- 14 Mayıs 2013
- 1.489
- 2.117
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
YA belki kimyasal değil olamaz mıhala daha bacaklarım ağrıyo adet olacakmışım gibi olamıyorum daaaaaaa
YA belki kimyasal değil olamaz mı
amin canım... yazmadı da bende merak ettim inşallah sorun yokturAllah bilir canım hakkımızda herşeyin hayırlısı neyse o olsun bu arada asim naptı acaba gelir birazdan.
bende bir şey merak ettim.. şimdi benim yum.günüm 5 ekime denk geliyor. bayram ya hani.. 2 gün önceside arefe.. böyle müberek günde yani günah diye biliyorum ama nasıl yapmam lazım
biraz araştırdım da ilk gecesi herhalde günah.. bende arefeden önce yapar birde 2.gecesi yaparım olmaz mı...yok ya niye günah olsun ki sonuçta kandil değil ben olsam yapardım o gün regl olmasaydım bende oruç tutmak istiyo rum ya sen gündüz oruç tut akşamda fıtı fıtı![]()
biraz araştırdım da ilk gecesi herhalde günah.. bende arefeden önce yapar birde 2.gecesi yaparım olmaz mı...
oruçta istiyorum Allah nasip edersen.. bakalım bu ilk on gün çok önemli bol bol dua edelim inşallah.. bugün zilhiccenin 2.günü.. bayrama kadar çok faziletli günler.. ya Allah nasip etsede p.tesi başlasam cumaya kadar tutsam oruç inşallah ya
mübarek kızsın vesselam..ben hep mübarek zamanlarda hamile kalıyorum ya valla ilk hamile kaldığımda kandil di 2.sini kadir gecesinde öğrendim şimdi de zilhicce Allahım hayırlara çıkar yarabbim Allahım bütün ibadetlerimizi kabul ve makbul eylesin amin.
ay öyleymiş gızzciddi mi![]()
ay öyleymiş gızz
ohhh iyi çok şükür canım yaa çok sevindimmmm maşallahhh süphanallahkızlar ben geldım dr cok ıyı dedı aradakı 1 haftalık fark 3 gune dusmus cok ıyı dedı ıgnelere devam 12 haftaya kadar dogumun dedı nisan sonu mayıs bası olucak allahın izni ie dedı suan 8+3 haftalıgız 19 mm olmus bebısım allaha sukurer olsun bayramdan one tekrar gel dedı masallah cok ıyı gelısmıs 1 haftada gecen hafta 6+4 cuma gunu bugum 8+3 olmus
kızlar ben geldım dr cok ıyı dedı aradakı 1 haftalık fark 3 gune dusmus cok ıyı dedı ıgnelere devam 12 haftaya kadar dogumun dedı nisan sonu mayıs bası olucak allahın izni ie dedı suan 8+3 haftalıgız 19 mm olmus bebısım allaha sukurer olsun bayramdan one tekrar gel dedı masallah cok ıyı gelısmıs 1 haftada gecen hafta 6+4 cuma gunu bugum 8+3 olmus
evt gecmısı okudum luckcim bence kımyasal deıldır sılık cızgı haklısın kımyasalda cıkıyor ama benım 2 gebelıgımdede sılık cıkıyo tam net cıkmıyor dua edıyorum inş kımyasal deıldır erenpasa cok halısın cnm mubarek gunlerde ve cuma gunleri bende yapılmaz gunahtır dıye bılıyorum hatta teyzem demkıstı bayramda ve kandıl gecelerı gunah dıye sakın yapmayın demıstı
muhtemelen yanlış hesaplama oldu.. ultrason ölçümü yapılıyor ya küçükken biraz zor oluyor ölçüm çok milimetrik hesaplamalarkız ben senin hamilelikten bişey anlamadım he dr da mı bi tuhaflık var 6+4 olan şey bir haftada nasıl 8+3 oluyo ilk defa duyuyorum ben böyle şeyleri valla kusura bakma olabiliyo demek ki Allahın hikmeti demek ki çok ilginç amaneyse sağlıklı olsun da maşallah kuzuya
Allah nazarlardan saklasın.