• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2. Gebelik

Kızlar benım 6 aylık bebeğim var ve hamıle oldugumu öğrendim çok kötüyüm Allah günah yazmasın istemiyorum pskolojim bozuldu aldırmak istiyorum Allahın verdiği cana nasıl kıyarım günaha girerim aldıramam da napıcam ben
Canim bak oncelikle hayirli uqurlu olsun saqlicakla kucaqina alirsin insaAllah...Annem ben 6 aylik bebekken kardesime hamile kalmis beni sutten kesmis mecbur cok kotu bi kaynananin yaninda ve esi yaninda olmadan doqurmus kardesimide suan ikiz qibi buyuduk okadar quzel biseyki simdi iyikide olmus diyo...beraber okuduk beraber ewlendik beraber bebeklerimiz oldu cok ama cok quzel busey bence sakin bebeqinden vazqecme ::)):):)

Kızlar benım 6 aylık bebeğim var ve hamıle oldugumu öğrendim çok kötüyüm Allah günah yazmasın istemiyorum pskolojim bozuldu aldırmak istiyorum Allahın verdiği cana nasıl kıyarım günaha girerim aldıramam da napıcam ben

ben de 8 aylık bebeğim varken hamile olduğumu öğrendim. Ki istiyordum da ikinci bir bebeği ancak nedense ilk öğrendiğim 1 ay çok kötü geçti. İstemiyorum dedim, nasıl bakarım dedim. Ki bir de ben çalışıyorum. Hala iki bebeği birden bırakıp nasıl işe gideceğim diye tedirgin oluyorum ama inan su akar yolunu bulur, zamanla da her şeye alışılır. Allah'ın bir hediyesi onlar, Rabbim hiç yokluğuyla imtihan etmeden ard arda bize lütfetti öyle düşünmeye çalış. Bir anda olmuyor biliyorum zamanla üstesinden geleceğine eminim.

arkadaşım aynı şeyi yaşadı aldıracaktı kıyamadı
şimdi 11 ve 10 yaşındalar şükrediyor iyiki öyle bir yanlış yapmamışım diyor...
yardımcınız varsa anane babanne gibi hiç üzülmeyin
bir de benim gibi senelerdir 2. bebeğini bekleyenler var bana da dua edin :)

Beni lafa tutuyorlar. :))
Böylesi onlara da bana da daha iyi geldi. Hatta üstten gürültü oldu geçen gün uyanmis anne açar misin diye yanıma gelmiş. :))

Ferber yöntemi yatağa birakip çıkmak mi MaRaL_ MaRaL_ ??
isin ozu bu ama oncesi ve sonrasi var tabi :)
oncesinde her gun ayni rutin uygulnaiyor dus aldirma pyjama biberon vs gibi , sonr ayataga konuyor aslinda ayaga kalkamayan kuçukelr için daha uygun bence ama yontemde yas farketmezmis oyle duymustum
bilmiyorum belkide her çocukga uygun deildir
ilk çocukda uyguladim
ikincide olmadi tutturamadim biseyler yanlis oldu alistiramadim
uçuncude zekice kendini kusturdu birakinca denemelerim yarim kaldi
aslinda mudahale etmemek lazimmis kusunca ama ben bunu yapamam mudahele etmeden duramam

yani kendine gore uydurabildigin kdr uydurmak lazim çocuga gore

3. simdi kendi kendine uyyor 2 yasinda puf noktasi çokkk uykuusu gelmesini bekliyorum yataga koymak için basinda da bekeldigim oldu, emzirirek uuyuduguda oldu, yataga koyup çikdigimda oldu bu iki sene içinde ara ara degisti ghep yontemler
mesela evde deilsek ayagimda sallarim mecbur
ama misafirlik disinda uçunude asla ayakda sallamaya alistirmadim dizim belim agirir diyerek o benim en kati yonum oldu galiba ayakda sallamamada inat etmek :)

Tüp bebekten sonra kendi gelen bir bebek , allahtan gelmiş kabullenirsin merak etme yakında allah sağlıkla doğurmak büyütmek nasip etsin

Olmusla ölmüse care yok ki. Evladin sonucta seversin buyutmesi zor gelmez.

nedense ben korununca hiç hamile kalmıyorum. burdakı bayanlar maşallah hep koruna koruna hamile kalıyorlar:KK66:
Canım ben korunmadan bile hamile kalamıyorum ki yıllarca tedavi görmüş tüp bebekle anne olmuş birine geri çekilme yöntemi bile fazladır beni en iyi tüp bebek anneleri anlar sizinde anlamanızı beklemıyorum sorun yok

Canım ben korunmadan bile hamile kalamıyorum ki yıllarca tedavi görmüş tüp bebekle anne olmuş birine geri çekilme yöntemi bile fazladır beni en iyi tüp bebek anneleri anlar sizinde anlamanızı beklemıyorum sorun yok
kalamiyordumki oalcak bence o cumle :)
kalabiliyormusun bak sekil 1 a da goruldugu gibi :)

eee kalmisin ilk cocuk öyle tüple oldu diye ikiciside öyle olcak diye sart mi var hayir. bal gibide oldu iste. geri cekilme yöntemide korunma sekli degildir... ben sizin korundugunuzu sanmiyorum. nasilss hamile kalmiyorum düsüncesiyle yaptiniz sonrasida ... ortada

Cnm oncelikle saglikla kucagina alirsin evladini ins.
Rabbim korunurken vermis vardir bi bildigi..
Mutlaka ilerde 2. Cocuk düşüneceksinizdir ama ilkcocuk biraz buyudugunde olsun bu biraz erken geldi simdi ikisi bir buyuyecek ve sen onlarin ellerinden tutup gezmelere gideceksin umarim esin yardimcidir rabbim yar ve yardimcin olsun
Sakin uzulme rabbim verir kolayligini

Back
X