2 farklı ovülasyon testi, farklı sonuçlar

Pluviophilesiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2023
64
20
3
30
Hanımlar merhaba. 2 farklı ovülasyon testimde farklı sonuçlar alıyorum. Benim aklımı bu ay iyice karıştırdı sonuçlar. 22 ekim regl olmuştum. 28 ekimde bitmişti. Elimde olan testlerle değerlendireyim boşa gitmesin diye düşündüm. Akıntıma göre 1-2 kasım yumurtlama olduğunu düşünüyorum. Bugün reglin 16. Günü. Siz ne düşünüyorsunuz?

Eklentiler

• 20231106_152452.webp
    70 KB · Görüntüleme: 171
  • 20231106_152405.webp
    40,6 KB · Görüntüleme: 114
Saat de fark ediyor ovülasyonda çünkü gün içinde bile farklı salgılanıyor, sizin saatler çok değişik olduğu için tam sonuç alamamış olabilirsiniz. Ama bence de 2 Kasım yumurtlama olmuş

Saat de fark ediyor ovülasyonda çünkü gün içinde bile farklı salgılanıyor, sizin saatler çok değişik olduğu için tam sonuç alamamış olabilirsiniz. Ama bence de 2 Kasım yumurtlama olmuş
Aynı sıradaki farklı markanın testlerini aynı anda yaptım(birinde tarihi birinde saati yazınca karışık oldu biraz), bu yüzden çok ilginç geldi ama evet saatlerim müsaitlik durumuma göre biraz farklı oldu

Yok yok onu anladım hepsini farklı saatlerde yapsanız susuzluktan ölürdünüz zaten, inadına susuyordum şu testleri yaparken

Ahh ben de aynıyım ama bu sonuç sayesinde bu testlere de çok güvenmemek gerektiğini anladım suyumuzu içmeye devam edelim en iyisi
Bence 6 kasım pik, değerlendirin. Şuan akıntınız var mı hangi günleri değerlendirdiniz? Bende laboquick kullanıyorum da eşimin işinden dolayı pik gününde değerlendiriyodum malesef sürekli ilişki olmuyor bizde, acaba kacırıyormuyum diye düşündüm şimdi sizin testleri görünce hakkaten farklı cıkmıs sizin

Bugün biraz akıntım başladı bugün akıntımın gelmesine de çok şaşırdım çünkü 1-2 si gibi de akıntım olmuştu ve yumurtlamam o dönemde oldu diye düşünüyorum, daha önceden innovitayı kullanmıştım böyle değildi. 31 ekimi değerlendirdik bu ay, bizim de ekstra işler olunca geçen haftayı çok değerlendirememiştik inşaallah hayırlısıyla sizin de denk gelir

Ee değerlendirin bugunu de kaçmasın, kac günde bir adet oluyorsunuz ordan da yumurtlama gününüz aşağı yukarı anlaşılır.

23-27 gün arasında değişiyor genelde başka bir şey olmazsa, ama tam 14 gün sonra regl olmuyorum bu yüzden tam belli olmuyor, akıntıma göre değerlendirmeye çalılıyorum daha çok teşekkür ederim hayırlısı artık, inşaallah hayırlısıyla Rabbim ikimize ve diğer isteyen herkese de hayırlı evlatlar nasip etsin
Ee değerlendirin bugunu de kaçmasın, kac günde bir adet oluyorsunuz ordan da yumurtlama gününüz aşağı yukarı anlaşılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…