlarınız var mı 2

planlarınız tutuyor mu 3

aile yapınız,gelenekleriniz uyuyor mu 4

ilişki ve evlilikten ne bekliyorsunuz.bunlar uyuyor mu.

bu mu bu mu diye yazmışsın ya hepside olur.istersen ömrün boyunca evlenme.ama bence evlenmemezlik yapma.doğru adamı bulduktan sonra güzel bir olay.

evet cok haklısın yazdıgınız baslıklar cok gecerlı
İnşallah allah herkeze agız tadıyla gecınmeyı nasıp etsın

Arkadaslar yaa ben konu acmak ıstıyorum nası oluyo özur dılerım burayaya yazmamam lazımdı ama napmalıyım anlamadım nası oluyo yardım lütfen

5 ay once yazmısım
suanda 4 aydır nısanlıyız
1.5 ay sonrada dugunumuz var aılesıyle hersey yolunda

evlenmişiz 3 ay olacakmıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…