Böyle evliliklere şahit olan var mı??kızlar peki
boşanmış çocuksu kadın ve hiç evlenmemiş erkek
nasıl sizce birbirlerini anlamaları ne kadar mümkün ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Böyle evliliklere şahit olan var mı??kızlar peki
boşanmış çocuksu kadın ve hiç evlenmemiş erkek
nasıl sizce birbirlerini anlamaları ne kadar mümkün ?
Benim 2. Evliligim eşimin ilkti hicbişey yapılmadi istedigim gibi 24 yaşindayim 5 ay once evlendim2.evlilik yapan hanımlar, 2.evliliginizde eşinizinde mi 2. Evliligiydi,2. Evlilginizi kac yasinda yaptiniz, birde Nisan kina düğün hepsini tekrardan yaptınız mı yorum yaparsanız çok mutlu olurum.Cocugum yok
Özel değilse neden yapılmadı durumları mi yoktu diğer tarafın ilk evliliğiymis sonuctaBenim 2. Evliligim eşimin ilkti hicbişey yapılmadi istedigim gibi 24 yaşindayim 5 ay once evlendim
Bnm 2. Evliligim di kaçarak geldim ustelik akraba yapicaz dediler bin pişmanim iyi dusunun aklim olsa asla yapmazdımÖzel değilse neden yapılmadı durumları mi yoktu diğer tarafın ilk evliliğiymis sonucta
Çok çok üzüldüm, yaşınız da küçükmüş keşke acele etmeseydiniz, inşallah düzelirBnm 2. Evliligim di kaçarak geldim ustelik akraba yapicaz dediler bin pişmanim iyi dusunun aklim olsa asla yapmazdım
ben 2. evliğimi yaptım eşim ilk defa evlenecekti. ben düğün nişan istemedim ama o ilk defa evleneceği için hepsini istedi. bence gereksizdi ama yaptık.2.evlilik yapan hanımlar, 2.evliliginizde eşinizinde mi 2. Evliligiydi,2. Evlilginizi kac yasinda yaptiniz, birde Nisan kina düğün hepsini tekrardan yaptınız mı yorum yaparsanız çok mutlu olurum.Cocugum yok
Maşallah, 2.evliliginizi boşandıktan ne kadar süre sonra, kac yasinda yaptınız?ben 2. evliğimi yaptım eşim ilk defa evlenecekti. ben düğün nişan istemedim ama o ilk defa evleneceği için hepsini istedi. bence gereksizdi ama yaptık.
4 sene sonra 32 yaşımda yaptımMaşallah, 2.evliliginizi boşandıktan ne kadar süre sonra, kac yasinda yaptınız?
Teşekkür ederim cevabınız için çok çok mutlu olun4 sene sonra 32 yaşımda yaptım
Son pişmanlık fayda etmiyo saglık olsun kader nasip işi herşeyÇok çok üzüldüm, yaşınız da küçükmüş keşke acele etmeseydiniz, inşallah düzelir![]()
İnşallah düzelir hersey, bazen güzel başlayip kötü bitiş oluyor bazen çok sıkıntılı başlayıp sonu güzel oluyor. Benim bi arkadaşım evlendi, düğünü çok kötü oldu, ailesi düğününe gelmedi ama sonra hersey düzeldi. Şuan aynı zamanda evlendiğimiz arkadaşlar içinde maddi manevi en iyi şartlarda olan o.Umarim sizin içinde aynı olur.Son pişmanlık fayda etmiyo saglık olsun kader nasip işi herşey
Rabbım mesut etsin, peki kaç yıl sonra evlendinizbende 2. evliliğimi yaptım. 35 yaşında evlendim. karşı tarafında 2. evliliğiydi. Onda çocuk yoktu bende vardı. düğün isteme vs. olmadı sadece aileler tanıştı nikah yaptık o kadar.
ama pek mesut değilim çok kötü bir tercih yaptım tam bir hayal kırıklığı oldu. Boşanacağım sakın benim yaptığımı yapma. Kadınız en çok istediğimiz sevilmek değer görmek en başında öyle davrandı ama evlendikten sonra baöbaşka oldu. Sen bu hatalara düşmeRabbım mesut etsin, peki kaç yıl sonra evlendiniz
Offf çok üzüldüm, neden peki yazmak istersiniz dinlerimama pek mesut değilim çok kötü bir tercih yaptım tam bir hayal kırıklığı oldu. Boşanacağım sakın benim yaptığımı yapma. Kadınız en çok istediğimiz sevilmek değer görmek en başında öyle davrandı ama evlendikten sonra baöbaşka oldu. Sen bu hatalara düşme
Burada gördüğüm kadarıyla mutlu olanda var, daha kötü olanda, kötü deneyimler insanı korkutuyor. Rabbım güzel yazılar yazsin, bütün kadinlarimiz mutlu olsun, birde 2.evliligini yapanlar çok çok daha mutlu olsunkimse ikinci evliliğinden mutlı değilmi yani![]()
Zor olmadı mı çocuklu biriyle evlenmek , iyi ki diyor musunuz yoksa keşke biraz daha bekleseydim dediniz mi2 evliligimi yaptim kendi cocugum yoktu esimin vardi 1 tane.
Dugun vs yapmadim sadece aileler arasinsa senlik gibi birsey yaptim.
27 yasimda 2 evliligimi yaptim.