- 14 Mayıs 2013
- 1.489
- 2.117
- 103
amin canım hayırlısı ama diyecek birşey bulamıyor insan regl olsanda üzüleceksin biliyorum bende bizde çok üzüleceğiz ama ne yapabiliriz ki. teselli ederiz ama geçer mi içindeki tek ilacı sensin kendini teselli etmekte moralini bozmamak ta senin elinde her şeye rağmen direnmek zorundayız. hep daha kötüsünü düşünerek içinde bulunduğumuz durumdan memnun olacağız.
aynen canım benim çok üzülücem toparlicam da elim mahkum zaten buna mecburum dün eşime dedim ki eğer benim çocuğum olmazsa ne olacak o da dediki tüp deneriz eğer sen istersen dedim ki ya olmazsadedim tekrar olmazsa olmaz dedi önemli değil dedi bende annenler isteyecekler ama dedim yok onlar anlayışlıdır dedi eğer dedim istersen izin verebilirim sana hani boşanma gibi bişey olursa dedim hakkımı helal ederim manasında yani onu bu duygudan mahrum etmek istemem anlıyo musunuz beni zaten ben hep diyorum ki kendime üzülmüyorum anneme ve eşime üzülüyorum sadece sizler sağolun valla hep yanımdasınız böyle dertleşiyoruz kızlar bakmayın böyle yazdığıma da hepsi gececek biliyorum rabbim verecek banada emanetini birgün..