• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çokk çaresizim akıl verin 😢

Durumunuz çok hassas..

Burdan kimse size yol gösteremez.

Fakat karı koca önlemlerinizi daha iyi almalıydınız.

Başına gelen şeylerin tesadüfen mi olustuguna inaniyorsunuz? Tabii ki Allah size imtihan vermiş. Allah'ın izniyle birinci imtihanı basarmişsiniz. Bir insanın dünyaya gelmesi Allah tarafindan kararlaştirilmissa ne ederseniz edin o insan yaşar. Allah'ın size emanet ettiği cana kiymak cinayetten farksızdır.
ne kadar kolay degil mi zaten cok zor durumda olan birine uzaktan merhamet satmak?

hanimefendi ne olur bir psikologla gorusun kendiniz icin. bu karari da buradaki bizlerin laflariyla degil, psikologunuz esliginde alin. belki diyecegim bir cocuklu anneye cok absurt gelecektir ama en onemli sizsiniz. siz var olmalisiniz once, bunu unutmayin.

Haklısınız bu arada kızım çok konuşuyor ağır değil ama uyumuyor ve ağlıyor mızmız sürekli ilgi istiyor onu iyi okullara gönderiyoruz maddi manevi herşey ona.saçım bu yaşta bembeyaz oldu.insanlar siz gidince yalnız mı kalıcak kız diye baskı yapıyor kardeş lazım diyorlar ama senelerdir desteksiz geceleri uykusuz tek bakıyorum yardımcı yok anca bildikleri kardeş lazım demek
Kardeşe yapılan o kadar büyük haksızlık ki eğer sağlıklı olursa sizden sonra kızınıza baksın diye bir kardeş yapılmaz bütün hayatı boyunca sırtında ablasını taşımak zorunda kalıcak. Çok üzüldüm durumunuza umarım kendiniz için en doğru. Kararı verirsiniz 🙏🏼

Çok mu ağır kızınızın hastalıgı? Keşke gerçekten düzgün bir sekilde önlem alsaydınız. Bir cana kıymak kolay bişey degil..
Anne olamıyorum diye üzülüyorum ama böyle konular görüncede resmen insanın tüm hayatı degisiyor anne olunca diyorum. Neysle imtihan olacagımızı bilmiyoruz.
Bilemiyorum allah yardımcınız olsun ama bi terapistle falan görüsseniz?

Back
X