2.evliliğini yapıp, mutlu olan var mı.. Boşandıktan ne kadar süre sonra yaptınız... Güzel bir yuva için, mutlu olmak için hala umut var mıdır yani,velayeti sizde olan çocuğunuz(çocuklarınız) buna uyum sağladı mı, nasıl etkilendi?
Fikir almak için soruyorum..Şu an belli bir aday var mı?
Yoksa fikir almak için mi soruyorsunuz?
Eğer bir aday varsa onun şartlarını da yazarsanız daha sağlıklı fikir verilir.
İnşallah... Mutluluğunuz daim olsun.Var , mutluyum , cocugum da gayet mutlu , kardesi de oldu , cok duskun kardesine
Siz olumlu dusunun , guzel seyler olur hayatinizda , iciniz rahat olsun
Fikir almak için soruyorum..
Bana da umut olması açısından,kör talihin dönebildiğini görmem açısından, iyi aile babalarının olduğunu bilmem açısından ileriye daha pozitif bakmamı sağlayabilir. Umut fakirin ekmeğidir.burdakilerin mutlu oldum veya mutsuzum demeleri ne kadar etkili olabilir ki. Herkesin yaşamı farklı sonuçta. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın. ..
Bana da umut olması açısından,kör talihin dönebildiğini görmem açısından, iyi aile babalarının olduğunu bilmem açısından ileriye daha pozitif bakmamı sağlayabilir. Umut fakirin ekmeğidir.
Tanımamak için profildeki bilgileri doğru vermedim..Şu an profilinizde evli görünüyorsunuz?
Boşanmayı mı düşünüyorsunuz?
Tanımamak için profildeki bilgileri doğru vermedim..
Güzel şeylerin ne zaman olacağı hiç belli olmaz ki ama üzmeyin kendinizi. Bende ayrıldıktan sonra bir ton saçma sapan insancık ile görüştüm. İnsan olmayı bile becerememiş tiplerler. Sonra dedim ki böyle vasıfsız elemanlar ile evleneceğime yaşarım anacığımla - babacığımla daha iyi. Ben her şeyden vazgeçmişken nişanlımla tanıştım.Bende boşandım 3 yıl evvel 31 yaşındayım. Bana uygun biri çıkmadı karşıma hala. Bazen ümidimi kesiyorum bazen de Allah büyüktür diyorum vardır bi bildiği. Açıkçası hep böyle yalniz mutsuz kalmaktanda çok korkuyorum. Yine de Allah ne verirse hayırlısını versin boşanmış bi kadın olmak çok zormuş yaşamayan anlamaz
Canım gece gece moralini bozmak gibi olmasın ama 2.evliliğin sonundayim ilkinden çocuk yoktu 3 sene sonra evlendim aslında hiç aklimda yoktu çok kısa sürede evlendik tam tanımadan etmeden şimdi çocuk da var aldatma filan bosanicaz2.evliliğini yapıp, mutlu olan var mı.. Boşandıktan ne kadar süre sonra yaptınız... Güzel bir yuva için, mutlu olmak için hala umut var mıdır yani,velayeti sizde olan çocuğunuz(çocuklarınız) buna uyum sağladı mı, nasıl etkilendi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?