• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2. Gebelik

İşte tüp bebekle anne olursan bu yöntem çok bile geliyor insana:) mevlam cok büyük.. 6 haftalık daha kalp atısını duymadık
Canım benimde tıbben imkansız görünüyordu hatta doktor beni üzmemek için ilk bir klomen deneyelim demişti umutsuz umutsuz ilk denemede hamile kaldığım zaman adam suratıma boş boş bakmıştı sonuç gelene kadar da hiç inanmamıştı. Ama Allah "ol" deyince olmayacak şey yok... Allah gönlüne göre versin. Eşinin tepkisi nasıl oldu ?

Ah dedıkodu yapanı tiftik tiftik yolacagım.... kime nee.. rahim benim cocuk benım :) inşallah bir sorun yaşamam riskliymiş hemen hamıle kalmak

benim doktorum 2 yıl hamile kalma demişti sezeryandan sonra o yüzden söylüyorum dikkat edin kontrolleri aksatmayın

Sizi çok iyi anlıyorum. Benimde oğlum dokuz aylıkken istemeden hamile kalmıştım. İkisine nasıl yetişirim ne yaparım diye çok üzülmüştüm. Aldırmayıda asla düşünmedim tabi. Kendiliğinden düştü o zaman inanın daha çok üzüldüm. Keşke doğsaydı diye. Başta zor olsada sonrası çok güzel olur eminim. Birde çocuğunuz tedaviyle olduğu halde bu şekilde hamile kalmanız Rabbimin hediyesi. Üzülmeyin. Atlatırsınız bu duyguları eminim. İki yakın arkadaş gibi büyür çocuklarınız.

Korunma oluncada bebek olabiliyor. Buna ihtimal vermeyenler çok ama hamile kalanlar da çok.
...

Şuan sizin için tabi ki çok zor , fazla zor :)
Düşündüm de sizin yerinizde olduğumu , aynı duyguları tasirdim herhalde.
Ancak yaşlarının yakın olması, ikisinin bir arada çıkması , bebek için yıllarca uğramamak gibi çok avantaja sahipsiniz.
Bunlarla meşgul edin kafanızı.

Imkanınız varsa arada ev için yardımcı alırsınız. Siz bebeklerle ugrasirsiniz.
Ikili araba alırsınız, gezmeye çıkarsınız.:)
Hadi toparlanın. Uzuntunuz güzel bir sonuç için unutmayın.

Canım benimde tıbben imkansız görünüyordu hatta doktor beni üzmemek için ilk bir klomen deneyelim demişti umutsuz umutsuz ilk denemede hamile kaldığım zaman adam suratıma boş boş bakmıştı sonuç gelene kadar da hiç inanmamıştı. Ama Allah "ol" deyince olmayacak şey yok... Allah gönlüne göre versin. Eşinin tepkisi nasıl oldu ?
Şaşkın.. ama olumlu

Korunma oluncada bebek olabiliyor. Buna ihtimal vermeyenler çok ama hamile kalanlar da çok.
...

Şuan sizin için tabi ki çok zor , fazla zor :)
Düşündüm de sizin yerinizde olduğumu , aynı duyguları tasirdim herhalde.
Ancak yaşlarının yakın olması, ikisinin bir arada çıkması , bebek için yıllarca uğramamak gibi çok avantaja sahipsiniz.
Bunlarla meşgul edin kafanızı.

Imkanınız varsa arada ev için yardımcı alırsınız. Siz bebeklerle ugrasirsiniz.
Ikili araba alırsınız, gezmeye çıkarsınız.:)
Hadi toparlanın. Uzuntunuz güzel bir sonuç için unutmayın.
Sen kalk tüple anne ol sonra hemencik hamile kal. İlk gebeliğim tüp oldugu için çok yıpratıcıydı o yızden sanırım bu tepkim

Şaşkın.. ama olumlu
Tamam o zaman sorun yok. İkiniz de birbirinizi telkin edin ... Zamanla sende alışacaksn zaten... İkiz bebeği olanlar ne yapsın iki kat efor :halay: bir daha da geri çekilme yapmayın :KK51: bende ablamla neredeyse ikiz gibi Büyümüşüm "ayni anda büyüdünüz çıktınız aradan" diyor bir de onun öncesinde ikiz çocuk büyütmüş yani :) olur öyle şeyler başa gelen çekilir hele de evlat ise:21:

Tamam o zaman sorun yok. İkiniz de birbirinizi telkin edin ... Zamanla sende alışacaksn zaten... İkiz bebeği olanlar ne yapsın iki kat efor :halay: bir daha da geri çekilme yapmayın :KK51: bende ablamla neredeyse ikiz gibi Büyümüşüm "ayni anda büyüdünüz çıktınız aradan" diyor bir de onun öncesinde ikiz çocuk büyütmüş yani :) olur öyle şeyler başa gelen çekilir hele de evlat ise:21:
Bir daha geri çekilme mi? Spiral taktırıp kontrol hapı aylık iğne ve prezevatif kullanacagım :D

Canim demek ki hayırlısı böyleymiş. Daha iyi beraber büyürler. Tabiki zorlancaksin ilk zamanlar ama sonrasinda beraber oynarlar sende rahat edersin. Doğana kadar bu 1.5 yaşında olacak zaten

Ben 2 senedir ugrasıyorum 2, bebek icin cok sanslısınız kıymetini bilin

Bi 5 sene çocuğunuz olmasaydi, yine o zor tedavilere basvuracaktiniz. Hem madden hem manen yipranacaktiniz ikinci cocugum olsun diye. Allah vermis iste :) elbette zorlukları vardır ama madem aldirmayi dusunmuyorsunuz, zorluklarını da dusunmemeye çalışın.

Zor ama güzel bi yandanda :) ikiz gibi büyürler oyun arkadaşı olurlar birbirlerine dua edin hayırlı sağlıklı evlat olsunlar

İlk sayfalarda insanlara korunuyordum!!!11 diye bağırıp durmuşsunuz da yönteminiz(!) geri çekilme yöntemiymiş(!) bu bir doğum kontrol yöntemi değil. Sizin ihmalkarlığınız yüzünden olmuş. Bari bundan sonra doktorunuza danışıp size uygun olan gerçek bi doğum kontrol yöntemiyle korunun da 3. Çocuk sürpriziyle karşılaşmayın.

Hamileliğe alışmak için de terapi alabilirsiniz hayırlı olsun.

Benim de kardeşimle aramda 1,5 yaş var süper bişey bence. Tamam siz zorlanacaksınız ama onların ilişkisi harika olacak beraber büyüyecekler.
Ben de şu an hamileyim beni çok zorlamazsa ikinciyi fazla ara vermeden yapmayı düşünüyorum.

Back
X