2. Evlilikte sona doğru

Herkes bi tavır değiştirdi şimdi, çok değerli oldum birden , dönene kadar bir konuşma yapmicam özellikle eşimle. Bu giden günlerin yıpranmanın dönüşü yok işte maalesef
Böyle dusunursen bu iliskide yara alan taraf sen olursun.her insan hata yapar.yapmayan varmi?hatalar affetmek icindir.sana karşı kötü davranmis.aldatmismi ne yapmış.anne kıza kötü davraniyor yeri geldiginde simdi o davranmis.akışına bırak...

Ay cok zor allahim kolayliklar versin ya boyle yuvada huzur birakmayan kaynanalari merak ediorum hangi toprak kabul edicek nerde yatacaklar insan nie cocugujjn huzurunu bozar. Arkafasim yemeden icmeden kesilme yavricagina yazik o kocan olacak adama da aha kapi ben sana guvenerek yapmadim cocugumu de ne aldirmasi o bir can ya. O kaynana da 2 kilo kina al ver kuvete doldurup icine atlasin gereksiz insan ya

Merhabalar, evdeyim ve inanılmaz huzurluyum eşim düzeldi farkına vardı .. Normal denebilir hersey için sadece ben eşime karsı oluşan soğukluğu atmaya calışıyorum.. Şimdi tekrar düşünüyorum olanları nasıl bir kabustu... Kadın herseyi yaptı yine.. Sonradanda üzüldü belki ... Ama eminimki şimdi yine gitsek aynı dengesizlikleri yapacak.. Dikkatimi çeken bir sey daha var gideceğimiz gün diğer gelin geldi, kaynanın hiç sesi çıkmadı.. Diğer gelin cok cazgır bir seye benziyor bende cok tanımıyorum zaten yeni evlendiler .. Yani kaynanaya ağız açtırmıyor.. O kız onların kültürüne daha yakın aynı memleket tabi.. Cok fazla aşırı küfür ediyorlar özellikle kadınlar.. Ben böyle bir sey ne gördüm ne duydum.. Velhasıl kelam ben sakinim diye bu kadın cok üstüme geldi anlaşılan.. Normalde hep çalıştım en sonda özel bir firmada yöneticiydim.. Cok hareketli bir hayatım vardı, sakin falanda değildim.. Şimdi bu sakinliği yaşamayı ben seçtim bir süreliğine... Demekki şu coluk cocuk işleri aradan cıkıp ben calışma hayatına döndüğümde muhtemelen eski ben olacağım belkide bu kadar iyi niyetli olmayacağım.. İyilik denen sey hakedene yapılmalı ..şimdiye kadar insanları üzmemek için dürüstlükten sasmadım kırmamak içim yğrastım sonuç bu... Şimdi kendimi çok iyi hazırlamalıyım ne sürekli bunu düşüneceğim nede unutacağım... Bu arada umarım bu kadın beni aramaz... Dua ediyorum evimden köyümden uzak olsun diye...

Back
X