Yanlış hatırlamıyorsam sizde boşandıniz, boşanma sonrası hayatınız nasıl, hiç keşke bosanmasaydim dediğiniz oldu mu?Zor olmadı mı çocuklu biriyle evlenmek , iyi ki diyor musunuz yoksa keşke biraz daha bekleseydim dediniz mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yanlış hatırlamıyorsam sizde boşandıniz, boşanma sonrası hayatınız nasıl, hiç keşke bosanmasaydim dediğiniz oldu mu?Zor olmadı mı çocuklu biriyle evlenmek , iyi ki diyor musunuz yoksa keşke biraz daha bekleseydim dediniz mi
Boşandım evet, boşanma sonrası hayatım güzel eskiye döndü. Öğretmenim ben tayinimi istedim şehir değiştirdim burda bi hayat kurabildim. Biraz birikmişim vardı 1+1 aldım. Maddi durumum iyi yani. Moral olarak çok zor atlattım. Hala ara ara üzülüyorum ama keşke boşanmasaydım diyemiyorum çünkü hem bana çok kötü davranıyordu yani hiç bişey düzelmezdi eminim daha beter olurdu. Keşke eşim düzelseydi diyorum ama boşanmaktan başka çarem yoktu ki.Yanlış hatırlamıyorsam sizde boşandıniz, boşanma sonrası hayatınız nasıl, hiç keşke bosanmasaydim dediğiniz oldu mu?
İnşallah sizin kıymetinizi anlayan seven, sayan biri çıkar karşınıza hayatınız daha da güzelleşir İnşallahBoşandım evet, boşanma sonrası hayatım güzel eskiye döndü. Öğretmenim ben tayinimi istedim şehir değiştirdim burda bi hayat kurabildim. Biraz birikmişim vardı 1+1 aldım. Maddi durumum iyi yani. Moral olarak çok zor atlattım. Hala ara ara üzülüyorum ama keşke boşanmasaydım diyemiyorum çünkü hem bana çok kötü davranıyordu yani hiç bişey düzelmezdi eminim daha beter olurdu. Keşke eşim düzelseydi diyorum ama boşanmaktan başka çarem yoktu ki.
Maşallah çok mutlu olsunlarBir arkadaşım 2.ye evlenecek. İlki görücü usulüydü düğün kına falan yapmış 18 yaşında. 2.si de kısmen görücü usulü para kolay kazanılmıyor deyip organizasyon bile istemiyor. Adamın ilk evliliği olmasına rağmen aile arasında isteme söz nikah bitti gitti. Eşi de onun bu huyunu bildiği için borçsuz harçsız güzel bir balayı yapalım eşyalarımızı en güzelinden alalım diye 2 işte birden çalışıyor. Arkadaşım şu an 31 yaşında.evleninceye kadar 32 olacak.
Oha ya bismillah birinciyi bi bırakın nefes alınBosaniyorum, ilerisi adına bi merak diyelim
Oha ne demek ya kendinize gelin lütfen, ben yarın evleniyorum mu yazdım, aynı durumu yaşayanların neler yaşadığını merak ettim, laf olsun diye mesaj atmayın.Oha ya bismillah birinciyi bi bırakın nefes alın
ya bırak konuşmak için konuşuyorlar , başlarına gelmeyen yaşadıkları kaygıyı anlayamıyorOha ne demek ya kendinize gelin lütfen, ben yarın evleniyorum mu yazdım, aynı durumu yaşayanların neler yaşadığını merak ettim, laf olsun diye mesaj atmayın.
Çok teşekkür ederim, anlaşılmak ne kadar güzelya bırak konuşmak için konuşuyorlar , başlarına gelmeyen yaşadıkları kaygıyı anlayamıyor
elbet kafana yatarsa kendini toplarsan evlenirsin
karşı komşumun kızı 1 yıl sonra ( adam bekardı şuan 2 tane çocukları var )
bir arkadaşım da 1.5 yıl sonra 2. evliliğini yaptı ( adamında 2. evliliğiydi )
kimi 10 ayda kendini toplar biri ile karşılaşır kimi 5 senede bunun bir süresi yok kitapta yazmıyor
süreç ve olaylar kişiye has
herkes konuşacak , siz kendinizi iyi hissetmeye bakın gerisi konuşsun
kime niye hesap verecekseniz isterseniz 2. kez isterseniz 3. kez evlenirsiniz
Maşallah çok mutlu olsunlarGeçen bir arkadaşım da gördüm kendisi 31 yaşında 2. Evliliğini yaparken nişan düğün her şey yaptı.
Nİşan yaptınız mı diye sormak nedir? Valla tam o tabirlik açtığınız konu.Oha ne demek ya kendinize gelin lütfen, ben yarın evleniyorum mu yazdım, aynı durumu yaşayanların neler yaşadığını merak ettim, laf olsun diye mesaj atmayın.
Ne zaman boşandınizMaşallah çok mutlu olsunlar![]()
Evet 2. Evliliğin daha zor olacağını biliyorum. İlkinde duygusal hareket ediyorsun, onsuz yaşayamam sanıyorsun hop evleniyorsun. 2. De bu sefer de ya olmazsa diye daha dikkatli hareket edilir, mantığın devreye girer. Ben hemen evlenmek için sormadım, çevremde 2 kez evlenen de yok. Merak ettim 2. Kez nasıl oluyor diye tecrübeli arkadaşların deneyimlerini sordum.Ne zaman boşandıniz
Eğer tamamen ruhsal ve psikolojik olarak iyileşmedi iseniz unutmadıysanız yeniden evliliği düşünmeyin
2. Evlilik de denklik daha mühim ve 2.evlilik ilkinden daha zor