- 13 Aralık 2015
- 9.396
- 15.715
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne yazıkkı yardımcı olacak kimse yok. Ne gibi zorluklar bekliyor beni? Bana verebileceğiniz tavsiyeleriniz var mıdır? Bana şuan böyle arka arkaya hamile kalmış annelerden tavsiye almak çok iyi gelecekOğlum 7 aylıkken kızıma hamile kaldım. Gebeliği kendime zehir ettim resmen, bol bol ağladım zırladım.
Ne salakmışım. Şimdi iyi ki doğurmuşum diyorum. Arkadaş oldular birbirlerine. Biraz zorlanıyorsun tabi ama yardım olacak birileri varsa hiç korkma.
Sonrası iyilik güzellik![]()
İlk bebeğinin uyku düzenini oturtmaya bak bir an önce. Seni en çok uyku işi zorlar o noktada eşin girmeli devreye.Ne yazıkkı yardımcı olacak kimse yok. Ne gibi zorluklar bekliyor beni? Bana verebileceğiniz tavsiyeleriniz var mıdır? Bana şuan böyle arka arkaya hamile kalmış annelerden tavsiye almak çok iyi gelecek
Beni anlayan birilerş var teşekkür ederimher bebekle ilgili acılan konuda karsı tarafa bebegi olmayanlar var sukret diye suclamak nasıl birseydir yahu..aldırmak bile istese kim ne diyebilir yasal sure zarfında sizmi bakacaksınız cocuga dogduktan sonra maddi manevi sizmi ilgileneceksiniz anne hazır degilse cocuga dogduktan sonra yeterli bakımı gosteremeyecgini dusunuyorsa ne yapabilir konusmak kolay bide oyle yerlerden vuruyorsunuz ki ayıp yahu..zaten hersey bir yana aldırıcam da dememis ne yapıcam diyor korkmus sonrası ne olur nasıl basa cıkarım diye biraz sagduyulu yaklasın ya..
Büyük konuşmayım asla çocuklarımla ilgilenmem gerekirken temizlik yapmayı düşünmem. İster evi pislik götürsün ister beğenmeyen gelmesin. Yeter ki onları hasta etmeden edepli sağlıklı hayırlı bir şekilde yetiştirebiliyim yeterki mutlu olabilelim eşimin işi ağır bazen 3 saatlik uykuyla işe gittiğini biliyorum ondan cok birşey bekleyemem. İnşallah minik kuşumun ozamana kadar uyku düzeni olurda iki miniğim perişan olmaz mevlam güç kuvvet ver utandırma.. ilk çocugum kolikti günde iki saat uyudugumu biliyorum deli gibiydim çok çektirdi bana. Buda öyle olursa ilk evladım çok mahrum kalacak gibi geliyorİlk bebeğinin uyku düzenini oturtmaya bak bir an önce. Seni en çok uyku işi zorlar o noktada eşin girmeli devreye.
Biz çocukları bölüşmüştük resmen.
Sana verebileceğim en iyi tavsiye rahat olman. Sen ne kadar rahat olursan bebeklerin de o kadar rahat olacak inan.
Ev işini falan boşver, kim yaparsa yapsın umursama. Her şeye yetişmeye çalışırsan yıpranırsın.
bende oğlum 9 aylıkken hamile kaldımKızlar benım 6 aylık bebeğim var ve hamıle oldugumu öğrendim çok kötüyüm Allah günah yazmasın istemiyorum pskolojim bozuldu aldırmak istiyorum Allahın verdiği cana nasıl kıyarım günaha girerim aldıramam da napıcam ben
Ay canım benımm kulubun neşesii inşallah tez vakitte sanada ve isteyen herkese versin rabbimKuzuuuuuummmm.. Hayırlı olsun prensesimmmm.. Hiç üzülme, şükret. Bmm amcamkızı 3 aylık bebesi varke hamile kaldı geçenlerde doğurdu. İkiz gibi büyütecek işte :) bak bana da dua et. ALLAH sseninkileri sana bağışlasın. Bana da nasip etsin
Tavsıyelerınız nelerdır banabende oğlum 9 aylıkken hamile kaldım
ilk zamanlar bende senin gibi oldum
çok ağladım isyan bile ettim
ama asla aldırmak düşünmedim
eğer öyle bişey yapsaydım şuan nasıl yaşardım bilemezdim
ikisini bir büyüttüm ama rabbim verdi kolaylığını
Ay cansııuuuummmmmm amiiiiiiiiinnnnn:) :) :) :) yirim seni yirimmmmm :) :) :) :) sen bitanesin :) kuzum bnm.. Cnm bnmm.. Hayrı bi şekilde onu da doğur. İkiz gibi de büyütür bnm prensesiim.. Ooooh snra kafası rahat olur :)Ay canım benımm kulubun neşesii inşallah tez vakitte sanada ve isteyen herkese versin rabbim
Amin kuzum inşallah canım benimAy cansııuuuummmmmm amiiiiiiiiinnnnn:) :) :) :) yirim seni yirimmmmm :) :) :) :) sen bitanesin :) kuzum bnm.. Cnm bnmm.. Hayrı bi şekilde onu da doğur. İkiz gibi de büyütür bnm prensesiim.. Ooooh snra kafası rahat olur :)
Şükret ilkine 7 milyar vermişsindir(bi tanıdkta yptrdı).buna Allah hediye etmiş sana.bnimkilernde arası iki yaş.ilk sene çok zor.ama öyle böyle geçiyor..belki seninki daha kolay olur.çünkü büyügü kendini kıskanmayı bilmeden kardeş geleck..Kızlar benım 6 aylık bebeğim var ve hamıle oldugumu öğrendim çok kötüyüm Allah günah yazmasın istemiyorum pskolojim bozuldu aldırmak istiyorum Allahın verdiği cana nasıl kıyarım günaha girerim aldıramam da napıcam ben
İşin sırrı hiiççç yalnız bırakmıycan gerisi iyilik sağlıkNe yazıkkı yardımcı olacak kimse yok. Ne gibi zorluklar bekliyor beni? Bana verebileceğiniz tavsiyeleriniz var mıdır? Bana şuan böyle arka arkaya hamile kalmış annelerden tavsiye almak çok iyi gelecek
Benim 7 bini fazla fazla geçti sadece aşılamalarım okadar tutmuştur:) mevlam birŞükret ilkine 7 milyar vermişsindir(bi tanıdkta yptrdı).buna Allah hediye etmiş sana.bnimkilernde arası iki yaş.ilk sene çok zor.ama öyle böyle geçiyor..belki seninki daha kolay olur.çünkü büyügü kendini kıskanmayı bilmeden kardeş geleck..
Bnimde ilki geç ikinci sprizdi.ilk gün şok geçirdim ama şimdi öpmeye doyamıyorum şirine sıpa![]()
Allah kucagına almayı nasip etsin. Atlatabildin mi şokunu:) ilk bebiş kaç aylıkAyni durumdayiz gel sarilip aglasalim.
Saka bir yana 2 hafta oldu ogreneli daha alisamadim. 1 arkadasimdan baska kimse bilmiyor. Korkudan kimseye soyleyemedim...
Yapacak birsey yok. Bende konu acmistim 2 hafta once sagolsun arkadaslar cok guzel destek oldular. Moral verdiler. Insallah hersey cok guzel olacak. Bebisler birlikte buyuyecekler...
Emzirmemesini gerektirwcek bir durum yok. Dinen haram oldugu soyleniyor ama konu ile ilgili fetvalari arastirdim oyle birsey yok. Bebegim suanda 8.5 aylik. Doktorum saglikli beslenmeye devam edersem emzirebilecegimi soyledi ve ben hala emziriyorum.Hamile kalacağını bile bile kalmışsın..
6 aylık bebeğinide emziremeyeceksin yazık ona da..
artık olana olmuş sen yoluna bak aldırmak gibi hata yapma allah sana nasip etmiş ..
cahillik etme.![]()
Yaaa size yorum yazmısım bir daha anne olabılecek mıyım şuan hamıle olsam kendılıgımden hamıle kaldım dıye mutluluktan ucardkm herkese söylerdim diye.. dua saatim mi açıkmış :) kendiliğinden hamile kalma duygusu bir tüp bebek annesi için tarif edilemez. Korkularımı hiç düşünmemişim. İnşallah iyi bir anne olurumAyni durumdayiz gel sarilip aglasalim.
Saka bir yana 2 hafta oldu ogreneli daha alisamadim. 1 arkadasimdan baska kimse bilmiyor. Korkudan kimseye soyleyemedim...
Yapacak birsey yok. Bende konu acmistim 2 hafta once sagolsun arkadaslar cok guzel destek oldular. Moral verdiler. Insallah hersey cok guzel olacak. Bebisler birlikte buyuyecekler...
Allah razi olsun canim. Bebegin 8.5 aylik ve tahmin edemeyecgin kadar huysuz mizmiz bir cocuk. Ustelik ben calisiyorum cocuga yarim gun kayinvalide bakiyor.Benim 7 bini fazla fazla geçti sadece aşılamalarım okadar tutmuştur:) mevlam bir
Allah kucagına almayı nasip etsin. Atlatabildin mi şokunu:) ilk bebiş kaç aylık
Sen şimdi vicdan azabı çekiyorsun biliyorum bende de olmuştu ama hiç üzülme. Birbirlerine yoldaş oluyorlar. Allah kolaylık versin. İkisini de sana bağışlasın.Büyük konuşmayım asla çocuklarımla ilgilenmem gerekirken temizlik yapmayı düşünmem. İster evi pislik götürsün ister beğenmeyen gelmesin. Yeter ki onları hasta etmeden edepli sağlıklı hayırlı bir şekilde yetiştirebiliyim yeterki mutlu olabilelim eşimin işi ağır bazen 3 saatlik uykuyla işe gittiğini biliyorum ondan cok birşey bekleyemem. İnşallah minik kuşumun ozamana kadar uyku düzeni olurda iki miniğim perişan olmaz mevlam güç kuvvet ver utandırma.. ilk çocugum kolikti günde iki saat uyudugumu biliyorum deli gibiydim çok çektirdi bana. Buda öyle olursa ilk evladım çok mahrum kalacak gibi geliyor![]()