Onları düşündükçe zaten daha kotu oluyorum.. Allah onlarinda yardimcisi olsun.farklı bir çocuk yetiştirmek te çok zor... Benim anlayamadigim su ki bebek kendisi düşmüyor kalbi atmaya basliyor bir müddet gelişiyor ve duruyor. Neden illaki bir problem var ama bebekte mi bende mi.. Bilmiyorum. Bagisiklik sistemiyle alakali da olabiliyormus.. Vücut kabul etmiyor... Hayirlisi,..inşallah Rabbimin uygun gördüğü zamanda olur yeniden.... Sevgiler...
SENDEN KAYNAKLANMIYOR EMİN OL! Ki sen sağlıklı bir evlet dünyaya getirdin! anomali demek zaten tamamen bebekte olan bir engeli temsil ediyor. yani senin vücudun eğer bu anomaliyi görmezden gelseydi engelli bir çocuk annesi olacaktın hepimiz olacaktık. doğa inanılmaz bir denge! o otistik çocuk anneleriyle konuşmanı isterdim birebir! bir velim var 8 çocuğu var. kadın menopoza girdiğini sanıyor mide bulantısıyla dr a gidiyor hamile olduğunu öğreniyor ve zamanı da geçtiği için aldıramıyor ve de 8. çocuk otistik. netten bak.. hiç bir engele benzemiyor. 7 sağlıklı çocuktan sonra 8. engelli..evladını evlendiremez üniversite okutamaz ..vs.. çoook zor.. çogu hayatı boyunca tuvalete gitmeyi öğrenemeyip altı bezleniyor..ömür boyu.. sıkmak istemiyorum daha fazla.. inan bağışıklık sistemi falan çok sonra hikayeler..vücüdun seni ve de bizi koruduğundan hatta bağışklık sistemin kuvvetli olduğun dan kabul etmiyor. Rabbim uygun gördüğü zamanda yeniden verecek hayırlısıyla inşallah canım benim :) çok uzattım özür :)