• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2.gebelikte kan pihtilasmasi yasanir mi

çok sevindim canım benim inşallah sağlıkla alırsın kucağına dua et bizlere henüz kesin bişey yok canım sadece kasıklarımda hareketlilik var dün akşamdan beri ara ara geliyo test yaptık çok çok silik gölge gibi bişey var sadece o kadar bat a daha var inşallah tutunur bu sefer bakalım hayırlısı Allah'tan artık.
Âmin cnm çok Saol önemli olan sağlıkla dünyaya getirmek..bu arada dua etmezmiyim İnan hergün ediyorum..bu hamileliğim vesile oldu ve sayesinde namaza başladım hernamazda hepinize ediyorum inan inş hayırlı güzel haberlerle gelirsiniz

anam uzadı da uzadı bu ay senin ki yahu.. inşallah gelmez de sen dayanamazsın ben biliyom yaparsın yine bir test :KK39:

aynen
bu duayı okuyun kızlar iki rekat namaz kılın bu duayı okuyup sonra kendi duanızı edin makbulmüş

"Ya Vedûd!, Ya Vedûd! Ya Ze'l–arşi'l–mecid! Ya Mübdi', Ya Mu'id! Ya Fe'aalün lima yürid! Es'elüke bi–nuri vechikellezi mele'e erkane arşike ve es'elüke bi–kudretikelleti kadderte biha halkake ve bi–rahmetikelleti vesiat külle şey'in. La ilâhe illâ ente. Ya Muğis, eğisni! Ya muğis, eğisni! Ya muğis, eğisni!.."

Günaydın kızlarr...ne güzel haberler vermişsiniz böyle..valla neden bilmiyorum bende çok umutluyum ikinizden de..erenpaşa seninde gözün Aydın cnm reglini olmuşsun..başlasın artık çalışmalar :)
Bu arada benimde size güzel haberlerim var Dr dan geldim bugün normalde Dr göre 8+ 1 olması gerekirken 8+5 dedi önden gitmeye başladı sanırım..regl tarihime göre sadece 5 gün geri açığı kapatmak üzereyim inş hayırlısıyla..Dr herşeyin yolunda olduğunu boyununda 2 cm olduğunu söyledi..20 gün sonra tekrar çağırdı sanırım ikili test günü vermek için
ay çok sevindim maşallah size yaa inşallah bizde güzel güzel geliriz ardından.. :D

A
ay çok sevindim maşallah size yaa inşallah bizde güzel güzel geliriz ardından.. :D
amin cnm âmin bekliyorum hepinizden de güzel haberler hayırlısıyla bu sayfada artık meleklerimizden konuşucaz..bu arada cnm senin 4444 dua ne durumda hayırlısıyla başlıycam sanada bugün okumaya

A

amin cnm âmin bekliyorum hepinizden de güzel haberler hayırlısıyla bu sayfada artık meleklerimizden konuşucaz..bu arada cnm senin 4444 dua ne durumda hayırlısıyla başlıycam sanada bugün okumaya
benim daha çok var. malum iş güç koşturmaca okuyamadım şimdide adet oldum mecburi ara.. biraz dağıtım yapayım bari

valla bu kadar geciktiğine göre vardır diye tahmin ediyorum da canım benim neyse gör bir an önce ama vardır yani gecikme oldu çünkü hadi hayırlısı canım hakkında yap ama mutlaka ben bile yaptım bata daha çok var benim dayanamıyorum ben :KK23:
canım sen hangi marka testten alıyorsun

anladım canım ondan alalım bizde.. bizim burada başka başka testler var pek güvenilir olmuyor

bakım eşimi kandıra bilirsem yaptırmaya götürür .yakınımda yok hast. malum işe birlikte gidip geliyoruz
sen bilirsin canım ama idrarda çıksaydı emin olurdun en azından neyse yaptır bakalım kanı var bence sende de ama nasıl hissetmiyonuz ya ağrı sızı hiçbişey yok mu ?

sen bilirsin canım ama idrarda çıksaydı emin olurdun en azından neyse yaptır bakalım kanı var bence sende de ama nasıl hissetmiyonuz ya ağrı sızı hiçbişey yok mu ?
ben 3 gebelik yaşamış oldum hepside farklı idi başlangıç evreleri anladım ki her gebelik kendine özgü ee biraz da kız erkek olması da etkiliyor benim ikinci kız üçüncüde erkek gibi hissediyordum ve belirtileri çok farklıydı

ben 3 gebelik yaşamış oldum hepside farklı idi başlangıç evreleri anladım ki her gebelik kendine özgü ee biraz da kız erkek olması da etkiliyor benim ikinci kız üçüncüde erkek gibi hissediyordum ve belirtileri çok farklıydı

fark ne canım ki kız ve erkekte?

Back
X